Finansman

Finansman

Son dakika Finansman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Finansman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Finansman haber sayfamızda...

Finansman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.128 finansman haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu Projesi'nin detaylarını anlattı
Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu Projesi'nin detaylarını anlattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Habertürk'te gündeme dair konuları konuştu ve Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu "Son 1 yılda deprem sıkıntısını da atlattıktan sonra daha çok gündemimize oturan bir proje oldu" dedi.
26.04.2024 Gündem
PKK/KCK Avrupa’nın başına bela oldu
PKK/KCK Avrupa’nın başına bela oldu PKK/KCK’lı terörist ve sempatizanları, çıkardıkları şiddet olayları ile Avrupa ülkelerinin başına bela oldu.
26.04.2024 Dünya
Bakan Özhaseki: Gece gündüz demeden çalışıyoruz
Bakan Özhaseki: Gece gündüz demeden çalışıyoruz Japonya Uluslararası İş Birliği Ajansı (JICA) Başkanı Dr. Tanaka Akihiko, Ankara temasları kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi.
26.04.2024 Ekonomi
Yeşil bono halka arzda rekor kırdı
Yeşil bono halka arzda rekor kırdı Türkiye İş Bankası, Türk Lirası cinsinden gerçekleştirdiği 4,5 milyar TL nominal değerli yeşil finansman bonosu ihracında rekor kırdı.
26.04.2024 Ekonomi
Çalışan annelere destekte 2. evre! 325 euroluk yardım...
Çalışan annelere destekte 2. evre! 325 euroluk yardım... AB’nin finansman desteği sağladığı Çalışan anneye bakıcı desteği projesinin ikinci fazı başlıyor. İlk etapta Ankara, İstanbul ve İzmir’de 12 ay boyunca 0-3 yaş arası çocuğu olan çalışan annelere 325 euro bakıcı desteği verilecek.
26.04.2024 Ekonomi
Nijerya: Aşırı yağışların zarar verdiği hapishaneden yüzden fazla mahkum kaçtı
Nijerya: Aşırı yağışların zarar verdiği hapishaneden yüzden fazla mahkum kaçtı Birkaç saat süren sağanak yağışın, orta güvenlikli hapishanenin çevre duvarı ve dış çeperindeki binalarda bazı kısımları tahrip ettiği bildirildi.
25.04.2024 Dünya
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı! Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Altay’ın kurumsal geleceği ve o kurumsal geleceği bekleyen zor zamanlar nasıl, neler yapılarak aşılacak? Yönetim, artık gerekli hamleleri ivedelikle yapmalı’’ dedi.
25.04.2024 1.Lig
Sürdürülebilir finansmanda dört ödül aldı
Sürdürülebilir finansmanda dört ödül aldı Akbank, sürdürülebilir finansman alanında bankaların performansının değerlendirildiği Global Finance Sustainable Finance Awards’ta dört ödüle layık görüldü.
25.04.2024 Ekonomi
ABD'de mortgage faizi 5 ayın en yükseğinde
ABD'de mortgage faizi 5 ayın en yükseğinde ABD'de geçen hafta mortgage faizlerinde yükseliş devam etti ve yaklaşık 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı, başvurular buna bağlı olarak düşüşe geçti.
24.04.2024 Uzmanpara
Yalıtıma bahar geldi!
Yalıtıma bahar geldi! Türkiye’de 22 milyon konut varken; sadece 4.4 milyon adedi yalıtımla tasarruf ediyor. İlkbahar ve yaz ayları yalıtım uygulamalarının tercih edildiği zaman dilimi olarak bilinirken, buna uygun kredi imkânları da sürdürülüyor.
24.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: ‘X’  hala Türkiye’ye temsilci atamadı
Bakan Uraloğlu: ‘X’ hala Türkiye’ye temsilci atamadı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Hala ‘X’ Türkiye’ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek. Görüşmelerimiz hala devem ediyor. Yürürlükte olan bir reklam yasağı var. Devamı da gündemimizde” dedi.
23.04.2024 Gündem
