Van Dijk'e özendi şok yaşadı!
Van Dijk'e özendi şok yaşadı! Genç bir futbolsever, liverpool'lu Van Dijk'in akım haline gelen sıçramasına özenip aynısını yapmak istersen şoka uğradı. Tavandaki ısıtıcı kafasına düşen genç adam ucuz kurtuldu.
28.09.2019 Futbol
Ara sokağa düştü yamaç paraşütü zehir oldu!
Ara sokağa düştü yamaç paraşütü zehir oldu! Yamaç paraşütü yapan genç şehir merkezindeki ara sokaklardan birine düşerek yaralandı. Uzun süre yerde kıvrılan talihsiz sporcunun yardımına çevredekiler yetişti.
11.09.2019 Nevidyo
Sıcak damgayı göğsünün orta yerine böyle bastılar!
Sıcak damgayı göğsünün orta yerine böyle bastılar! Sıcak damgayı göğsünün orta yerine böyle bastılar!
11.09.2019 İlginç Videolar
Hayatının hatasını yaptı! Son gördüğü...
Hayatının hatasını yaptı! Son gördüğü... Hayatının hatasını yaptı! Son gördüğü...
11.09.2019 İlginç Videolar
Dans ederken dünya umrunda olmadı
Dans ederken dünya umrunda olmadı Dans ederken dünya umrunda olmadı
11.09.2019 İlginç Videolar
Polisin iknası intihardan vazgeçirdi
Polisin iknası intihardan vazgeçirdi Sivas'ta eşinden uzaklaştırma cezası aldığı için çocuklarını göremeyince intihar etmek için bir tepeye çıkan genci, polis memurları ikna ederek intihardan vazgeçirmeyi başardı. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Sivas’ta Yukarı Tekke olarak bilinen tepede meydana gelen olayda, İ.B isimli genç, mahkeme tarafından verilen eşinden uzaklaştırma cezası aldığı için çocuklarını göremeyince bunalıma girdi. Bunalıma giren genç Yukarı Tekke olarak adlandırılan tepeye çıkarak atlamak istedi. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik önlemleri alındıktan sonra polisin ikna çabaları başladı. Yaklaşık yarım saat süren ikna çabası İ.B.’nin ikna olmasıyla sona erdi. Gözyaşlarına boğulan İ.B., bir polis tarafından uçurumun kenarından alındı. Daha sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Denize atlayıp intihar etti
Denize atlayıp intihar etti ANTALYA'da üzerinden kimlik çıkmayan 25-30 yaşlarında bir erkek, elbiseleriyle denize atladı. Çevredekiler tarafından denizden çıkartılan ve kalp masajı yapılan adam, hastanede yaşamını yitirdi. Olay, saat 09.00 sıralarında Konyaaltı İlçesi Akdeniz Bulvarı'nda meydana geldi. Sabah erken saatlerde sahile gelen bir genç, uzun süre çevresini izledi. Daha sonra hızla koşup denize atlayan ve bir süre sonra su yüzüne çıkan genci, balık tutanlar sahile çıkarttı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, genci hayata döndürmek için uzun süre kalp masajı yaptı. Ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen genç, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis, üzerinden kimlik çıkmayan gencin yakınlarına ulaşmak için çalışma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Çukur genç adamı böyle yuttu
Çukur genç adamı böyle yuttu Çukur genç adamı böyle yuttu. Yol kenarında araç bekleyen şahıs, minibüse binmek üzere bir hamle yapınca inanılmaz bir olay gerçekleşti. Önündeki çukura düşerek ortalıktan kaybolan şahsa ne olduğu bilinmezken, korku filmini andıran o anlar kameraya böyle yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Ölüm ardından böyle yaklaştı ama...
Ölüm ardından böyle yaklaştı ama... Ölüm ardından böyle yaklaştı ama...
