Sadece 2600 kişi yaşıyor... Buraya araç girişi yasak!
Sadece 2600 kişi yaşıyor... Buraya araç girişi yasak! Turistik yerler deyince akla sadece bilindik şehirler geliyor olabilir ancak dünya üzerinde masalları aratmayan güzellikte kasabalar bulunuyor.
19.07.2022 Tatil
Burası dünyanın en güzel kasabası!
Burası dünyanın en güzel kasabası! Turistik yerler deyince akla sadece bilindik şehirler geliyor olabilir ancak dünya üzerinde masalları aratmayan güzellikte kasabalar bulunuyor. Her biri birbirinden farklı coğrafyalarda bulunan kasabaların kimi yerleşim yerleri, kimileri bulundukları doğal oluşumlar ile her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapıyor.
24.11.2021 Haberler
Mutlaka görülmesi gereken kanal şehirleri
Mutlaka görülmesi gereken kanal şehirleri Kanallar, şirin kayıklar, sanat eseri köprüler... Tüm bunların akla getirdiği ilk kentlerden biri Venedik. Ancak kanallarıyla ünlü tek kent Venedik değil elbette. Bruges'den Bangkok'a kadar dünyanın farklı coğrafyalarında pek çok kentte benzeri kanallara rastlamak mümkün. İşte dünyanın dört bir yanından mutlaka görülmesi gereken kanal şehirleri...
4.10.2021 Tatil
Hollanda'nın masal diyarı Giethoorn
Hollanda'nın masal diyarı Giethoorn Giethoorn, Hollanda'nın masallar kasabası olarak da bilinen turistik rotalarından biri. Tıpkı Belçika'daki Brugge ve Rusya'daki St. Petersburg gibi Kuzeyin Venediki olarak adlandırılan Giethoorn, Hollanda'ya gelen turistler için de bir cazibe noktası. Amsterdam'a yakın bir konumda bulunan kasabada zaman içinde bir yolculuğa çıkmak mümkün.
5.09.2021 Tatil
Yasemin Özilhan tatilde
Yasemin Özilhan tatilde Sosyetik güzel Yasemin Özilhan, tatil için Hollanda'ya gitti.
29.06.2019 Cadde
Yasemin Özilhan tatilde
Yasemin Özilhan tatilde Sosyetik güzel Yasemin Özilhan, tatil için Hollanda'ya gitti.
29.06.2019 Cadde
Hollanda'nın masalsı köyü Giethoorn
Hollanda'nın masalsı köyü Giethoorn Giethoorn Kuzey Avrupa'da "Kuzey'in Venedik'i" olarak anılan yerlerden biri. St. Petersburg ve Brugge, bu konuda akla ilk gelen yerler olsa da Giethoorn olardan biraz daha farklı. Bir köy yerleşimi olan Giethoorn, doğası kadar evleriyle de dikkat çekiyor.
29.04.2019 Tatil
Avrupa'nın en romantik 10 kasabası
Avrupa'nın en romantik 10 kasabası Paris, Venedik veya Viyana çiftler için romantik tatil rotaları arasında yer alıyor. Peki ya küçük kasabalar? Üstelik bu kasabalardan birinde de gizli örgütlerin esrarengiz ayinler yaptığı iddia ediliyor. İşte Avrupa'nın en romantik 10 kasabası...
8.02.2018 Tatil
Hobbit köyü Giethoorn
Hobbit köyü Giethoorn Giethoorn, Hollanda'nın bir köyü. Fakat onu diğerlerinden ayıran bir özelliği var. Köy, son yıllarda turist akınına uğruyor. Giethoorn nerede? Giethoorn köyünü farklı kılan şey ne? Detaylar haberde...
11.09.2017 Tatil
Kuzeyin Venedik'i Hollanda Giethoorn
Kuzeyin Venedik'i Hollanda Giethoorn Hollanda'nın veya kuzeyin Venedik'i olarak da bilinen Giethoorn, görenlerin sonsuza kadar yaşamak isteyebileceği kadar güzel bir kasaba.
18.05.2017 Tatil

Benzer Haber Etiketleri