Finansal Destek

Finansal Destek

Son dakika Finansal Destek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Finansal Destek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Finansal Destek haber sayfamızda...

Finansal Destek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.064 finansal destek haberi bulunmuştur.
Dev yardım paketine onay
Dev yardım paketine onay ABD Temsilciler Meclisi’nde dün yapılan oylamada, İsrail, Ukrayna ve Tayvan’a yapılacak yardımları içeren 95,3 milyar dolarlık dış yardım paketi kabul edildi.
21.04.2024 Dünya
Stoltenberg: Rus uçaklarının düşürülmesi, Ukrayna’nın savunma hakkı çerçevesindedir
Stoltenberg: Rus uçaklarının düşürülmesi, Ukrayna’nın savunma hakkı çerçevesindedir NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, “NATO savunma bakanları, Ukrayna’ya hava savunma dahil daha fazla askeri destek sağlama konusunda anlaştı” dedi.
19.04.2024 Dünya
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi kapsamında 4 milyon TL, KOBİ'lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında ise 14 milyon TL devlet desteği var. Gelin, 1 yıl geri ödemesiz desteklemeler için gerekli şartlara yakından bakalım...
5.04.2024 Milliyet Executive
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var Girişimciler, devlet hibe ve desteklerinin yanı sıra aday üyelik statüsü dolayısıyla Avrupa Birliği'nin (AB) pek çok destek programından da yararlanabiliyor.
11.03.2024 Milliyet Executive
Kadın girişimciye 58.5 milyar TL
Kadın girişimciye 58.5 milyar TL Halkbank, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Üreten Kadınlar Yarışması’yla yeni iş fikirleri ve modelleriyle girişimcilik ekosistemine katkı sunan kadınları ödüllendirdi.
7.03.2024 Ekonomi
Hamza Dağ: Aklımızda bir formül var, tarihe geçeceğim
Hamza Dağ: Aklımızda bir formül var, tarihe geçeceğim AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Basmane semtinde yer alan ve 'Basmane çukur'u olarak bilinen alanla ilgili formülleri olduğunu söyledi.
28.02.2024 Gündem
Hamza Dağ: Yatırımı teşvik edecek politikaları hayata geçirmeyi taahhüt ediyorum
Hamza Dağ: Yatırımı teşvik edecek politikaları hayata geçirmeyi taahhüt ediyorum AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Ege Genç İşadamları Derneği'ni (EGİAD) ziyaret ederek iş insanlarıyla bir araya geldi.
21.02.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı! Susuzluğa karşı yağmur bahçeleri geliyor
Bakanlık açıkladı! Susuzluğa karşı yağmur bahçeleri geliyor Millet bahçelerinde, yağmur suyunun toplanıp yer altı sularına kazandırılması ve su ihtiyacının karşılanması için “yağmur bahçeleri” oluşturulacak.
13.02.2024 Gündem
İyileşme süreci için destek sürmeli
İyileşme süreci için destek sürmeli Depremin ilk günlerinden itibaren bölgede var gücüyle çalışan sivil toplum kuruluşları, bir yılın sonunda çalışmalarına finansal destek bulmakta zorlanıyor.
12.02.2024 Ekonomi
Sürdürülebilirliğin izini süren bir kariyer... Kapadokya'daki mağaradan dünyanın zirvesine çıktı
Sürdürülebilirliğin izini süren bir kariyer... Kapadokya'daki mağaradan dünyanın zirvesine çıktı Mina Hasman ilk kez çocukluğunda bir Kapadokya gezisinde farkına vardığı sürdürülebilirliği bir yaşam biçimi haline getirmiş, mimaride dev projelere uyguluyor. Dünyanın en etkin 100 iklim lideri arasında gösterilen Hasman, "Sürdürülebilirliği bir seçenek değil, bir sorumluluk olarak görüyorum" diyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Radarda 5 yılda tam 4 unicorn var
Radarda 5 yılda tam 4 unicorn var "Önümüzdeki 5 yıl içerisinde, Alesta'nın yatırım yaptığı girişimler arasından 4 unicorn çıkmasını umuyoruz. Ayrıca, Alesta için halka açılma planlarımız bulunmakta..."
12.02.2024 Milliyet Executive
Girişimcilik ekosistemi için yenilikçi adımlar...
Girişimcilik ekosistemi için yenilikçi adımlar... Halkbank, kadın ve genç girişimcileri Türkiye’ye değer katan, alanında önemli başarılara imza atmış liderlerle bir araya getiren ‘Vizyon Buluşmaları’nı hayata geçirdi.
2.02.2024 Ekonomi
“Girişimci kadınlar için bir WEB sitesi hazırlıyoruz”
“Girişimci kadınlar için bir WEB sitesi hazırlıyoruz” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Girişimci olan ve girişimci olmayı hedefleyen kadınlar için bir WEB sitesi hazırlıyoruz. Bu WEB sitesi ile kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve uluslararası kuruluşlar tarafından sunulan tüm bilgileri bir araya topluyoruz” dedi.
18.01.2024 Ekonomi
Deprem bölgesi için yeni finansman
Deprem bölgesi için yeni finansman Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Dünya Bankası’nın ardından Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı’nın (JICA) da deprem bölgesine finansal destek sağlayacağını duyurdu.
21.12.2023 Ekonomi
Girişimci kadınlara güç katan yarışma