11.09.2019 İlginç Videolar
Kendinden geçip yere yığıldı, ambulans ve polisi görünce böyle kaçtı
Kendinden geçip yere yığıldı, ambulans ve polisi görünce böyle kaçtı Bursa'da maddenin etkisiyle kendinden geçtiği öne sürülen genç, ambulansa bindirilirken kendine geldi koşarak metroya bindi Bursa'da metro istasyonunun duvarında kendinden geçen ve baygın vaziyette yerde yatan genç için polis ve ambulans ekipleri seferber oldu. Hareketsiz yatan şahıs ambulansa bindirileceği sırada kendine gelince koşarak metroya bindi. Olay, merkez Osmangazi ilçesi Kültürpak metro istasyonu yanında meydana geldi. Uyuşturucu madde etkisiyle kendinden geçtiği öne sürülen genç yığılıp kaldı. Yürüyemez hale gelen şahıs, çevredeki vatandaşların yardımını kabul etmeyerek metro girişine kadar yürüdü. Daha sonra metro çıkışında yere yığılınca vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bir süre yerde hareketsiz yatan şahıs polis ekiplerinin ve sağlık ekiplerinin sorularına tepki vermeyince sedyeye konularak ambulansa bindirilmek istendi. Ambulansa bineceği sırada kendine gelen genç, kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin peşinden geldiği gören şahıs bir şeyi olmadığını söyleyerek tedavi olmayı kabul etmedi. Polis ekipleri ısrar edince metronun içine giren genç hiçbir şey olamamış gibi metroyu bekledi. Merakla genci izleyen vatandaşlar şahsın metro beklediğini görünce şok oldu. Burada da özel güvenlik ve polis tarafından ikna edilmek istenen genç, tedaviyi kabul etmediğini kaydederek uzaklaştı.
11.09.2019 Yaşam
Her şeyden habersiz erkek arkadaşına yaklaşıp...
Her şeyden habersiz erkek arkadaşına yaklaşıp... Genç kadın, sanal gerçeklik gözlüğü ile oynadığı oyuna kendini kaptıran erkek arkadaşına yaptıklarıyla sanal alemde olay yarattı...
11.09.2019 Nevidyo
Dans ederken abartınca...
Dans ederken abartınca... Genç kızla dans eden adam, partnerini abartılı bir hareketle döndürmek isteyince, talihsiz kız su kanalını boyladı...
11.09.2019 Nevidyo
Genç adam otobüs şoförüne sinirlenince...
Genç adam otobüs şoförüne sinirlenince... Yolun karşısına geçerken otobüs şoförünün sözlü tacizine uğrayan genç adam dehşet saçtı. Otobüsün camını kırmak için elinden geleni yapan genç, otobüs içinde yolcuları korkuttu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Masaj salonunda sürpriz şaka
Masaj salonunda sürpriz şaka Masaj yaptırmak için masaj salonuna gelen genç hayatının şokunu yaşadı.
11.09.2019 Nevidyo
Türk kızına öpüşme şakası yapınca...
Türk kızına öpüşme şakası yapınca... Cinsel tacizin son zamanlarda sıkça tartışıldığı Türkiye'de Youtube'a yüklenen bir video büyük tartışmaya sebep oldu. Youtube'a yüklenen videoda bir genç, sokakta rastgele durdurduğu bir kıza önce adres sorma bahanesiyle yaklaşıyor sonra ise "dudağından öpebilir miyim?" diyor. Genç kız çantasından çıkardığı biber gazını Balta'nın yüzüne sıkıyor ve tekmelemeye başlıyor. Şaka adı altında yapılan bu taciz olayı böylelikle kızın kaçıp kurtulmasıyla son buluyor. Yabancı youtube kanallarında sıkça yapılan bu sözde şakayı Türkiye'de denemeye kalkan gencin yüzü ise uzun süre biber gazının etkisiyle yanıyor.
11.09.2019 Yaşam
Ayaklarına kapanan erkeğe bunu yaptı!
Ayaklarına kapanan erkeğe bunu yaptı! Hong Kong'da çekildiği belirtilen görüntülerde bir genç kız, kendisine yalvarıp, ayaklarına kapanan genç adama tekmeler ve tokatlar savurdu...
