Gasp için geldiler, başaramayınca bıçakladılar!
Gasp için geldiler, başaramayınca bıçakladılar! İstanbul Arnavutköy’de bir işyerine gasp için giren yabancı uyruklu üç şahıs, başarılı olamayınca kendilerine direnen işyeri sahibini bıçaklayarak ortadan kayboldu.
22.01.2021 Gündem
Yaşlı kadına dehşeti yaşatan gaspçılar tutuklandı!
Yaşlı kadına dehşeti yaşatan gaspçılar tutuklandı! Gelen bir son dakika haberine göre, Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesinde 2 genç, alışverişten dönen kadının poşetlerini taşıyarak evine kadar bıraktı. Tekrar aynı kapıya gelen gençlerin yaptıkları akıllara durgunluk getirdi. Yaşlı kadını evine kadar takip eden şahıslar, kadının bileziklerini soymaya çalıştı.
9.06.2020 Gündem
Kasiyerin yüzüne kola döken gaspçı tutuklandı!
Kasiyerin yüzüne kola döken gaspçı tutuklandı! Antalya’da, zincir marketin şubesinde aldığı kolayı kasiyer Ayşegül Kuru'nun yüzüne döktükten sonra, kasadaki 610 TL'yi alarak kaçan Alparslan Zağlı (39), dün yakalandı. Zağlı, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
29.04.2020 Gündem
Esenyurt'ta dehşet! Öğrenci direnince bıçakladı
Esenyurt'ta dehşet! Öğrenci direnince bıçakladı İstanbul Esenyurt'ta okuldan çıkan lise öğrencisi Emre Ş. para isteyen kişiye direnince bacağından bıçaklandı.
25.10.2019 Gündem
Ünlü oyuncu Berna Laçin gaps diyeti ile zayıfladı
Ünlü oyuncu Berna Laçin gaps diyeti ile zayıfladı Pek çok farklı diyet şekli var. Kilo vermek isteyen kadınlar sık sık bu yola başvurmaktadır. Berna Laçin de fazla kilolarından bir diyet programı ile kurtuldu. İşte Berna Laçin’i fazla kilolarından kurtaran Gaps diyeti.
17.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri