Eynesil

Eynesil

Son dakika eynesil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eynesil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eynesil haber sayfamızda...

Eynesil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 205 eynesil haberi bulunmuştur.
TFF 3. Lig'den TFF 2. Lig'e yükselen 3 takım belli oldu!
TFF 3. Lig'den TFF 2. Lig'e yükselen 3 takım belli oldu! TFF 3. Lig'de 29'uncu hafta maçları heyecanı sona erdi. Kritik maçların tamamlanması sonası TFF 2. Lig'e yükselen 3 takım netlik kazandı.
21.04.2024 3.Lig
Turgutluspor'da 7 futbolcu kadro dışı bırakıldı!
Turgutluspor'da 7 futbolcu kadro dışı bırakıldı! TFF 3. Lig temsilcisi Turgutluspor'da 7 futbolcu sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldı.
6.04.2024 3.Lig
2024 EYNESİL SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Giresun Eynesil Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 EYNESİL SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Giresun Eynesil Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Giresun Eynesil Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Eynesil ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Giresun Eynesil Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 'şifresiz maç' açıklaması!
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 'şifresiz maç' açıklaması! TFF, 2. Lig ve TFF 3. Lig'den her hafta 10 maçın TFF YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacağını açıkladı.
13.03.2024 2.Lig
Efeler 09 SFK'dan üst üste 4'üncü zafer!
Efeler 09 SFK'dan üst üste 4'üncü zafer! Efeler 09 SFK, Amasyaspor FK'yı 1-0 mağlup ederek üst üste 4'üncü zaferini elde etti.
18.02.2024 3.Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye en zor süreçleri en başarılı yöneten ülkelerden biri
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye en zor süreçleri en başarılı yöneten ülkelerden biri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Giresun mitinginde konuşma yaptı. 'Türkiye en zor süreçleri en başarılı yöneten ülkelerden biri.' diyen Erdoğan, 'Salgın döneminde üretimden, istihdamdan taviz vermedik. Destek ve hibe programlarımızla toplumumuzun yanında yer aldık. Güçlü ve modern altyapımız sayesinde hiçbir vatandaşımızı çaresiz bırakmadık.' dedi.
16.02.2024 Gündem
Karşıyaka'da üst üste galibiyetler!
Karşıyaka'da üst üste galibiyetler! Karşıyaka, Amasya'dan da zaferle dönerek galibiyet serisi yakaladı. Karşıyaka'da devre arasında göreve gelen teknik direktör Erkan Sözeri, 2'de 2 yaparak takımına 6 puan kazandırdı.
29.01.2024 3.Lig
GÖRELE 1.ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
GÖRELE 1.ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ TÜRKİYE CUMHURİYETİGÖRELE 1...
23.01.2024 Resmi İlanlar
MHP 55 adayını daha açıkladı
MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayın isim listesini yayımladı.
21.01.2024 Gündem
Giresun'da balık fabrikasında yangın
Giresun'da balık fabrikasında yangın Giresun'da bir balık fabrikasında öğle saatlerinde yangın çıktı. Gökyüzünü dumanların kapladığı bölgede itfaiye ekipleri, yangına müdahale ediyor.
1.12.2023 Gündem
Madendeki göçükte ölen mühendisle ilgili kahreden yeni detay!
Madendeki göçükte ölen mühendisle ilgili kahreden yeni detay! Siirt’in Şirvan ilçesinde özel şirkete ait bakır madeninde meydana gelen göçükte yaşamını yitiren 3 kişiden maden mühendisi Zekayi Can Çalık (32), memleketi Giresun’da toprağa verildi. Acılı baba kahreden detayı anlattı.
24.11.2023 Haberler
Madendeki göçükte ölen mühendisle ilgili kahreden yeni detay!
Madendeki göçükte ölen mühendisle ilgili kahreden yeni detay! Siirt’in Şirvan ilçesinde özel şirkete ait bakır madeninde meydana gelen göçükte yaşamını yitiren 3 kişiden maden mühendisi Zekayi Can Çalık (32), memleketi Giresun’da toprağa verildi. Acılı baba kahreden detayı anlattı.
24.11.2023 Gündem
Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu kura çekimi yapıldı
Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu kura çekimi yapıldı Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda eşleşmeler bugün yapılan kura çekimiyle belirlendi.
29.09.2023 Türkiye Kupası
Fatih Karagümrük'ten 3. Lig'e! Transfer açıklandı
Fatih Karagümrük'ten 3. Lig'e! Transfer açıklandı TFF 3. Lig ekibi Karşıyaka, Fatih Karagümrük forması giyen Efe Tatlı'yı kiraladı.
15.09.2023 3.Lig