11.09.2019 İlginç Videolar
Bu değişimi şaşkına çevirdi!
Bu değişimi şaşkına çevirdi! Hayatında bir dönüm noktası oluşturan çelimsiz gencin gelişimi sizi hayrete düşürecek. İbretlik hikayesi...
11.09.2019 İlginç Videolar
Otobanda sır cinayet
Otobanda sır cinayet Başkent'te sabah saatlerinde, Çankaya ilçesindeki otoban üzerinde bir kişinin cesedi bulundu. Ankara'nın Çankaya ilçesindeki otoban üzerinde 23 yaşındaki bir genç ölü bulundu. Çankaya ilçesindeki Güney Çevre Yolu, Karataş Viyadüğü'nü geçtikten 50 metre sonra otoban üzerinde bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, hareketsiz yatan kişinin öldüğünü belirledi. Yapılan incelemede cesedin Muhammet Yıldırım (23) isimli kişiye ait olduğu tespit edildi.Polis, talihsiz gencin başka bir yerde öldürülüp otobanda hareket halindeki otomobilden atılmış olabileceği üzerinde duruluyor. Polisin yaptığı ilk incelemede, Yıldırım'ın kafa, göğüs ve vücudunun çeşitli bölgelerinde kesici alet darbelerine rastlandı.Polisin incelemelerinin tamamlanmasının ardından Yıldırım'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Keçiören Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Bu ses sosyal medyayı ikiye böldü
Bu ses sosyal medyayı ikiye böldü Matt Bittner adlı adamın sesi sosyal medyayı ikiye böldü. Çıkan sesin kendi sesi mi yoksa dublaj mı olduğu tartışması sosyal medyanın gündemine oturdu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Hayatının şakasını yaptılar
Hayatının şakasını yaptılar Hayatının şakasını yaptılar
11.09.2019 Nevidyo
İki kardeş, genç adamı bıçaklayıp öldürdü
İki kardeş, genç adamı bıçaklayıp öldürdü Malatya’da 2 kardeşin bıçaklı saldırısı sonucunda cinayete kurban giden şahsın ölümüne ilişkin olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
11.09.2019 Yaşam
Tek hamlede motosikleti park etti
Tek hamlede motosikleti park etti Motosiklet ustası genç akıl almaz park tekniği ile izleyenleri oldukça şaşırttı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Genç adamı karıştırdılar
Genç adamı karıştırdılar İnşaata bulunan karıştırıcının içine giren genç adam arkadaşlarının gazabına uğradı.
11.09.2019 Nevidyo
İntihar etmek üzereyken bayıldı
İntihar etmek üzereyken bayıldı Adana'da köprüden atlayarak intihar etmek isteyen madde bağımlısı genç, baygınlık geçirip jeneratör kafesinin içine düştü. Harekete geçen polisler, Hüseyin S.'yi ayıltmak için su döküp müdahalede bulundu. Jeneratör kafesinin kapısı kilitli olduğu için şahsı dışarı çıkaramayan polisler, çevredeki vatandaşların da yardımıyla çareyi kafesin alt tarafındaki 40-50 santimetrelik boşluktan sürükleyerek çıkarmakta buldu. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kendisine gelemeyen Hüseyin S., ambulansla Adana Devlet Hastanesine kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Sarhoşun kapı ile imtihanı
Sarhoşun kapı ile imtihanı İsrail’de genç bir şahıs, alkollü olduğu için bir türlü açamadığı kapıyı yerinden söktü. Kameralara yansıyan o anlarda kız arkadaşıyla dışarı çıkmaya çalışan sarhoş bir genç görülüyor. Kız arkadaşı çıktıktan sonra kapıya tekme atan genç, daha sonra bir türlü dışarı çıkamıyor. Kapıyı açmayı bir türlü başaramayan genç, ilginç ve zorlu bir yola başvuruyor. Kapıyı tekmeleyerek yerinden söken genç, daha sonra alt taraftan dışarı çıkıyor.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri