Sağlıklı beslenmenin püf noktaları
Sağlıklı beslenmenin püf noktaları Papatya Somer Payam Cafe'de sağlıklı beslenmenin püf noktalarını öğreniyor. İşte Payam Cafe şefi Fatih Aygül'den sağlıklı beslenme için tavsiyeler;
16.02.2018 Yemek
Patates sufle nasıl yapılır?
Patates sufle nasıl yapılır? Eğer kızarmış patates yemek istemiyorsanız patates sufle tarifi size ilaç gelecek. Payam Cafe şefi Fatih Aygül sağlıklı patatesin sırrını açıkladı. İşte Patates sufle tarifi:
15.02.2018 Yemek
Ekşi mayalı ekmek nasıl yapılır?
Ekşi mayalı ekmek nasıl yapılır? Ekşi mayalı ekmek nasıl yapılır? Payam Cafe şefi Fatih Aygül sağlıklı bir ekmek tarifi veriyor. İşte ekşi mayalı ekmek tarifi:
16.02.2018 Yemek
Sağlıklı hamburger nasıl yapılır?
Sağlıklı hamburger nasıl yapılır? Sağlıklı hamburger nasıl yapılır? Özellikle annelerin çocukları için en çok denediği tariflerden biri olan sağlıklı hamburger tarifi aslında hiç de düşünüldüğü kadar zor değil. Payam Cafe şefi Fatih Aygül cevaplıyor; Sağlıklı hamburger nasıl yapılır?
16.02.2018 Yemek
Unsuz şekersiz browni nasıl yapılır?
Unsuz şekersiz browni nasıl yapılır? Unsuz şekersiz browni nasıl yapılır? Özellikle kadınların sağlıklarına dikkat etmek için tatlıdan uzak durmaya çalıştığı dönemlerde gelen çılgın tatlı krizine sağlıklı bir çözüm bulmak ister misiniz? İşte Payam Cafe şefi Fatih Aygül'den Unsuz şekersiz browni tarifi
16.02.2018 Yemek