Yerde buldukları cüzdanın sahibini sosyal medyada buldular
Yerde buldukları cüzdanın sahibini sosyal medyada buldular Giresun’da üç arkadaş gezerken yerde buldukları cüzdanın sahibini sosyal medyada yaptıkları araştırma sonucu buldular. Cüzdanı sahibine götüren gençler örnek bir davranışa imza attılar. Giresun’da çay ocağı işletmeciliği ile uğraşan Kazım Akar, ayağının takılması sonrası yere düştü. Düştüğü yerden elinden yaralanan Akar, bulunduğu yerden özel bir hastaneye gitti. Hastaneye gittiğinde cüzdanını düşürdüğünü fark eden Akar, kara kara düşündüğü sırada gelen telefonla ile cüzdanının bulunduğunu öğrendi. Hastanede cüzdanını kaybettiğini anladığını belirten Kazım Akar, “Geçirdiğim ufak kazanın ardından hastaneye gittim ve benden kimliğimi istediler cüzdanıma davrandığım sırada düşürdüğümü fark ettim. TC numaram ile işlemlere başlattım tedavi sürecine başladığımda bir telefon geldi tanımadığım yabancı bir numaradan. Açtım telefonu ismimi sordular ve ‘biz sizin cüzdanınız bulduk, neredesiniz?’ diye sordular. Hastanede olduğumu söyledim ve getire bilir misiniz dedim onlarda sağ olsunlar getirdiler” dedi. Cüzdanının içinde 2 bin 600 lira para olduğunu, kredi kartları ve önemli evrakların olduğunu ifade eden Akar, “Para mevzusu önemli değil, genç arkadaşlarımızın yaptığı önemli çünkü yeri geldiğinde elli lira bile değerli oluyor, elli lira para için bir birini darp eden insanlar var. Bu genç arkadaşları tebrik ediyorum. Cüzdanımı bulan ve bana getiren arkadaşları bir gün sonrasında aradım teşekkür etmek için buluşup tanışmak istedim ve onlarda geldiler. Onlarla bir yemek yemek istedim ama kabul etmediler bu işin karşılığında bir hediye olarak algıladılar ve onu dahi kabul etmediler” şeklinde konuştu. Cüzdanı bulan 3 arkadaştan İhsan Fehmi Maden ise cüzdan sahibi Kazım Akar’ı sosyal medya da taratarak bulduklarını söyledi.
11.09.2019 Yaşam
Otomobille sığmayan gençler çareyi bagajda buldu
Otomobille sığmayan gençler çareyi bagajda buldu Şanlıurfa’da asker uğurlaması için otogara giden bir grup genç, otomobille sığmayınca bagajda yolculuk ederek tehlikeye davetiye çıkardı. Edinilen bilgiye göre, bir grup genç asker uğurlaması için Karaköprü ilçesinden Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminali’ne gitmek için bir araya geldi. Toplanan grup, iddiaya göre otomobille sığmayınca çareyi bagajda buldu. Otomobilin içerisinde ve bagajda yolculuk yapan gençler, zaman zaman tehlikeli hareketler de yaparak olası bir kazaya davetiye çıkardı. Yaşanan bu ilginç anlar, trafikte ilerleyen başka bir sürücü tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameraya yansıyan görüntülerde, otomobilin trafikte ilerlediği ve bagajda 3 kişinin oturarak yolculuk ettiği görülüyor.
