Görsel

Görsel

Son dakika Görsel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Görsel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Görsel haber sayfamızda...

Görsel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.108 görsel haberi bulunmuştur.
15 araç kül oldu! Hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
15 araç kül oldu! Hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı Kocaeli'de midibüslerin durduğu otoparkta yangın çıktı. 15 araç kül olduğu yangında hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
5.05.2024 Gündem
Nefes kesen kovalamaca! Tarlada saklandılar, drone ile tespit edilip yakalandılar
Nefes kesen kovalamaca! Tarlada saklandılar, drone ile tespit edilip yakalandılar Batman'da polisin ‘Dur’ ihtarına uymayarak otomobille kaçan ve tarlaya saklanan şüpheliler nefes kesen kovalamaca sonucunda yakalandı.
5.05.2024 Gündem
TCG Nusret Marmaris’te
TCG Nusret Marmaris’te Dünyada ilk ve tek yüzer müze gemi olarak hizmet veren TCG Nusret, Marmaris yat Limanı’na demirledi.
4.05.2024 Ege
Kar uyarısı bile var! Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu paylaştı
Kar uyarısı bile var! Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu paylaştı Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Sağanak yağışın pazar günü de yurt genelinde etkili olması bekleniyor. Birçok ile sarı kodlu uyarı verilirken sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.
4.05.2024 Gündem
Cansız bedeni sahile vurdu! Kimliği 'seçmen kağıdı'ndan teşhis edildi
Cansız bedeni sahile vurdu! Kimliği 'seçmen kağıdı'ndan teşhis edildi Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde sahilde kadın cesedi bulundu. Polis ekipleri, bölgede yaptıkları aramada buldukları çantadaki seçmen kağıdından yola çıkarak cesedin Saadet Yürektürk’e (58) ait olduğunu belirledi.
4.05.2024 Gündem
Bilirkişi raporu ortaya koydu! Antalya'daki teleferik faciası böyle gelmiş
Bilirkişi raporu ortaya koydu! Antalya'daki teleferik faciası böyle gelmiş Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 10 kişinin de yaralandığı, mahsur kalan 174 kişinin ise 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazasıyla ilgili bilirkişi raporunun detayları ortaya çıktı.
4.05.2024 Gündem
Maganda kurşunu kurşunu araba kullanırken ensesine saplandı
Maganda kurşunu kurşunu araba kullanırken ensesine saplandı Adana'da motosikletli kişiler tarafından bir iş yerine düzenlenen saldırıda, yoldan 6 yaşındaki oğlunun da içinde bulunduğu otomobiliyle geçen Hayriye D. (43), ensesine isabet eden kurşunla ağır yaralandı.
4.05.2024 Gündem
Gece yolda yürüyen kadına korkunç saldırı!
Gece yolda yürüyen kadına korkunç saldırı! Fatih'te bir kadın yolda yürüdüğü esnada saldırıya uğradı. Gaspçı yumruk ve kafa attığı kadının çantasını çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
4.05.2024 Gündem
Fenerbahçe Beko - Monaco maçından sonra büyük gerilim! Ortalık karıştı
Fenerbahçe Beko - Monaco maçından sonra büyük gerilim! Ortalık karıştı EuroLeague play-off serisi 4'üncü maçında Fenerbahçe Beko ile Monaco karşı karşıya geldi. Dev maçın ardından parkede büyük gerilim yaşandı.
Yumoş’tan bambaşka bi’ ferahlık deneyimi
Yumoş’tan bambaşka bi’ ferahlık deneyimi Marka çalışmalarıyla 7’den 70’e herkesin ilgisini toplayan ve insanları gülümseterek iyilik hallerine katkıda bulunmayı amaçlayan Yumoş, bu defa Kanyon metro girişindeki interaktif deneyim alanıyla Sakura mevsimini İstanbul’a taşıyor. Hareket eden Yumoş ayıları ve sakura çiçeklerinin olduğu rengarenk Yumoş Sakura Tüneli’nde ziyaretçiler yeni Yumoş Extra Sakura’nın kokusunu ve ferahlığını da deneyimleyebiliyor.
3.05.2024 Advertorial
2 ay önce öğrendi, hayat kurtardı: Çok korkmuştu, elleri titriyordu
2 ay önce öğrendi, hayat kurtardı: Çok korkmuştu, elleri titriyordu Batman'da boğazına simit parçası takılan öğrencisi Emine Kulak’ı (10), ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtaran matematik öğretmeni Levent Döndü (27), ilk yardım eğitimini 2 ay önce aldığını söyledi.
3.05.2024 Gündem
Minibüs şoförleri, üniversitelilere saldırdı! Tepki çeken olayda yeni gelişme
Minibüs şoförleri, üniversitelilere saldırdı! Tepki çeken olayda yeni gelişme Trabzon'un Sürmene ilçesinde kiraladıkları okul servis aracı ilçede hat üzerinde çalışan minibüs şoförleri tarafından durdurulup, darbedilen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinin, 3 ay önce de kiraladıkları midibüsün ilçedeki dolmuşçular tarafından yolunun kesildiği ortaya çıktı.
3.05.2024 Gündem
Turistleri taşıyan safari araçları çarpıştı: 16 yaralı
Turistleri taşıyan safari araçları çarpıştı: 16 yaralı Antalya'nın Manavgat ilçesinde aynı şirkete ait iki safari aracının çarpışması sonucu 13'ü turist 16 kişi yaralandı. Araçlardakilerin kaza öncesi birbirleriyle su savaşı yaptığı öğrenildi.