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Uzmanpara
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
DSİ: Suda uzun dönemli plan şart
DSİ: Suda uzun dönemli plan şart Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nün, 2024-2028 Stratejik Planı’nda, iklim değişikliğinin Türkiye’nin su kaynakları üzerindeki etkilerine işaret edilerek, “uzun dönemli eylem planları” hazırlanması gerektiği vurgulandı.
23.04.2024 Ekonomi
Çin'in mali gelirleri ilk çeyrekte geriledi
Çin'in mali gelirleri ilk çeyrekte geriledi Çin Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamada, Çin'in ilk çeyrekteki mali gelirinin önceki vergi indirimi politikaları da dahil olmak üzere bazı özel faktörlerin etkisiyle bir önceki yıla göre %2,3 düştüğünü söyledi.
22.04.2024 Uzmanpara
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi Hizmet İhracatçılar Birliği, 19-21 Nisan tarihlerinde Sapanca’da düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.
20.04.2024 Ekonomi
İş aleminden 4’lü reform önerisi
İş aleminden 4’lü reform önerisi İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, odanın meclis toplantısında, ekonomik programın başarısı ve kalıcı tek haneli düşük enflasyon için yapısal reformların da yakında gerçekleştirileceğine inandıklarını söyledi.
20.04.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu Türkiye’nin Dünya’ya açılan kapısı olan ve Avrupa’nın en yoğun havalimanı olma unvanını elinde bulunduran İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA CEO’luğuna daha önce bu görevi vekaleten yürüten Selahattin Bilgen atandı.
19.04.2024 Ekonomi
İTO Başkanı Avdagiç’ten 4 yapısal reform önerisi
İTO Başkanı Avdagiç’ten 4 yapısal reform önerisi İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İnanıyorum ki ekonomik programın başarısı ve kalıcı tek haneli düşük enflasyon için yapısal reformları da yakında gerçekleştireceğiz. Özellikle 'vergileme, sanayinin rekabetçi dönüşümü, üretken finansman sistemi ve yatırım ortamının güçlendirilmesi' başta olmak üzere yapılacak yapısal reformlar ekonomimize taze güç verecektir" değerlendirmesinde bulundu.
19.04.2024 Ekonomi
1.7 milyar dolarlık rekor sendikasyon
1.7 milyar dolarlık rekor sendikasyon Ziraat Bankası 742 milyon dolar ve 884 milyon euro olmak üzere toplamda 1.7 milyar dolarlık sendikasyon kredisi temin ederek geçen yıl sağladığı krediyi yüzde 132 oranında yenilediğini duyurdu.
19.04.2024 Ekonomi
600 milyon dolarlık ‘güven’ imzası atıldı
600 milyon dolarlık ‘güven’ imzası atıldı Akbank sürdürülebilirlik temalı sendikasyon kredisini rekor taleple yeniledi. Toplam 20 ülkeden 45 bankanın katılımıyla yenilenen sendikasyon kredisiyle Türk ekonomisine 600 milyon dolar destek sağlandı.
18.04.2024 Ekonomi
Sendikasyon kredisine rekor talep
Sendikasyon kredisine rekor talep Akbank yenilediği sendikasyon kredisiyle Türk ekonomisine 600 milyon Dolar destek sağladı.
17.04.2024 Ekonomi
ABD'de mortgage başvuruları arttı
ABD'de mortgage başvuruları arttı ABD'de geçen hafta faizlerdeki yükselişe rağmen daha da artacağını düşünen alıcıların piyasaya gelmesiyle mortgage başvurularında artış yaşandı.
17.04.2024 Uzmanpara
DMM'den açıklama! 'CPF'de LGBTİ’nin desteklenmesi söz konusu değildir'
DMM'den açıklama! 'CPF'de LGBTİ’nin desteklenmesi söz konusu değildir' Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Dünya Bankası ile imzalanan Ülke Çerçeve Programı’nda (CPF) LGBTİ’nin desteklenmesi söz konusu değildir" açıklamasında bulundu.
16.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Finansman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.