Google Play Store

Google Play Store

Son dakika Google Play Store haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Google Play Store gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Google Play Store haber sayfamızda...

Google Play Store

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 699 google play store haberi bulunmuştur.
WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme 2024: WhatsApp Silinmiş Sohbeti Görme
WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme 2024: WhatsApp Silinmiş Sohbeti Görme Dünya genelinde milyarı aşan kullanıcı sayısı ile en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması hiç şüphesiz WhatsApp. Her geçen gün güncellemeleri ile kendine yenilik katan WhatsApp’ta mesajları silme özelliğinin yanı sıra silinen mesajları geri getirmek gibi bir imkan da bulunuyor. iOS ve Android işletim sistemine sahip telefonlardan kolayca silinen mesajları görmek için birkaç adımlık işlem gerekiyor. WhatsApp silinmiş mesajlar nasıl geri getirilir? “WhatsApp Silinen Mesajları Görme 2024” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
3.01.2024 Sosyalmedya
Hayalet liselere e-yoklama önlemi
Hayalet liselere e-yoklama önlemi MEB, açık liseye geçiş şartlarını taşımayan ancak tam zamanlı kurslarla üniversite sınavına hazırlanmak isteyen 12. sınıf öğrencileri için derslerin işlenmediği, devamsızlığın dikkate alınmadığı ‘hayalet sınıf’ kuran özel okullara inceleme başlatmıştı.
1.11.2023 Gündem
Finlandiya, dünyada ilk kez dijital pasaport uygulamasını denedi
Finlandiya, dünyada ilk kez dijital pasaport uygulamasını denedi Finlandiya Sınır Kontrol Birimi Dijital Seyahat Belgesi'nin fiziksel pasaport kadar güvenilir olduğunu belirtti.
3.09.2023 Dünya
Twitter'a rakip çıktı! Threads uygulaması hayata geçti
Twitter'a rakip çıktı! Threads uygulaması hayata geçti Mark Zuckerberg'in Twitter'a rakip olarak sunduğu Threads uygulamasına ilk 7 saatte 10 milyon kişi üye oldu.
6.07.2023 Dünya
Elon Musk’ın Apple’a karşı savaşı
Elon Musk’ın Apple’a karşı savaşı Elon Musk’a göre; Apple sahip olduğu pazar gücünü diğer şirketler ve tüketiciler aleyhine kullanan bir tiran...
21.02.2023 Milliyet Rekabet
4 milyon kadın indirdi
4 milyon kadın indirdi Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 2018’de hayata geçirilen Kadın Acil Destek İhbar Sistemi yani bilinen adıyla KADES uygulaması 4 milyondan fazla kadın tarafından telefonlarına indirildi.
2.12.2022 Gündem
6 günde 7.5 milyon satış yaptı
6 günde 7.5 milyon satış yaptı Hepsiburada, Efsane Kasım kampanyasının ilk 6 gününde müşteri sayısını 2, sipariş sayısını 2.5 kat arttırdı. Ziyaretçi sayısı 110 milyon, satılan ürün 7.5 milyonun üzerine çıktı. Satışların önemli bölümünü pazar yeri işletmeleri ve KOBİ’ler gerçekleştirdi.
8.11.2022 Ekonomi
Rekabet Kurumu ünlü şirketlerin isteğini geri çevirdi!
Rekabet Kurumu ünlü şirketlerin isteğini geri çevirdi! Yaklaşan düğün sezonu öncesinde bazı beyaz eşya üreticisi firmaların ticaretlerini belli e-ticaret platformlarıyla sınırlamak istemesi, Rekabet Kurumu’nu harekete geçirdi.
8.05.2022 Ekonomi
Launcher Ne Demek, Türkçesi Nedir? Launcher Ne İşe Yarar?
Launcher Ne Demek, Türkçesi Nedir? Launcher Ne İşe Yarar? Launcher, telefonda kullanılan bir başlatıcı olarak tanımlanabilmektedir. Telefona şıklık ve hız kazandıran launcher orijinal uygulama olarak kullanılarak beklenen verim alınabilmektedir. Aksi halde yardımcı program kullanıcıları mağduriyet yaşayabiliyorlar. İngilizce Launcher Türkçe’ ye başlatıcı olarak çevrilmiş bulunmaktadır. Google Play Store sisteminde orijinal Launcherler güvenli ve keyifli kullanım sunmaktadır. Launcher Ne Demek, Türkçesi nedir? Launcher ne işe yarar ayrıntıları ile derledik.