11.09.2019 Yaşam
Tarihi mezarları tahrip ettiler
Tarihi mezarları tahrip ettiler Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesindeki 1700 yıllık Rum mezarları, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kazıldı. Tarihi mezarların kaçak defineciler tarafından tahrip edildiğini gören çevre sakinleri durumu polise bildirdi. Mezarlıkta inceleme yapan polis ekipleri, kazı yapanların tespit edilmesi için çalışma başlattı.Burunbaşı Mahallesi'nde 1700 yılık tarihi geçmişe sahip Rum mezarlıkları kazılarak tahrip edildi. Mezarlarda bir metreyi aşan çukurlar açıldı. Mezarların kaçak defineciler tarafından kazılıp tahrip edildiğini görenler durumu polise bildirdi. Mezarlıkta inceleme yapan polis ekipleri kazı yapanların tespit edilmesi için çalışma başlattı. Çevre sakinleri mezarların kazılmasından dolayı endişe duymaya başladı. Burunbaşı Camii imamı Halik Söke, kazıların gece yapıldığını sandıklarını belirterek özellikle Rum mezarlarının hedef alındığını söyledi. Söke, "Burada kazı yapıldığını gören olmadı. Çok eski mezarlıklar vardı. Defineciler altın bulabilmek için buraya gelip eski mezarlıkları kazıyorlar. Bulup bulmadıklarını bilmiyoruz. Bazı mezarlıklara hiç dokunmamışlar. Sadece eski mezarlıklar kazılmış" dedi. 'BU İŞİ DEFİNE AVCILARI YAPTI' Mahalle sakinlerinden Nurettin Akıntürk ise mezarlık kazma işinin define avcılarınca yapıldığını belirterek, "Çarşıbaşının tarihi 1700'lü yıllara dayanıyor. Eskiden burada çok fazla Rum yaşardı. Mezarlıklar yörede çok fazla. Bu alanda kimlerin kazı yaptığı ve ne aradığına dair hiçbir bilgimiz yok. Ama tahminimiz bu işi define avcıları yaptı. Bu işin ticaretini yapanlar var. Gece gelmişler, kazıp gitmişler" diye konuştu.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul’da gasp makineleri kıskıvrak yakalandı
İstanbul’da gasp makineleri kıskıvrak yakalandı Sultangazi’de önceki gün silahla bir markete girerek çalışanı etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 9 bin lira gasp eden şüpheliler, Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından 24 saat geçmeden kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin 10 ayrı gasp suçundan emniyette kayıtları olduğu öğrenilirken soygun anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 09.20 sıralarında Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi 1300/2 Sokak üzerindeki bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yüzleri kapalı ve ellerinde eldiven ola 2 gaspçı, sabah saatlerinde silahla markete girdi. Şüpheliler silah doğrultarak etkisiz hale getirdiği çalışanları depo bölümüne götürdü. Gapsçılar burada açtırdıkları kasadan yaklaşık 9 bin lira çaldıktan sonra, koşarak kayıplara karıştı. Olayın ardından çalışanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çalışanların ifadesini aldıktan sonra güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan inceme sonrasında ekipler, gaspçıların eşkallerinin belirleyerek kimliklerini tespit etti. Suç makineleri 24 saat geçmeden yakalandılar Gaspçıların bulundukları adresleri de belirleyen polis, hazırlıklarını tamamlamasının ardından dün saat 02.40 sıralarında Gazi Caddesi üzerindeki bir daireye operasyon düzenledi. Operasyonda gaspçıları kıskıvrak yakalan ekipler, evde de bir süre arama yaptı. Aramalarda evin içerisinde 2 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek, çok sayıda mermi, şahısların soygunda kullandıkları eldivenler, çoraplar ve tişört ele geçirildi. Ekipler tarafından yakalanan Y.Ç. (19) ve E.A.(17) gözaltına alınarak Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Şüphelilerin 10 ayrı gasp suçundan emniyette kayıtları olduğu ortaya çıktı. Silahlı market soygunları kamerada Öte yandan gaspçıların yaptığı silahlı soygunlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, önceki gün bir markete giren 2 gaspçı, kadın çalışana silah doğrul
11.09.2019 Yaşam
Akeri savaş gemilerini görmek için akın ettiler
Akeri savaş gemilerini görmek için akın ettiler Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamınca ziyarete açılan Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı denizaltı, lojistik destek gemisi ve korvet, halktan yoğun ilgi gördü. Türk donanmasına ait Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi'nde demirli TCG Bodrum isimli korvet, TCG Doğanay isimli denizaltı ve lojistik destek gemisi TGC Albay Hakkı Burak, iki gün belirli saatler arasında halkın ziyaretine açıldı. Vatandaşlar hafta sonu denizaltı ve askeri gemileri gezme fırsatı buldu. Gemiler, yetişkinlerin yanı sıra çocuklardan da yoğun ilgi gördü.