2.05.2024 Gündem
İstanbul'da 565 hayvan ele geçirildi! Komodo ejderi, timsah yavruları ve yılanlar...
İstanbul'da 565 hayvan ele geçirildi! Komodo ejderi, timsah yavruları ve yılanlar... İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde, hayvan kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. 36 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 565 hayvan ele geçirildi.
2.05.2024 Gündem
En acı piknik! Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı
En acı piknik! Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Gündem
'Köpeğim siyahtan beyaza döndü!' Görenleri şaşkına çevirdi: Sebebi bilinmeyen hastalık insanları da etkiliyor
'Köpeğim siyahtan beyaza döndü!' Görenleri şaşkına çevirdi: Sebebi bilinmeyen hastalık insanları da etkiliyor Siyah köpeğinin kesin sebebi bilinmeyen bir hastalık yüzünden renk değiştirmesi karşısında şaşkına dönen sahibi, dört ayaklı dostunun inanılmaz değişimini sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede gönderiye yorum yağdı ve olay dünya basınının gündemine taşındı.
2.05.2024 Dünya
İndikleri dere kenarında mahsur kalan 3 arkadaş kurtarıldı
İndikleri dere kenarında mahsur kalan 3 arkadaş kurtarıldı Bursa'da gezmek için gittikleri bölgede kayalıklardan indikleri dere kenarında mahsur kalan 3 kişi, JAK Timleri tarafından kurtarıldı.
2.05.2024 Gündem
Taksim'de 1 Mayıs sessizliği
Taksim'de 1 Mayıs sessizliği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle İstanbul’un kritik noktalarında alınan önlemler sonrası İstiklal Caddesi sessizliğe büründü.
1.05.2024 Gündem
Evinde fenalaşıp hayatını kaybetmişti! Görüntüleri ortaya çıktı
Evinde fenalaşıp hayatını kaybetmişti! Görüntüleri ortaya çıktı İzmir'in Buca ilçesinde uyuşturucu madde bağımlısı ve bipolar bozukluğu olduğu öğrenilen yüzde 50 zihinsel engelli Serdar Acar (19), fenalaşmasının ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Acar'ın 9 gün önce hafif ticari aracın üzerinde seyahat ettiği anların cep telefonu kamerasıyla kaydedildiği ortaya çıktı.
1.05.2024 Gündem
Yer: Saraçhane! Eylemciler polise damacana ile saldırdı
Yer: Saraçhane! Eylemciler polise damacana ile saldırdı Saraçhane'den Taksim'e yürümek isteyen grup, Unkapanı'ndaki Bozdoğan Kemerleri altında polisle karşı karşıya geldi. Grup barikatı aşmaya çalışırken, polis biber gazı ve plastik mermi ile müdahale etti. Yaşanan arbede sırasında iki kişinin polise damacana ile vurduğu görüldü.
1.05.2024 Gündem
Herkes ilçeye akın ediyor! Sadece Nisan ayında 15 gün ortaya çıkıyor
Herkes ilçeye akın ediyor! Sadece Nisan ayında 15 gün ortaya çıkıyor Türkiye’nin endemik bitki türleri listesinde yer alan ve her yıl Nisan ayında 15 gün görülen Kızılcahamam dağ lalesi, görenleri hayran bırakıyor.
1.05.2024 Gündem
Aralarında avukatların da olduğu 20 kişi! Euro banyosu, deste deste dolarlar...
Aralarında avukatların da olduğu 20 kişi! Euro banyosu, deste deste dolarlar... Diyarbakır’da haklarında soruşturma açılan veya yargılanan kişileri, adliye ile bağlantıları bulunduğunu, tahliye veya beraat ettireceklerini söyleyip paralarını alarak dolandıran, aralarında avukatların da olduğu 20 kişi gözaltına alındı.
1.05.2024 Gündem
Afyonkarahisar belediyesinde 'böcek' iddiası! Vali'den açıklama: Bilgi, belge yok
Afyonkarahisar belediyesinde 'böcek' iddiası! Vali'den açıklama: Bilgi, belge yok Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, gazetecilerin, 'Belediyede böcek var' iddialarına yönelik sorusu üzerine açıklama yaptı.
1.05.2024 Gündem
Bugün İstanbul! İşe gitmek isteyenler bariyerlerden atladı kimi treni kaçırdı
Bugün İstanbul! İşe gitmek isteyenler bariyerlerden atladı kimi treni kaçırdı 1 Mayıs'ı Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle ulaşımda alınan önlemler işe gitmek isteyenler için sıkıntılara neden oldu.
1.05.2024 Gündem
HAK-İŞ Taksim'de! Kazancı Yokuşu’nda 1 Mayıs anma programı
HAK-İŞ Taksim'de! Kazancı Yokuşu’nda 1 Mayıs anma programı Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan ve beraberindeki heyet, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Kazancı Yokuşu'nda anma programı gerçekleştirdi. Anıtın bulunduğu alana karanfil bırakan Arslan, “HAK-İŞ olarak her yıl bu meydanda, bu yokuşta, 1 Mayıs'ta kaybettiğimiz kardeşlerimizi anmak, onlara yapılanların hesabının sorulmasını bir kez daha hatırlatmak üzere buraya geliyoruz. Katillerin bulunması, yargı önünde hesap vermesi sağlanana kadar bu ısrarımızı devam ettireceğiz” dedi.
1.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Görsel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.