Galatasaray Odebank

Galatasaray Odebank

Son dakika Galatasaray Odebank haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Galatasaray Odebank gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Galatasaray Odebank haber sayfamızda...

Galatasaray Odebank

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 128 galatasaray odebank haberi bulunmuştur.
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nda Ekrem Memnun dönemi!
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nda Ekrem Memnun dönemi! Galatasaray Erkek Basketbol, Ekrem Memnun'la sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığını açıkladı.
14.01.2021 Basketbol
Oktay Mahmuti: Play-Off'u hak etmiyoruz
Oktay Mahmuti: Play-Off'u hak etmiyoruz Tahincioğlu Basketbol Ligi 25. haftasında Uşak deplasmanında ummadığı bir mağlubiyet alan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Oktay Mahmuti maç sonu yaptığı açıklamada takımını ağır bir dille eleştirerek, "Açık söylemek lazım; biz Play-Off'u hak etmiyoruz" dedi.
1.07.2020 Basketbol
Galatasaray'dan ayrılan Hopson NBA'e gitti
Galatasaray'dan ayrılan Hopson NBA'e gitti Galatasaray Odeabank’ta forma giyen Birleşik Amerikalı basketbolcu Scotty Hopson, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılarak NBA ekiplerinden Dallas Mavericks ile 10 günlük sözleşme imzaladı.
1.07.2020 NBA
Spor Günlüğü -  07 Şubat 2018
Spor Günlüğü - 07 Şubat 2018 Galatasaray Odeabank başantrenörü Oktay Mahmuti, takımın şu ana kadar transfer yapamama sebeplerini açıklarken, yeni bir takviye konusunda da ümitsiz konuştu.    Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nda son haftalardaki performansı ile beğeni toplayan genç smaçör Ezgi Dağdelenler sakatlığı sebebiyle sezonu kapattı.    Geçtiğimiz gün EuroLeague yönetimi tarafından bir yıl ceza alan Giannakopoulos, takımı organizasyondan çekmek adına bir oylama yapmayı düşünüyor.   7Days EuroCup TOP 16 Turu E Grubu 6.maçında turnuvadan elenen Galatasaray Odebank, Alba Berlin'e mağlup olurken, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Banvit, gruptan çıkmayı başardı.
7.02.2018 Programlar
Spor Günlüğü -  19 Ocak 2018
Spor Günlüğü - 19 Ocak 2018 Oktay Mahmuti ile yeni bir sayfa açan Galatasaray Odebank transfer çalışmalarına başladı. Gündemde Litvanyalı bir oyun kurucu var.    Ömer Faruk Yurtseven'in formasını giydiği North Carolina State, Wake Forest'ı mağlup ederken, eski Fenerbahçeli oyuncu, yine sahanın yıldızı oldu.   Sezonun ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık'ta, tek erkeklerde sürpriz sonuçlar ortaya çıkarken, tek kadınlarda da Garbine Muguruza elenmekten kurtulamadı.
19.01.2018 Programlar
Galatasaray Odebank'ta Oktay Mahmuti dönemi!
Galatasaray Odebank'ta Oktay Mahmuti dönemi! Galatasaray Odeabank, baş antrenör Oktay Mahmuti ile bir buçuk yıllık anlaşmaya vardı.
1.07.2020 Basketbol
Ergin Ataman: 'Bu sezon çalışmayı düşünmüyordum'
Ergin Ataman: 'Bu sezon çalışmayı düşünmüyordum' Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, kendi planlamasına göre bu sene çalışma gibi bir düşüncesinin olmadığını vurgulayarak, "Güven duyduklarını belirttiler. Bu sezon çok çalışma taraftarı değildim, dinlenmeyi düşünüyordum. Efes olunca farklı. Kendi kulübümüz" dedi. Ataman, Efes'in de ligdeki rekabetin içinde olacağını söyledi.
