Yeni yılda cinsel hayatınızı alevlendirmenin yolları
Yeni yılda cinsel hayatınızı alevlendirmenin yolları Üro-Androloji Uzmanı Prof.Dr. Halim Hattat, sağlıklı bir cinsel yaşam için erkeklere yeni yıl önerilerinde bulundu: "Yeni yılda başarılı, sağlıklı ve keyifli bir cinsel yaşam istiyorsanız yıl içinde en azından bir kez cinsel check-up yaptırın, bilinçsiz ilaç kullanmayın, kıyaslamayın, kaliteye önem verin, uyku sorununuzu çözün"
16.01.2020 Cinsel Sağlık
Kadınlarda erken boşalma
Kadınlarda erken boşalma Cinsel hayat kadınların konuşmaktan çekindiği bir konu. Oysa bu konu konuşulup paylaşılmadıkça sorunlar büyüyor. Kadının mutsuzluğu, mutsuz çiftleri ve hatta beraberinde mutsuz aileleri getiriyor. Bu yazımızda kadın cinselliğinde hiç konuşulmayan bir konuyu, kadınlarda erken boşalmayı ele alıyoruz.
19.04.2018 Gündem
Anı yaşayın, hazzınızı etelemeyin!
Anı yaşayın, hazzınızı etelemeyin! Cinsel aktivite sırasında orgazma uluşamama veya gecikmesi olarak tanımlanır. Bu durum partnerler arasında sorun yaratıyor ve kişide stres kaynağı haline gelmiş ise bunu bir hastalık olarak kabul edebiliriz.
6.04.2018 Cinsellik
Sürekli geç boşalıyorum diyorsanız
Sürekli geç boşalıyorum diyorsanız Aile Sağlığı Araştırma Derneği Başkanı Prof. Dr. Halim Hattat sürekli geç boşalıyorum ve partnerimle birlikte olurken boşalamıyorum diyen erkeklere tavsiyelerde bulunuyor.
15.11.2013 Cinsel Sağlık