Donald Trump bir helikopterini daha satıyor
Donald Trump bir helikopterini daha satıyor Donald Trump'ın milyonlarca dolarlık kişisel helikopter filosundaki bir helikopteri daha elinden çıkardığı belirtiliyor. Fakat endişelenmeyin, bir helikopteri hâlâ duruyor. Ayrıca önemsiz bir detay olarak Boeing 757'si var.
2.08.2021 Dünya
Son dakika... Meydan okumuştu! Trump'tan yeni hamle: Twitter, Facebook...
Son dakika... Meydan okumuştu! Trump'tan yeni hamle: Twitter, Facebook... Başkanlığı boyunca her yaptığı olay oldu. En sonunda Twitter ve Facebook gibi bilişim devleri kendisine cephe alıp platformlarından uzaklaştırınca, onlara da savaş açtı ve kendi platformunu kuracağını söyledi. Eski ABD Başkanı Donald Trump, bir kez daha kendinden söz ettirmeyi başardı.
11.05.2021 Dünya
Son dakika... Eski ABD Başkanı Jimmy Carter hastaneye kaldırıldı!
Son dakika... Eski ABD Başkanı Jimmy Carter hastaneye kaldırıldı! Eski ABD Başkanı Jimmy Carter'ın evinde düştükten sonra hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
22.10.2019 Dünya
George H. W. Bush kimdir? Eski ABD Başkanı George H.W. Bush
George H. W. Bush kimdir? Eski ABD Başkanı George H.W. Bush Eski ABD Başkanı George H. W. Bush'un 94 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. 2. Dünya Savaşı gazisi son ABD Başkanı olan George H.W Bush, George W. Bush'un babasıdır. Peki, George H. W. Bush kimdir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?
1.12.2018 Gündem