18.04.2022 Eğitim
Free Fire, Ramazan’da oyunculara 1 ton baklava dağıtacak
Free Fire, Ramazan’da oyunculara 1 ton baklava dağıtacak Dünya çapında 2019, 2020 ve 2021 yıllarında en çok indirilen oyun kategorisine yerleşen ve yüz milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan Battle Royale oyunu Free Fire, Türkiye’de de çok sayıda oyuncunun vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Free Fire gelen Ramazan dönemiyle birlikte Türkiye’deki oyun severlere bir sürpriz yaparak Türk Baklavası’nı sevilen oyuna ödül olarak dahil etti ve 1 ton gerçek baklavayı da oyunculara dağıtmaya hazırlanıyor.
5.04.2022 Advertorial
Singapurlu dev 15 ürünle geldi
Singapurlu dev 15 ürünle geldi Singapurlu teknoloji devi Omix, Türkiye pazarına girdi. X300 ve X500 olarak iki cep telefonu modeli, tablet, scooter, havalandırma cihazı, kulaklık gibi ekosistem ürünlerini Türkiye’ye getiren marka, cep telefonu üretimini de burada yapıyor. Omix, iki cep telefonu modelini İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesisinde üretiyor.
15.12.2021 Ekonomi
La Casa de Papel x Free Fire heyecanı oyunseverler ile buluştu
La Casa de Papel x Free Fire heyecanı oyunseverler ile buluştu Sonbaharda büyük beğeni toplayan “Büyük Soygun” kampanyasının ardından Son Bölüm: Soy ve Kaç ile Free Fire'da ikinci kez La Casa de Papel Bermuda'ya geri döndü. Özel Free Fire x La Casa de Papel oyun içi görevleri, eşyaları ve kampanya filmi hem oyuncuların hem de hayranların büyük beğenisini topluyor.
10.12.2021 Teknoloji
Türkiye'nin ilk elektromobilite fuarında geri sayım başladı
Türkiye'nin ilk elektromobilite fuarında geri sayım başladı Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek “Elektrikli ve Hibrit Araçlar Fuarı" e-drive TURKEY, kapılarını 9 Aralık’ta teknoloji ve elektrikli araç tutkunlarına açıyor. 9-12 Aralık 2021 tarihleri arasında, Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Sanat ve Gösteri Merkezi'ndeki fuarda elektrikli otomobiller, farklı ulaşım alternatifleri sağlayan araçlar, şarj operatörleri, altyapı sağlayıcıları, batarya ve ekipman üreticileri yerini alacak.
6.12.2021 Otomobil
Exxen Avrupa Ligi maçları nasıl izlenir? Exxen üyelik ücretleri ne kadar, nasıl üye olunur?
Exxen Avrupa Ligi maçları nasıl izlenir? Exxen üyelik ücretleri ne kadar, nasıl üye olunur? Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının 3 yıl süreyle yayın haklarını satın alan Exxen platformu konusunda sporseverlerin araştırmaları sürüyor. Exxen ücretsiz nasıl izlenir, Exxen spor paketi fiyatı ne kadar ve nasıl üye olunur sorusu gündem olmaya devam ediyor. Peki Exxen nasıl izlenir?
4.11.2021 Gündem
Nijerya'nın dijital para birimi piyasaya sürüldü
Nijerya'nın dijital para birimi piyasaya sürüldü Nijerya Merkez Bankası (CBN), kripto para kullanımının yasaklanmasının ardından dijital para birimi "e-Naira"yı piyasaya sürdü.
25.10.2021 Uzmanpara
Telegram da katıldı; 1 milyar indirmeye ulaştı!
Telegram da katıldı; 1 milyar indirmeye ulaştı! Kesintiler ile gündemden düşmeyen Facebook/Instagram ve WhatsApp, kullanıcıların Telegram’a kaymasına neden oldu. Telegram geçen yıldan bu yana oldukça büyük kullanıcı akışına sahne oldu. Bu akışın sonucu olarak da rakamlar indirmelere yansıdı.
18.10.2021 Teknoloji
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası müzikseverle buluşuyor
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası müzikseverle buluşuyor Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 14 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde yeni sezonun Açılış Konseri’nde müzikseverlerle buluşuyor. Topluluk, sanat danışmanı ve sürekli konuk şefi Patrick Hahn yönetimindeki bu konserinde başarılı piyanist Alice Sara Ott’a eşlik edecek.
12.10.2021 Kültür Sanat
EXXEN UEFA Avrupa Ligi üyelik ücreti ne kadar? EXXEN nasıl izlenir, nasıl üye olunur?