Spor Günlüğü -  29 Kasım 2017
Spor Günlüğü - 29 Kasım 2017 Son dönemde başarısız sonuçlar nedeniyle eleştirilen Galatasaray Odebank'ta, bu kez de ödeme krizi ortaya çıktı.    NBA'de, Ekpe Udoh'lu Utah Jazz,  konuk ettiği Denver Nuggets'ı farklı mağlup etti.   Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 8. hafta maçında Fenerbahçe Doğuş Demir İnşaat Büyükçekmece'yi; Anadolu Efes ise Muratbey Uşaksportif'i rahat geçmeyi başardı.    LeBron James, Cleveland Cavaliers'in Miami Heat ile kendi sahasında oynadığı ve 108-97 kazandığı maçta kariyerinde ilk kez oyundan atıldı.
29.11.2017 Programlar
Spor Günlüğü - 21 Kasım 2017
Spor Günlüğü - 21 Kasım 2017 Galatasaray Odebank'ta üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Koç Erman Kunter'le yollar ayrılıyor. Kunter'in yerine alternatifler ise belirlendi.     Anadolu Efes, Emporio Armani Milano'dan ayrılan Zoran Dragic'le anlaşmaya vardı.    NBA'de Sacramento Kings  konuk ettiği Denver Nuggets'a farklı mağlup olurken,  Bogdan Bogdanovic  yine çift haneleri görmeyi başardı.
21.11.2017 Programlar
Ergin Ataman'a geri dönüş...
Ergin Ataman'a geri dönüş... Galatasaray Odebank'ta üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Koç Erman Kunter'le yollar ayrılıyor. Kunterln yerine ise alternatifler belirlendi.
Galatasaray Odebank ilk galibiyetini arıyor
Galatasaray Odebank ilk galibiyetini arıyor Galatasaray Odeabank, ULEB Avrupa Kupası B Grubu 4. maçında yarın Litvanya ekibi Lietkabelis ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, maçı kazanarak bu sezon Avrupa'daki ilk galibiyetini almanın peşinde.
Stefanos Dedas: “Galatasaray’a karşı yeni bir takım gibi oynadık”
Stefanos Dedas: “Galatasaray’a karşı yeni bir takım gibi oynadık” Gaziantep Basketbol Başantrenörü Stefanos Dedas, Galatasaray Odebank karşısında yeni bir takım gibi oynadıklarını söyledi.
1.07.2020 Basketbol
Yağmur: “Galatasaray'a oynamaya geldim"
Yağmur: “Galatasaray'a oynamaya geldim" Galatasaray Odebank’ın yeni transferlerinden Mehmet Yağmur, bu sezon mücadeleci bir takım izleteceklerini belirterek, "Buraya yardımcı olmaya ve taşın altına elimi sokmaya geldim. Çünkü bu sezon normal bir sezon değil" dedi.
1.07.2020 Basketbol
Erman Kunter'den bütçe sitemi!
Erman Kunter'den bütçe sitemi! Galatasaray Odeabank Başantrenörü Erman Kunter, transfer bütçesinin azalmasının transfer politikasını etkilediğini söyleyerek, "Transfer bütçesinde yüzde 60 civarında düşme var. Bu tabi transferleri etkiledi. Galatasaray taraftarını memnun edecek, çok etkileyecek, önemli isimler alamadık” dedi.
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü- 23 Ağustos 2017
Spor Günlüğü- 23 Ağustos 2017 Geçtiğimiz sezonu Galatasaray Odebank’ta açıp, Kızılyıldız’da bitiren Deon Thompson, İspanya Ligi takımı San Pablo Burgos ile anlaştı.   Barcelona Lassa, geçen sezon Turkish Airlines Euroleague'in en iyi defans oyuncusu seçilen Adam Hanga ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.    Fenerbahçe Doğuş, yeni sezon için kombine kart satışına 8 Eylül’e kadar ara verildiğini açıkladı.
23.08.2017 Programlar
Russ Smith: Galatasaray yalan söyledi
Russ Smith: Galatasaray yalan söyledi Şansını önce Türkiye’de, şimdi de Çin’de deneyen Russ Smith, Bleacher Report’a konuştu. Eski takımı Galatasaray hakkında zehir zemberek iddialarda bulundu.
1.07.2020 Basketbol
Yönetimi hedef alan tweetler
Yönetimi hedef alan tweetler Galatasaray Odebank’taki 5 senelik macerası noktalanan Ergin Ataman, ayrılık sonrası Twitter hesabından yaptığı açıklamada yönetime ağır eleştirilerde bulundu.
1.07.2020 Basketbol
Sinan Güler: Utanç duyuyoruz!
Sinan Güler: Utanç duyuyoruz! Galatasaray Odebank oyuncusu Sinan Güler, sezon boyunca sergiledikleri performans sebebiyle utanç duyduklarını söyledi.
1.07.2020 Basketbol
Ataman, GS TV’de
Ataman, GS TV’de Tarihi bir imza atarak geçen sezon Eurocup’u müzesine götüren Galatasaray Odebank’ta Coach Ergin Ataman bu önemli zaferin 1. yıldönümünde Galatasaray TV’ye konuk oluyor.
1.07.2020 Basketbol
Darüşşafaka Doğuş-Galatasaray Odeabank: 73-67
Darüşşafaka Doğuş-Galatasaray Odeabank: 73-67 Basketbol THY Avrupa Ligi 28. hafta karşılaşmasında Darüşşafaka Doğuş, sahasında Galatasaray Odeabank'ı 73-67 mağlup etti.
1.07.2020 Basketbol
Galatasaray, UNICS Kazan'ı perişan etti!
Galatasaray, UNICS Kazan'ı perişan etti! Galatasaray Odeabank, Turkish Airlines Euroleague 27. hafta maçında UNICS Kazan'ı 75-67 mağlup etti.
1.07.2020 Basketbol
Oktay Mahmuti: Galatasaray'la görüşmedim
Oktay Mahmuti: Galatasaray'la görüşmedim Bu sezon şu ana kadar beklentilerin uzağında kalan Galatasaray Odebank'ın gelecek sezon için Oktay Mahmuti ile anlaşacağı yönünde haberler çıktı. Mahmuti ise bu haberleri kesin bir dille yalanlayarak Galatasaray'dan hiç kimse ile görüşmediğini ifade etti.
1.07.2020 Basketbol
Harry Potter'ın yazarı Rowling'den Datome'ye cevap
Harry Potter'ın yazarı Rowling'den Datome'ye cevap Derbide kafasına aldığı yarayla Harry Potter karakterine benzetilen Fenerbahçe'nin yıldız basketbolcusu Gigi Datome'nin maç sonu çağrısına serinin İngiliz yazarı J.K. Rowling'den cevap geldi.
Jon Diebler tarihe geçti
Jon Diebler tarihe geçti THY Euroleague’in 24. haftasında Abdi İpekçi Arena’da karşılaştığı Real Madrid’i 87-84 mağlup eden Galatasaray Odeabank’ta Jon Diebler, Euroleague tarihine geçti.
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü - 21 Ocak 2017
Spor Günlüğü - 21 Ocak 2017 Sezona Galatasaray Odebank'ta başlayan ve yaşanan sorunların ardından takımdan gönderilen Russ Smith, Amerika'ya döndü.   Türkiye'de Galatasaray ve TOFAŞ formaları giyen Jamont Gordon, Partizan ile resmen anlaştı.    Avustralya Açık tenis turnuvasında Venus Williams'ın maçını anlattığı sırada, ünlü raketin oyununu tarif ederken 'goril taktiği' dediği öne sürülen yorumcu görevden alındı.   Turkish Airlines Euroleague'in 18.haftasında Darüşşafaka Doğuş konuğu Unics Kazan’ı mağlup etmeyi başardı.
21.01.2017 Programlar

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Odebank ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.