Özel hastanede yetkisiz estetik ameliyatı yapanlara suçüstü!
Özel hastanede yetkisiz estetik ameliyatı yapanlara suçüstü! İstanbul Pendik’te özel bir hastanede yetkileri olmadığı halde estetik ameliyatı yaptığı iddia edilen İran uyruklu şüpheliler, ameliyathanede suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
2.03.2020 Gündem
Yüz germe işlemi nasıl yapılır?
Yüz germe işlemi nasıl yapılır? İstenmeyen kırışıklık ve sarkmaların giderilmesi için yapılan yüz germe ameliyatı kadın ve erkekler arasında oldukça tercih edilen estetik ameliyatlarından biri. Peki yüz gerdirme ameliyatı nasıl yapılır? Merve Dinçkol sordu, Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Coşkun Levent Taşcı cevapladı.
9.05.2018 Güzellik
Estetik ameliyatlara 20 yılda 1 milyon dolar harcadı
Estetik ameliyatlara 20 yılda 1 milyon dolar harcadı ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşayan trans birey Nikki Exotika estetik ameliyatlar için yaklaşık 20 yıl gibi bir sürede toplamda 1 milyon dolar gibi ufak bir servet harcadı.
16.03.2018 Hayat
Doktor silikon konusunda uyardı! (+18)
Doktor silikon konusunda uyardı! (+18) Genç kadının kalçasına enjekte ettirdiği silikonlar hayatını kabusa çevirdi. Taşlaşan silikonları gören doktor, kadınları uyarmak için bu videoyu çekti ve sosyal medya hesabına yükledi. Yasal olmayan hiçbir şeyi vücudunuza enjekte ettirmemeniz gerektiğini belirten doktor, sadece lisanslı doktorlara gidilmesi konusunda tavsiyede buldundu.
11.09.2019 İlginç Videolar
‘Kişiye özel mükemmel burun’
‘Kişiye özel mükemmel burun’ Ülkemizde burun ameliyatları tüm estetik ameliyatlar içinde ilk sırada yer alıyor.
27.05.2015 Estetik
Burun estetiği olacaklar dikkat!
Burun estetiği olacaklar dikkat! Eğer bu yazıyı okuyorsanız daha önce bir veya daha fazla burun ameliyatı geçirmiş ve sonucundan memnun değilsiniz demektir.
4.03.2015 Estetik
Meme estetiğinde son yöntemler
Meme estetiğinde son yöntemler Op. Dr. Güncel Öztürk, meme estetiğinde kullanılan son yöntemleri anlatıyor, uyarılarda bulunuyor.
11.09.2019 Bir Bilene Sorduk