11.09.2019 Yaşam
Taksicinin boğazına bıçak dayayıp gasp ettiler
Taksicinin boğazına bıçak dayayıp gasp ettiler İSTANBUL'dan bindikleri taksi ile Kocaeli'nin Darıca ilçesine gelen 18 yaşındaki E.Ş. ile 15 yaşındaki Y.A. şoförün boğazına bıçağı dayayarak bin 200 TL'sini gasp etti. 2 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi. Önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Taksim'den taksiye binen 2 kişi Darıca'ya geldi. Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi'nde taksiyi durduran 2 kişi, taksi şoförü 42 yaşındaki B.U.'nun boğazına bıçağı dayayıp tehdit ederek bin 200 TL'sini gasp etti. 2 kişi aracın anahtarını da yanlarına alarak kaçtı. Taksi sürücüsünün ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis, 2 kişinin eşkallerini belirledi. Polis, E.Ş.'yi İstanbul Bahçelievler'de, Y.A.'yı ise Darıca'daki evinde yakalayarak gözaltına aldı. Taksicinin boğazına bıçağı dayayan E.Ş. ile Y.A. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam
Sarıyer’de UBER sürücüsünü darp edip dişlerini kırdılar
Sarıyer’de UBER sürücüsünü darp edip dişlerini kırdılar Maslak’ta gelen bir çağrı üzerine müşteriyi almak için konser salonuna giden UBER sürücüsü, kimliği belirsiz 10 kişi tarafından dakikalarca darp edildi. Ağzı ve yüzü kan içinde kalan sürücünün aldığı darbelerle 3 dişi kırıldı. Olay, dün saat 00.00 sıralarında Sarıyer Maslak Ayazağa Caddesi üzerindeki bir konser salonunun önünde meydana geldi. İddiaya göre UBER sürücüsü Kemal Kuru (47), gece saatlerinde 34 AFS 630 plakalı minibüsüyle dolaştığı esnada konser salonu civarından bir çağrı aldı. Çağrının üzerine salonun önüne gelen Kuru’ya kimliği belirsiz bir şahıs, önce küfürlü saldırıda bulundu. Kuru’nun da karşılık vermesi üzerine aralarında kavga çıktı. Darp edip dişlerini kırdılar Darp edilen Kuru, konser salonunun güvenlik görevlileri tarafından içeriye alındı. Ancak sözlü ve küfürlü saldırı burada da devam etti. Bunun üzerine çıkan kavgada sürücü Kuru, 10 kişi tarafından dakikalarca tekme ve tokatla darp edildi. Yüzü ve ağzı kan içerisinde kalan sürücünün aldığı darbelerle 3 dişi kırıldı. Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle saldırganlar uzaklaşırken, sürücü Kuru’da soluğu hastanede aldı. Tedavisinin yapılmasının ardından hastaneden darp raporu alan Kuru, Maslak Şehit Mürüvvet Akpınar Polis Merkezine giderek polise şikayette bulundu. Darp edilen Kuru’nun dişlerinin kırılmış hali ise cep telefonu kamerasına yansıdı. “Saldırmak ve küfür etmek nedir? İnsan olsunlar” Darp edilen UBER sürücüsü Kemal Kuru, "Bir an evvel bu menfur saldırıların artık durmasını istiyoruz. Ben bu yaşta şuursuz insanlar tarafından saldırıya uğramak noktasında kızgınım. Genel itibariyle bütün herkesi de suçlayacak halim yok. İnşallah bu saatten sonra iyi olur. İdrakli olsunlar, saldırmak ve küfür etmek nedir? İnsan olsunlar” ifadelerini kullandı. “Alçakça pusu kurulmak suretiyle darp edildi” Kemal Kuru’nun şikayet sonrası durumunu cep telefonuyla görüntüleyen arkadaşı, “Kemal abi 10 kişi tarafından ağır bir saldırıya uğradı, darp ed
11.09.2019 Yaşam
Bu görüntüler Hindistan'da çekildi!
Bu görüntüler Hindistan'da çekildi! Bu görüntüler Hindistan'da çekildi!
11.09.2019 İlginç Videolar
İranlı turistin cebinden parasını böyle gasp ettiler
İranlı turistin cebinden parasını böyle gasp ettiler İstanbul’da İranlı turistin cebinden güpegündüz zorla parasını gasp eden 2 kişi kameralara yakalandı. Gasbın ardından kayıplara karışan 2 zanlı polisin operasyonuyla yakalandı. Olay İstanbul Fatih’te 10 Kasım'da sabah saatlerinde İskenderpaşa Mahallesi, Aksaray Yeraltı Çarşısı yanında meydana geldi. Yolda yürüyen İranlı Mohammed Babazade'nin yanına yanaşan iki kişi zorla cebinden parasını gasp etti. Neye uğradığını şaşıran İranlı turistin zanlıların peşinden gitmeye çalışırken yaşanan gasp anı saniye saniye kameralara yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde İranlı turist yürürken arkasından takip edildiği görülüyor. Görüntülerde iki şahsın zorla yere yaptırdıkları turistin cebinden paralarını alarak kaçmaya başladığı görülüyor. Yere düşürülen turistin kendisini toparlayarak şahısları kovalamaya çalıştığı kameralara yansıyor. Olayın ardından polise giderek parasının cebinden zorla alındığını söyleyen İranlı Turistin şikayeti üzerine harekete geçen Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kamera görüntülerinden zanlıların yüz fotoğrafları aldı. Ertesi gün aynı bölgeye giderek araştırma yapan ekipler, şüphelileri yeni kurban ararken fark etti. Düzenlenen operasyonla Azat K. (25) ile İrfan A.(18) yakalandı. Emniyette suç kayıtları olduğu ortaya çıkan şüphelilerin, 3 Eylül 2017 günü aynı yerde Khlaled Elhallak adlı turistin cebinden 6 bin 400 doları çaldıkları belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan 2 kişi tutuklandı.
11.09.2019 Yaşam
Masaj yapma bahanesiyle turistleri rahatsız ettiler
Masaj yapma bahanesiyle turistleri rahatsız ettiler MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nin ünlü Gümbet Plajında tatilin son günlerini geçiren sezonun son turistleri, masör olduğunu söyleyen bazı kişilerin uzun süre başlarından ayrılmamasıyla rahatsız oldu. Ukraynalı 63 yaşındaki Y.B. (Yulia Bozvana), başında bekleyen adamdan rahatsız olup, eşyalarını toplayarak plajı terk etmek zorunda kaldı. O anlar, DHA kameraları tarafından görüntülendi Bodrum'da tatilini geçiren sezonun son turistleri, dünyaca ünlü Gümbet halk plajında bazı kişilerce rahatsız edildi. Özellikle kadın turistler, bir an olsun rahat bırakılmadı. Plajda güneşlenen, evli ve üç çocuk, 4 torun sahibi Ukraynalı Y.B., önce ayağında terlik elinde bir çanta ile gelen sözde masör tarafından rahatsız edildi. Ukraynalı kadın turistin başına gelen masör, 10 dakika kadar kadının başında durup, sohbet etmeye çalıştı. Ardından kadının tepki göstermesiyle uzaklaştı. Bu kez plajda otelin önünde güneşlenen Alman ve Hollandalı turistlerin yanına giden bu kişi, ısrarla masaj yapmak istediğini söyledi. Kadınların rahatsız olduğu ortamda bir erkek turist 10 dakika masaj yaptırarak, 20 Euro ödeyerek sözde masörden kurtuldu. Turistlerin rahatsız edildiği o anları DHA görüntüledi. Ukraynalı Y.B. ise daha sora bu kez de 5-6 metre uzaktan kendisinin fotoğrafını çeken iki kişi tarafından rahatsız edildi. Ardından gençlerden biri kadın turistin başına gelip çökerek, bozuk İngilizcesi ile konuşmaya çalıştı. Ukraynalı Y.B.'nin Türkçe konuştuğunu gören genç, "Yardım edebilir miyim" diyerek ısrarını sürdürünce, Ukraynalı kadın sert tepki gösterdi. Ayağa kalkarak eşyalarını toplayıp plajdan ayrılmak zorunda kalan Y.B. "10 yıldır tatil için Bodrum'a geliyorum. Bodrumlu dostlarım, arkadaşlarım var. Ben güneşlenirken yanıma gelenlerden biri ısrarla masaj yapmak istedi. Masör olmadığını anlayabiliyorum zaten. Ardından bir genç güneşlenirken gelip, bozuk İngilizcesi ile 'Yardımcı olabilir miyim' demeye çalıştı.