EXXEN UEFA Avrupa Ligi üyelik ücreti ne kadar? EXXEN nasıl izlenir, nasıl üye olunur? Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarının yayın haklarını Exxen platformunun satın almasının ardından Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçlarının tamamlanmasının ardından bu akşam oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları öncesinde futbol şölenini kaçırmak istemeyen taraftarlar Exxen'e nasıl üye olunur, üyelik ücreti ne kadar gibi sorulara yanıt arıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...
30.09.2021 Gündem
5 milyon uygulamanın büyük bir çoğunluğu 'gizliliği ihlal' ediyor
5 milyon uygulamanın büyük bir çoğunluğu 'gizliliği ihlal' ediyor Yeni bir araştırmaya göre App Store üzerinden gizlilik politikasının ihlal edilmesi sebebiyle uygulamaların yüzde 59’unu listesinden kaldırırken, Google Play Store’da bu uygulamaların yüzde 25 oranında kalması, tartışmaların alevlenmesine neden oldu. iOS mu Android mi daha güvenli?
21.09.2021 Teknoloji
EXXEN | Nasıl izlenir? Exxen ücreti (fiyatı) ne kadar, üye nasıl olunur?
EXXEN | Nasıl izlenir? Exxen ücreti (fiyatı) ne kadar, üye nasıl olunur? Bu akşam Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşikta, deplasmanda Borussia Dortmund'un konuğu oluyor. Karşılaşma dijital içerik platformu Exxen'den yayınlanacak. Maçı kaçırmak istemeyenler sıklıkla "Exxen nasıl izlenir? Exxen ücreti (fiyatı) ne kadar, üye nasıl olunur?" sorusunu yöneltiyor.
16.09.2021 Cadde
Exxen maçlar nasıl izlenir? Exxen fiyatı ne kadar ve nasıl üye olunur?
Exxen maçlar nasıl izlenir? Exxen fiyatı ne kadar ve nasıl üye olunur? Şampiyonlar Ligi yayın hakkı 3 yıl boyunca dijital içerik platformu Exxen'de olacak. Temsilcilerimizin maçları da bu platformdan canlı yayınlanacak. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını kaçırmak istemeyenler "Exxen nasıl izlenir? Exxen fiyatı ne kadar ve nasıl üye olunur?" sorularını yöneltiyor.
15.09.2021 Gündem
En fazla mobil uygulama indiren ülke açıklandı! Türkiye de listede bulunuyor
En fazla mobil uygulama indiren ülke açıklandı! Türkiye de listede bulunuyor Akıllı telefon kullanımlarının artmasıyla uygulama kullanımları da haliyle artıyor. 2020/2021 döneminde Google Play Store tarafında en çok uygulama indiren ülkeler arasında Türkiye 7’inci sırada yer alıyordu. App Store tarafında ise sıralamada bile yok. İşte verilerin tamamı:
7.09.2021 Teknoloji
Apple aşı karşıtlarını içinde barındıran uygulamayı kaldırdı
Apple aşı karşıtlarını içinde barındıran uygulamayı kaldırdı Apple bünyesinden zaman zaman uygulamaları kaldırıyor. Bazıları topluluk kurallarına uymuyor bazılarıysa ‘dolandırıcılık’ odaklı olabiliyor. Şimdi ise mevzubahis uygulama Unjected oluyor ve bu uygulama aşı karşıtları tarafından daha çok kullanılıyor olmasıyla biliniyor.
1.08.2021 Teknoloji
'Google sürekli olarak duruyor' hatası ne demek, neden oluyor, çözümü nedir? Android çöktü mü?
'Google sürekli olarak duruyor' hatası ne demek, neden oluyor, çözümü nedir? Android çöktü mü? Android telefon kullanan vatandaşlar bugün 'Google sürekli olarak duruyor' hatası ile karşı karşıya kalıyor. Telefonlarından istediği araştırmayı yapamayan kullanıcılar Google sürekli olarak duruyor hatası ne demek, çözümü nedir? Android telefonlar çöktü mü? sorularına cevap arıyor.
22.06.2021 Gündem
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat, Haziran ayına ağırladığı birbirinden değerli sanatçılar ile veda ediyor. 24 Haziran Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te BİFO’nun Garrett Keast yönetiminde canlı yayınlanacak konserin yanı sıra; 27 Haziran Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de, Borusan Quartet’in “Vasks’tan Say’a” başlıklı konseri dinleyicisi ile buluşacak.
22.06.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Google Play Store ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.