Gaziantep

Gaziantep

Son dakika Gaziantep haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gaziantep gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gaziantep haber sayfamızda...

Gaziantep

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50.793 gaziantep haberi bulunmuştur.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
19.04.2024 Futbol
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyarı üstüne uyarı yaptı! Cuma günü kuvvetli yağış ve fırtına geliyor. İller tek tek açıklandı. Cuma günü plan yapanlar dikkat! İşte merak edilen detaylar...
18.04.2024 Gündem
Spor camiasından deprem sonrası ortak mesaj! 'Geçmiş olsun Tokat'
Spor camiasından deprem sonrası ortak mesaj! 'Geçmiş olsun Tokat' Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6'lık deprem sonrası spor camiasından peş peşe geçmiş olsun mesajları geldi.
18.04.2024 Skorer
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Kritik maç Cihan Aydın'ın
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Kritik maç Cihan Aydın'ın Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı!
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı! Süper Lig'de 34 ve 35. haftaların tarihleri açıklandı. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin günü ve saati belli oldu.
18.04.2024 Fenerbahçe
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde düzenlenen Narkoçelik-12 operasyonlarında 268 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını belirtti.
18.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde düzenlenen Narkoçelik-12 operasyonlarında 268 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını belirtti.
18.04.2024 Gündem
Müze gezmek Türkiye’de ucuz
Müze gezmek Türkiye’de ucuz Uzun bir bayram tatilini geride bıraktık. Dokuz günlük bu tatilde Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve örenyerlerini toplamda 1 milyon 784 bin 233 kişi ziyaret etti.
18.04.2024 Kültür Sanat
Steinmeier’den kapsamlı Türkiye turu
Steinmeier’den kapsamlı Türkiye turu Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier 22-24 Nisan tarihlerini kapsayan üç günlük ziyaret için Türkiye’ye gelecek.
18.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den 16 kent için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji'den 16 kent için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. Radar verilerine göre 16 kent için sarı alarm verildi. İstanbul dahil birçok kentte saatler sonra soğuk ve sağanak hava etkisini gösterecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
17.04.2024 Gündem
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti Kastamonu’da görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa için tören düzenlendi.
17.04.2024 Gündem
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz FIFA kokartlı eski hakem Ali Palabıyık, Skorer’den Nergis Aşkın’a özel açıklamalarda bulundu. Ali Palabıyık son dönemde yeni alınan yabancı VAR kararını değerlendirdi.
17.04.2024 Futbol
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcaklıklar 9 derece birden düşecek. İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir gibi birçok kent için uyarı yapıldı. Bugün 6 kent için sarı alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları...
16.04.2024 Gündem
YSK'dan 2 il, 11 ilçe, 7 belde için karar!
YSK'dan 2 il, 11 ilçe, 7 belde için karar! YSK'nın 8 siyasi partinin yaptığı, 2 il, 11 ilçe, 7 belde olmak üzere toplam 20 itirazı değerlendirerek karara bağladı.
16.04.2024 Gündem
Baklava satışında rekor
Baklava satışında rekor Gaziantep’te Ramazan ayı ve bayram boyunca 85 ton baklava satışı yapıldı.
16.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı!
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’ü yenerek zirve yarışında hata yapmadı. Forvet Edin Dzeko, Süper Lig’de 20. golünü atarken, kaleci Livakovic de Gaziantep maçının ardından en etkili performansını ortaya koydu, zaferin mimarı oldu.
16.04.2024 Fenerbahçe
Güneydoğu’dan 3 milyar $ ilk çeyrek ihracatı
Güneydoğu’dan 3 milyar $ ilk çeyrek ihracatı Güneydoğu Anadolu, depreme rağmen ihracatla ekonomiye en fazla katkı sağlayan bölgelerden biri olmaya devam ediyor. Yılın ilk çeyreğinde toplam 187 ülkeye ihracat yapan bölge ihracatı 2.9 milyar $ olarak gerçekleşti.
16.04.2024 Ekonomi
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Bakan Özhaseki'den uyarı
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Bakan Özhaseki'den uyarı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Perşembe günü ise sağanak yağış yurdun Batı bölgelerinde etkisini gösterecek. Öte yandan hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki uyarıda bulundu.
15.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde düzenlenen Mercek 17 operasyonlarında 869 şüpheli hakkında işlem yapıldığını belirtti.
15.04.2024 Haberler
Son dakika: Yeni haftada havalar nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu
Son dakika: Yeni haftada havalar nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu Yeni haftada sıcaklıklar yurt genelinde mevsim normallerinin üzerine çıkacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı 26 dereceyi geçecek. Güneşli hava etkisini sürdürecek, perşembe gününe kadar yağış beklenmiyor.
15.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde düzenlenen Mercek 17 operasyonlarında 869 şüpheli hakkında işlem yapıldığını belirtti.
15.04.2024 Gündem
Gaziantepli ‘Güccük Pirens’
Gaziantepli ‘Güccük Pirens’ Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür A.Ş., bir çocuğun gözünden dünyayı anlatan ünlü “Küçük Prens” kitabını Antep ağzına aktararak “Güccük Pirens” olarak yayımlandı.
15.04.2024 Kültür Sanat
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Bu hafta hava nasıl olacak?
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Bu hafta hava nasıl olacak? Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Salı gününden itibaren ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerine çıkması bekleniyor. Öte yandan Kars’ta nisan ayında kar sürprizi yaşandı.
14.04.2024 Gündem
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, zirve takibini sürdürmek için Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadelede Fenerbahçe 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1 galip ayrıldı. Karagümrük mücadeleyi 9 kişi tamamladı.
14.04.2024 Futbol
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik Süper Lig'de Fatih Karagümrük'e konuk olan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar maç içinde Krunic'e tepki gösterdi.
14.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Gaziantep ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.