Aldatıldığını öğrenen adam çırılçıplak sokağa fırladı
Aldatıldığını öğrenen adam çırılçıplak sokağa fırladı Hatay'ın İskenderun ilçesinde sokağa çırılçıplak çıkan bir kişi, eşinin kendisini bir yakınıyla aldattığını iddia ederek protesto etti. Çevredekilerin tepki gösterdiği çıplak protestocu, karakola götürüldü. Olay, saat 11.00 sıralarında Hatay Çay Mahallesinde Namık Kemal Caddesi üzerinde çok katlı otoparkın zemininde elbiselerini çıkarıp, çırılçıplak kendisini caddeye atan ismi öğrenilemeyen bir kişi, "Ben Mecnunum, Leyla'mı koklatmam" diye bağırdı. Eşinin kendisini aldatıldığını öne süren kişiye, çevredekiler tepki gösterdi. Vatandaşlar, çıplak adamın üzerini çarşafla kapattı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çıplak protestocuyu karakola götürdü.
11.09.2019 Yaşam
Ağaca çarpan otomobilin motoru fırladı
Ağaca çarpan otomobilin motoru fırladı stanbul Kadıköy Caddebostan'da meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ağaca çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle otomobil motorunun yerinden fırladığı kazada şans eseri can kaybı yaşanmadı. Edinilen bilgiye göre, Kadıköy'de Caddebostan Cemil Topuzlu Caddesi'nde meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü ağaca çarparak durabildi. Yağmurdan dolayı kaygan olan yolda çarpmanın şiddetiyle birlikte aracın motoru metrelerce uzağa fırladı. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen ekipler kazaya müdahale etti. Kaza yapan aracın ön kısmının ağır hasar aldığı kameralara yansıdı. Öte yandan, araç sürücüsünün hafif yaralarla kazayı atlattığı öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Yolcular otobüsün içerisinde savrularak, kapıdan yola fırladı
Yolcular otobüsün içerisinde savrularak, kapıdan yola fırladı Sakarya’nın Arifiye ilçesinde TIR, halk otobüsü ve otomobilin karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken 21 kişi de yaralanmıştı. Can pazarının yaşandığı feci kazanın otobüs içerisine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yeni görüntüler kazanın şiddetini gözler önüne serdi. Kaza, 27 Temmuz 2018 tarihinde Arifiye ilçesi Arifbey Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’nde saat 11.30 sıralarında meydana gelmişti. Kazada 21 yaşında ki Zeynep Şule Atakır hayatını kaybederken 21 kişi de yaralanmıştı. Meydana gelen feci kazanın otobüs içerisine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yeni görüntüler kazanın şiddetini gözler önüne serdi. Görüntülerde; otobüsün kendi şeridinden çıkarak üzerine gelen tır ile çarpışma anı görülüyor. Çarpışmanın şiddeti ile ise otobüsün arka bölümünde bulunan yolcuların sağa-sola savrularak kırılan kapıdan yola fırladıkları görülüyor. Öte yandan, meydana gelen kaza sonrasında 2 sürücü tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
11.09.2019 Yaşam
Drift çılgınlığı faciaya dönüşüyordu!
Drift çılgınlığı faciaya dönüşüyordu! Drift çılgınlığı faciaya dönüşüyordu!
11.09.2019 İlginç Videolar
Yola aniden fırlayan çocuğa minibüs çarptı
Yola aniden fırlayan çocuğa minibüs çarptı Sivas'ta meydana gelen kazada, minibüsün çarparak fırlattığı çocuk yerde metrelerce sürüklendi. Kaza Emirpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, feci kaza caddede oynarken bir anda yola çıkan 7 yaşındaki M.S.F'ye hızla gelmekte olan bir minibüs çarptı. Çarpmanın etkisi ile havaya fırlayan çocuk yerde metrelerce sürüklendi. O anlar olay yerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Ağır yaralanan çocuk olay yerine çağrılan ambulans Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından çocuk Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Sürücü ifadesi alınmak üzere ilgili polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
İki kişiyi birden böyle altına aldı
İki kişiyi birden böyle altına aldı İki kişiyi birden böyle altına aldı
11.09.2019 İlginç Videolar
Bir anda yola fırladı, annesi de peşinden
Bir anda yola fırladı, annesi de peşinden Çin’de bir anda yola fırlayan çocuk, yürekleri ağza getirdi. Annesi çocuğun ardından hızla yola fırlarken, ayağı takılınca da yere düştü. Neyse ki araç sürücüsü dikkatliydi ve zamanında fren yaparak otomobili durdurdu. Çocuk olayı yara almadan atlatırken, öfkelenen anne ise çareyi oğlunun poposuna şaplak atmakta buldu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Antalya'da feci kaza
Antalya'da feci kaza Antalya’da kontrolsüz kavşakta iki otomobil çarpıştı. Kaza sırasında otomobilin kapısından fırlayan sürücü hayatını kaybetti. Kaza 15.00 sıralarında Kepez ilçesi Sütçüler ile Kırçiceği Caddesi kesişiminde bulunan kontrolsüz kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 07 FGA 01 plakalı kamyonetin sürücüsü Mithat Athan, Sütçüler Caddesi üzerinde seyir halindeyken, Kırçiçeği Caddesi üzerinden gelen Emrah Mutlu yönetimindeki 42 DOR 86 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sırasında çarpışmanın etkisiyle otomobilin kapısından fırlayıp refüje kafasını çarpan Athan, olay yerinde hayatını kaybetti. Hafif yaralanan diğer otomobil sürücüsü Emrah Mutlu ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Oyun oynarken dişi fırladı!
Oyun oynarken dişi fırladı! Oyun oynarken dişi fırladı!
11.09.2019 Nevidyo
6 Haziran 2017 Türkiye ve Dünya Gündemi
6 Haziran 2017 Türkiye ve Dünya Gündemi 6 Haziran 2017 Türkiye ve Dünya Gündemi
11.09.2019 Haberler
Taklalar atan araçtan böyle fırladı
Taklalar atan araçtan böyle fırladı Kontrolü kaybedilen araç taklalar attı, sürücüsü dışarı uçtu. Rusya’nın Tümen kentinde alkollü bir şahsın kullandığı otomobil, otoyolda kontrolden çıkınca taklalar atmaya başladı. Bu sırada sürücü de araçtan dışarı uçtu. Sarhoş sürücü ciddi şekilde yaralanırken, yardımına feci kazaya şahit olan diğer araçlardakiler koştu.
11.09.2019 Haberler
Suyun içinden üzerine fırladı!
Suyun içinden üzerine fırladı! Suyun içinden üzerine fırladı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Kamyondan fırladı, su kuyusuna düştü!
Kamyondan fırladı, su kuyusuna düştü! Bursa'nın Orhaneli ilçesinde takla atan kamyonun sürücüsü kabinden fırlayarak bir su kuyusunun içine düştü. 2 metrelik kuyuda can pazarı yaşayan sürücü, kurtarma ekiplerince kepçe ve halat yardımıyla çıkarıldı.
11.09.2019 Yaşam
Denizden birden bire...
Denizden birden bire... Balık tutmaya çıktılar, oltaları denize bıraktılar. Birden bire denizden öyle bir şey çıkıp üzerlerine atladı ki şaşkınlıktan küçük dillerini yuttular
11.09.2019 İlginç Videolar
Aniden açılan fıskiye, kanlar içinde bıraktı!
Aniden açılan fıskiye, kanlar içinde bıraktı! Çin'in Hubei eyaletine bağlı Enshi kentindeki şehir meydanında bulunan müzikli havuzda serinlemeye çalışan beş yaşındaki bir çocuk havuz fıskiyelerinin bir anda açılmasıyla üç metre havaya fırladı.
11.09.2019 Haberler
Tam reklamı çekerken...
Tam reklamı çekerken... Reklam çekimi esnasında öyle bir şey yaşandı ki...
11.09.2019 Nevidyo

Benzer Haber Etiketleri