Eynesil Belediyespor, Şafak Sarı'yı transfer etti!
Eynesil Belediyespor, Şafak Sarı'yı transfer etti! TFF 3. Lig ekiplerinden Eynesil Belediyespor, Şafak Sarı'yı kadrosuna kattı.
15.09.2023 3.Lig
Max Gradel, Sivasspor’a veda etti
Max Gradel, Sivasspor’a veda etti Sivasspor’da beşinci ayrılık gerçekleşti. Kırmızı-beyazlı kulüp ile yollarını ayıran ve Gaziantep FK ile anlaşan Max Gradel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takıma veda etti
25.07.2023 Sivasspor
TFF 3. Lig ekibi Eynesil Belediyespor’da imza şov
TFF 3. Lig ekibi Eynesil Belediyespor’da imza şov TFF 3. Lig ekiplerinden Eynesil Belediyespor anlaşmaya vardığı 13 futbolcu ve yeni teknik heyet için imza töreni düzenledi.
25.07.2023 3.Lig
Eynesil Belediyespor’dan 4 transfer birden!
Eynesil Belediyespor’dan 4 transfer birden! TFF 3. Lig ekiplerinden Eynesil Belediyespor, teknik direktör Ercan Albay ile anlaşma sağlanmasının ardından kadrosuna 4 takviye yaptı.
18.07.2023 3.Lig
Giresun'da hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 7 yaralı
Giresun'da hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 7 yaralı Giresun’da hafi ticari araçla otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.
13.07.2023 Gündem
Giresun'da kaybolan 16 yaşındaki genç kızın cesedi sahilde bulundu
Giresun'da kaybolan 16 yaşındaki genç kızın cesedi sahilde bulundu Giresun'un Eynesil ilçesinde dün ailesi tarafından güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulunulan 16 yaşındaki genç kızın cansız bedeni sahilde bulundu.
13.06.2023 Gündem
Eynesil Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de
Eynesil Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de Bugün gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ardından Eynesil Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Eynesil için özel seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Giresun ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de seçim sonuçları verilerine ulaşabileceksiniz. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri, Eynesil ilçesi ile birlikte diğer tüm ilçeler için 17:00 itibarıyla sona erecektir. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Sinan Oğan’ın aldığı oy oranları Milliyet’in 14 Mayıs 2023 Eynesil Seçim Sonuçları sayfasında yer alacaktır. İl il ve ilçe ilçe detaylı olarak seçim istatistiklerini görmek isterseniz; hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, hangi parti toplam milletvekili sayısı olarak önde gidiyor, seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz. Sadece Eynesil için bilgi almak isterseniz sizler için hazırladığımız rehberimizden 14 Mayıs 2023 Eynesil Seçim Sonuçları sayfalarına erişebilirsiniz.
14.05.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Giresunlular Buluşması için Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi.
9.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Beykoz’da 23 mahallemizin imar planı onaylandı
Bakan Kurum: Beykoz’da 23 mahallemizin imar planı onaylandı Beykoz’da Giresunlularla buluşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Beykoz’un her mahallesinde yıllardır imar planlarına dair çalışmalar yapıyorduk. Sözümüzü tuttuk. Toplamda 90 milyon metrekare alanda; Akbaba’dan Riva’ya, Cumhuriyet’ten Soğuksu’ya, Anadolu Feneri’nden Mahmut Şevket Paşa'ya, Dereseki'den, Görele'ye kadar 23 mahallemizin yeni imar planları onaylandı" dedi.
8.05.2023 Ekonomi
Turgutluspor, şanssızlığına son vermek istiyor
Turgutluspor, şanssızlığına son vermek istiyor TFF 3. Lig 2. Grup temsilcisi Turgutluspor'da Teknik Direktör Doğan Engin, son 2 haftadır iyi oynamalarına rağmen sahadan 1 puanla ayrıldıklarını belirterek, "Sayısız gol pozisyonuna girip bunları atamazken, 2 maçtır rakiplerimiz 1 kez kalemize gelip gol buluyor. Pazar günü evimizde konuk edeceğimiz Ergene Velimeşe maçında bu şanssızlığa son vereceğiz" dedi.
14.04.2023 3.Lig
Açıklamalar peş peşe geldi! Eğitime kar engeli
Açıklamalar peş peşe geldi! Eğitime kar engeli Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği kar tatili haberleri gelmeye başladı! Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep başta olmak üzere olumsuz hava şartları nedeniyle sömestr tatili uzatıldı. İşte eğitime ara verilen o iller...
5.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eynesil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.