Güllerin Savaşı

Güllerin Savaşı

Son dakika Güllerin Savaşı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Güllerin Savaşı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Güllerin Savaşı haber sayfamızda...

Güllerin Savaşı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 329 güllerin savaşı haberi bulunmuştur.
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim'
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim' 'Adını Feriha Koydum', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Güllerin Savaşı', 'Evlilik Hakkında Her Şey' ve 'Yasak Elma' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Barış Kılıç, ortaokul son sınıftayken hoşlandığı Ayşen isimli kızın doğum gününde yaşadığı olayı anlattı.
20.04.2024 Cadde
‘Joy Awards’da Türk gururu
‘Joy Awards’da Türk gururu Kanal D’de 2014 yılında yayınlanan ