Fener Ol nedir? Fener Ol projesi detayları neler?
Fener Ol nedir? Fener Ol projesi detayları neler? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübe maddi destek sağlamak amacıyla yeni bir proje başlatmıştı. Geçtiğimiz günlerde hayata geçirilen projede önemli hedeflere ulaşılması ve kulübün maddi olarak bir nebze rahatlaması hedefleniyor. Fenerbahçe taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği Fener Ol projesi, kulübün UEFA’da alabileceği olası ceza konusunda tek çıkış yolu olarak da görülüyor. Peki Fener Ol projesi nedir, Fener Ol’da hedefler nelerdir?
27.04.2019 Gündem
Fener Ol nedir? Fener Ol projesine katılım nasıl olacak?
Fener Ol nedir? Fener Ol projesine katılım nasıl olacak? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübe maddi destek sağlamak amacıyla yeni bir proje başlattı. Resmi olarak Perşembe günü saat 19:07'de hayata geçirilen projede, önemli hedeflere ulaşılması hedefleniyor. Fenerbahçe taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği Fener Ol projesi, kulübün UEFA’da alabileceği olası ceza konusunda tek çıkış yolu olarak görülüyor. Peki Fener Ol projesi nedir, Fener Ol’da hedefler nelerdir?
6.04.2019 Gündem
Fener ol projesi nedir? Fener ol projesinde hedef nedir?
Fener ol projesi nedir? Fener ol projesinde hedef nedir? Fenerbahçe'nin uzun bir süredir merakla beklenen yeni projesi "Fener ol" bugün saat 19:07 itibariyle başladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından açıklanan proje sonrası sarı lacivertli taraftarların en çok merak ettiği Fener ol projesi nedir ve Fener ol projesinde hedef nedir gibi soruların cevaplarını derledik...
4.04.2019 Gündem