Girne

Girne

Son dakika girne haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan girne gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan girne haber sayfamızda...

Girne

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.423 girne haberi bulunmuştur.
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!'
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!' Rubato, gectiğimiz akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi kameraların karşısına geçen grubun solisti Özer Arkun, arabesk müzik ve merhum sanatçı Müslüm Gürses hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
25.03.2024 Cadde
Şehit Ercan Güven son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Ercan Güven son yolculuğuna uğurlandı Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağının pist yakınlarına düşmesi sonucu şehit olan İstihdam Uzman Çavuş Ercan Güven'in (36) cenazesi toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
KKTC’de üniversite krizi büyüyor
KKTC’de üniversite krizi büyüyor Sahte diploma, yolsuzluk, kaçak kurumlar… ‘Üniversite adası’ KKTC’de büyük kriz var. Eğitimciler, üniversite sayısının kontrolsüzce artırılması, yeterli denetimlerin yapılmaması nedeniyle yaşananların şaşırtıcı olmadığı görüşünde.
13.03.2024 Eğitim
‘Artık star çıkmıyor’
‘Artık star çıkmıyor’ Candan Erçetin, Girne Rocks Hotel’de sahne aldı.
11.03.2024 Cadde
Rakiplerine gözdağı verdi
Rakiplerine gözdağı verdi Petek Dinçöz, önceki akşam KKTC’deki sevenlerine müzik şöleni yaşattı.
25.02.2024 Cadde
Petek Dinçöz'ün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı!
Petek Dinçöz'ün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı! 1997'de katıldığı Kıbrıs Güzellik Yarışması'nda ikinci olan, iki yıl sonra ise Basın Güzeli seçilen Petek Dinçöz, mesleki hayatının başlangıcı olan Girne'de müzik ziyafeti sundu. Özel tasarım takılarıyla konser veren ünlü şarkıcı, "Elektrikler kesilir de beni kaçırırlarsa artık nerede bulursunuz bilemiyorum" dedi.
24.02.2024 Cadde
Maltepe'de hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı
Maltepe'de hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı Maltepe'de caddeden sola dönüş yapan hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
22.02.2024 Haberler
‘Şimdi normalim’
‘Şimdi normalim’ Rafet El Roman, Girne’deki Chamada Prestige Hotel’de izleyici karşısına çıktı.
19.02.2024 Cadde
Rafet El Roman: Komşularım bile estetik yaptırıyor!
Rafet El Roman: Komşularım bile estetik yaptırıyor! Rafet El Roman, önceki akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Muhabirlerin; "Rafet Bey estetik yaptırmanız çok konuşuldu. Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?" demesi üzerine El Roman dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
18.02.2024 Cadde
‘Doğal yaşlanmalıyız’
‘Doğal yaşlanmalıyız’ Gökhan Türkmen, Girne Rocks Hotel’de sahne aldı.
12.02.2024 Cadde
‘Erkekler yaşlandıkça karizmatik oluyor’
‘Erkekler yaşlandıkça karizmatik oluyor’ Bengü, KKTC’deki Girne Rocks Otel’de sahne aldı.
30.01.2024 Cadde
Bengü: Erkeklere botoks yakışmıyor!
Bengü: Erkeklere botoks yakışmıyor! Ünlü şarkıcı Bengü, önceki gün Girne'de sahne aldı. Son dönemde dikkat çeken erkek şarkıcıların yüzlerine yaptıkları botoks ve estetiklerin kendisine hatırlatılması üzerine Bengü, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
29.01.2024 Cadde
Antalya'da başladı, birçok şehre yayıldı! Kimse mezun olmak istemiyor... 'Hocam bizi sınıfta bırakın'
Antalya'da başladı, birçok şehre yayıldı! Kimse mezun olmak istemiyor... 'Hocam bizi sınıfta bırakın' Akdeniz Üniversitesi'nde 60+Tazelenme Üniversitesi'nde lisans mezunu olan 60 yaş üzeri 120 kişi, üniversiteden ayrılmak istemedi, yeni bir çözüm bulundu.
12.01.2024 Haberler
Antalya'da başladı, birçok şehre yayıldı! Kimse mezun olmak istemiyor... 'Hocam bizi sınıfta bırakın'
Antalya'da başladı, birçok şehre yayıldı! Kimse mezun olmak istemiyor... 'Hocam bizi sınıfta bırakın' Akdeniz Üniversitesi'nde 60+Tazelenme Üniversitesi'nde lisans mezunu olan 60 yaş üzeri 120 kişi, üniversiteden ayrılmak istemedi, yeni bir çözüm bulundu.
12.01.2024 Gündem
2024 Ziraat Bankası çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Ziraat Bankası kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
2024 Ziraat Bankası çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Ziraat Bankası kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Türkiye'nin en köklü bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, 1863 yılında Osmanlı Devleti döneminde kurulan Memleket Sandıkları'nın devamı niteliğindedir. Türkiye'de hizmet veren üç kamu bankasından biri olma özelliğine sahip olan Ziraat Bankası hizmet verdiği geniş müşteri portföyü ile dikkat çekmektedir. Peki 2024 yılı Ziraat Bankası çalışma saatleri neler? Ziraat Bankası saat kaçta açılıyor/kapanıyor?
9.01.2024 Gündem
Albüm müjdesi
Albüm müjdesi Serkan Kaya, önceki akşam Girne’deki Chamada Prestige Hotel’de sahne aldı.
5.01.2024 Cadde
2024’ü sahnede kutladılar
2024’ü sahnede kutladılar Sanatçılar, 2024’ü Türkiye’nin dört bir yanında ve Yavru Vatan KKTC’de sahnede kutladı.
2.01.2024 Cadde
Aşkın Nur Yengi konserinde Haluk Bilginer sürprizi!
Aşkın Nur Yengi konserinde Haluk Bilginer sürprizi! Yılbaşında Kıbrıs'ta sahneye çıkan Aşkın Nur Yengi'nin çok özel ve sürpriz bir konuğu vardı. Ünlü şarkıcının eski eşi, 17 yaşındaki kızı Nazlı'nın babası ve hayat arkadaşı Haluk Bilginer, sahnede okuduğu usta sanatçı Cem Karaca şarkısıyla alkış aldı.
2.01.2024 Cadde
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar akademik yıl açılışına katıldı
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar akademik yıl açılışına katıldı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ardahan Üniversitesi akademik yıl açılış törenine katıldı.
28.12.2023 Gündem
KKTC'de korkunç cinayet! Katil zanlılarından biri ailenin yanında çalışmış
KKTC'de korkunç cinayet! Katil zanlılarından biri ailenin yanında çalışmış Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) başkenti Lefkoşa’da bir döviz bürosunu soyarak, sahibini öldüren Kamerun uyruklu 2 kişi, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne (GKRY) kaçtı.
25.12.2023 Haberler
KKTC'de korkunç cinayet! Katil zanlılarından biri ailenin yanında çalışmış
KKTC'de korkunç cinayet! Katil zanlılarından biri ailenin yanında çalışmış Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) başkenti Lefkoşa’da bir döviz bürosunu soyarak, sahibini öldüren Kamerun uyruklu 2 kişi, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne (GKRY) kaçtı. Katil zanlılarından Kamerunlu Brayn G.’nin 5 ay önce Alav ailesine ait pansiyonda çalışmaya başladığı ve bu süre zarfında cinayeti tüm detaylarıyla planladığı ortaya çıktı.
25.12.2023 Gündem
Halil Falyalı davasında yeni gelişme: Söylemez kardeşlere son kez süre verildi
Halil Falyalı davasında yeni gelişme: Söylemez kardeşlere son kez süre verildi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan, aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada, karar çıkmadı.
22.12.2023 Gündem
30 yıllık hasret bitti!
30 yıllık hasret bitti! İzel-Çelik-Ercan, Girne Rocks Hotel’de sahne aldı.
11.12.2023 Cadde
İnterpol’ün aradığı 'Vitya Pan' Türkiye’ye gönderilecek
İnterpol’ün aradığı 'Vitya Pan' Türkiye’ye gönderilecek Rusya’da cinayet dahil 9 ağır suçtan sabıkası bulunan ve İnterpol tarafından aranan ‘Vitya Pan’ lakaplı Viktor Panyushin, KKTC'de yakalanmasının ardından ülkesine iade edilmek üzere Türkiye’ye gönderilecek.
8.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Girne ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.