11.09.2019 Yaşam
Paletlerden kule inşa ettiler!
Paletlerden kule inşa ettiler! Paletlerden kule inşa ettiler!
11.09.2019 İlginç Videolar
Sudan çıkınca herkes...
Sudan çıkınca herkes... Havuza girip çıktıktan sonra fark ettiler ki aslında sudan çıkınca herkes...
11.09.2019 İlginç Videolar
Kiev’de ölü sayısı artıyor
Kiev’de ölü sayısı artıyor Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yeniden tırmanan çatışmalarda ölenlerin 25'e yükseldi. Aralarında milletvekili, gazeteci ve polislerin de bulunduğu 326 kişi olaylar sırasında yaralandı. Polis, tazyikli su ve sersemletici el bombaları ile göstericilerin kampını bastı.
11.09.2019 Haberler
200 lirayı beğenmeyip 16 bin lira gasp ettiler
200 lirayı beğenmeyip 16 bin lira gasp ettiler Konya’da bir restoranda eğlendikten sonra eve gitmek için mekandan ayrılan 2 kişiyi araçlarına alan 3 şüpheli, şahısların boğazlarına bıçak dayayıp 16 bin lira ve bir cep telefonunu gasp etti. Polis, 3 gaspçıyı ve aracı kiralayan şahsı yakalayarak gözaltına aldı.
11.09.2019 Yaşam
Polise karşı mancınık inşa ettiler!
Polise karşı mancınık inşa ettiler! Ukrayna'nın başkenti Kiev'de polis ve muhalif eylemciler yine çatışırken, eylemciler polise karşı mancınık inşa etti.
11.09.2019 Haberler
Garsonları şok ettiler!
Garsonları şok ettiler! Restorandan ayrılırken bıraktıkları bahşiş ile genç adamlar, garsonları şoka uğrattılar...
11.09.2019 İlginç Videolar
Sokakta başlayıp hastanede devam ettiler
Sokakta başlayıp hastanede devam ettiler GAZİANTEP'te, birbirine akraba ve komşu olan 2 aile arasında kız meselesi yüzünden tartışma kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavga polisin müdahalesi ile sonlandırıldı. Güçlükle birbirinden ayrılan aileler, yaralıların tedavi için götürüldüğü hastane bahçesinde karşılaşınca yeniden kavgaya tutuştu.
11.09.2019 Yaşam
Kafasına vura vura dilinden ettiler
Kafasına vura vura dilinden ettiler Adana'da bir pastanedeki papağan müşterilerin ilgisi ve orantısız sevgisi yüzünden konuşamaz hale geldi.
11.09.2019 Yaşam
Duş için çırılçıplak tartıştılar!
Duş için çırılçıplak tartıştılar! Ünlü sunucular Conan O'Brien ve Chelsea Handler, Conan'ın eski stüdyosunun duşunda çırılçıplak kavgaya tutuştular
11.09.2019 İlginç Videolar
Daddy Cool ile horon!
Daddy Cool ile horon! Kendilerini 'Oops Cool' olarak bir grup kuran Türk gençleri, Türk halk danslarının önemini vurgulamak için eski zamanların hit parçalarından biri olan 'Daddy Cool' şarkısı horon, kafkas dansı ve silifke dansı ile birleştirerek ortaya ilginç bir görüntü çıkardılar.
11.09.2019 Haberler
Şota: "Ana avrat küfür ettiler"
Şota: "Ana avrat küfür ettiler" Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze, Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldukları maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.
25.02.2013 Futbol
Bağlayıp ölüme terk ettiler
Bağlayıp ölüme terk ettiler Beyoğlu'nda Bangladeş uyruklu bir kişi evinde el ve kolları bağlı halde bulundu. 4 gün boyunca aç ve susuz kaldığı öne sürülen Azeez Abdul Hasem, gasp edildiğini iddia etti.
11.09.2019 Haberler
Kavga ettiler eğlence bitti
Kavga ettiler eğlence bitti Irmak Ünal ve işadamı sevgilisi Emre Karabacak ne zamandır gece yaşamında görünmüyordu.
23.11.2008 Cadde

Benzer Haber Etiketleri