Girişimci kadınlara güç katan yarışma Halkbank’ın Türkiye’deki girişimcilik ekosistemini güçlendirmek, sürdürülebilir kılmak ve girişimci kadınların iş fikirlerini gerçeğe dönüştürmelerine destek olmak amacıyla düzenlediği Üreten Kadınlar Yarışması üçüncü yılına girdi.
21.12.2023 Ekonomi
Türkiye'den iklim afet fonu için 'komite' girişimi
Türkiye'den iklim afet fonu için 'komite' girişimi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İklim Değişikliği Başkanı Prof. Dr. Halil Hasar, 'Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi’nin 28. Taraflar Konferansı'nda (COP28) kabul edilen Kayıp ve Zarar Fonu ile iklim değişikliğine karşı kırılgan ve gelişmekte olan ülkelerin afetler için finansal destek alabileceğini söyledi. Hasar, Kayıp ve Zarar Fonu'nun Dünya Bankası bünyesinde bir komite ile çalışacağını söyleyerek, "Bu komitede yer almak için müdahalede bulunduk. 'Gelişmekte olan ülke' hükmü ile o kurulda yer almaya çalışıyoruz" dedi.
20.12.2023 Ekonomi
Bakan Kacır duyurdu: Deprem bölgesine yeni finansman desteği
 Bakan Kacır duyurdu: Deprem bölgesine yeni finansman desteği Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Dünya Bankası’nın ardından Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı’nın (JICA) da deprem bölgesine finansal destek sağlayacağını duyurdu.
20.12.2023 Ekonomi
Alp Ustaoğlu yazdı: Novak Djokovic zirvede tek başına!
Alp Ustaoğlu yazdı: Novak Djokovic zirvede tek başına! Tenis dünyasına uzun yıllar Federer, Nadal, Djokovic ve Andy Murray’dan oluşan dört silahşörler damga vurdu. Artık Djokovic yalnız kalmış durumda. Sırp raket şu anda ulaşılmaz bir noktada. Doğa ve yaşı onu yavaşlatana kadar grafik bu şekilde devam edecek.
3.12.2023 Tenis
Şiddetin psikolojik etkileriyle mücadele
Şiddetin psikolojik etkileriyle mücadele Kadına yönelik şiddet, kadınların yaşam hakkını, vücut bütünlüğünü, sosyal ve kamusal alandaki varlığını tehdit etmesinin yanı sıra mağdurların ruhsal açıdan da yaralanmalarına yol açıyor... Türkiye Psikiyatri Derneği Kadın Ruh Sağlığı Çalışma Birimi üyesi Doç. Dr. Münevver Hacıoğlu Yıldırım, şiddete maruz kalmanın duygusal ve psikolojik etkilerini ve baş etme yollarını anlattı...
30.11.2023 Gündem
Kadının emeği geleceğin temeli
Kadının emeği geleceğin temeli Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye (UN Women), KAGİDER ve Hepsiburada, 6 Şubat depremlerinden etkilenen kadın girişimci ve işletme sahiplerini desteklemek üzere “Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Ekonomik İyileşme: Kadın İşletmeleriyle Ekonomiyi Büyütüyoruz!” programına imza attı. Program, toplumsal cinsiyet eşitliğine duyarlı bir ekonomi için başlatılan iş birliği, bu yıl deprem bölgesindeki kadın girişimcileri ve kadın kooperatiflerini desteklemek üzerine tasarlandı.
27.11.2023 Ekonomi
EVLİLİK KREDİSİ 👰🏻🤵🏻 Faizsiz kredi için başvurular başladı mı? 150 Bin TL Evlilik kredisi şartları ne oldu ve son durum nedir? İşte pilot bölge
EVLİLİK KREDİSİ 👰🏻🤵🏻 Faizsiz kredi için başvurular başladı mı? 150 Bin TL Evlilik kredisi şartları ne oldu ve son durum nedir? İşte pilot bölge Evlenecek gençlere finansal destek sağlayacak olan evlilik kredisi ile ilgili araştırmalar hızlandı. Son gelişmelerin yakından takip edildiği faizsiz 150 Bin TL evlilik kredisi nasıl alınır? Düğün masraflarını karşılamak ya da herhangi bir ev ihtiyacını karşılamak amacıyla verilen evlilik kredisi için şartları nedir? İşte gelin & damat adayları için yeni fırsatın ayrıntıları...
25.11.2023 Bilgi Rehberi
‘Üreten Kadınlar’a Halkbank’tan ödül
‘Üreten Kadınlar’a Halkbank’tan ödül Halkbank, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Üreten Kadınlar Yarışması’yla Türkiye’nin başarılı kadın girişimcilerini ödüllendirdi.
23.11.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar: Çalışanlarımızın kapasitesini geliştirmeye devam ediyoruz
Bakan Bayraktar: Çalışanlarımızın kapasitesini geliştirmeye devam ediyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "'Madencilikte iş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi' (MİSGEP) kapsamında 23 bin maden çalışanına eğitim ve sağlık gözetimi sağladık, 625 işverene eğitim verdik. Yine içerisinde mühendis, öğretmen, iş güvenliği uzmanı ve öğrencinin de bulunduğu 3 bin 885 paydaşa eğitim verdik" dedi.
14.11.2023 Ekonomi
'PKK cezaevi yapılanması'na yönelik operasyonda yeni gelişme
'PKK cezaevi yapılanması'na yönelik operasyonda yeni gelişme Kocaeli'nde, PKK/KCK hükümlülerinin örgütten kopmaması için finansal destek sağlayan, örgütün amacı ve ideolojisi doğrultusunda eğitim verip, kadrolu militan hazırlayan 35 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
9.10.2023 Gündem
Yapay zekadan iş çıkaracak
Yapay zekadan iş çıkaracak Geleneksel yöntemlerle çözülemeyen sorunları yapay zekanın gücü ile çözen girişimleri destekleyecek olan 100. Yıl Girişim Sermayesi, ülke kalkınmasına katkı vermeyi amaçlıyor.
8.10.2023 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Finansal Destek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.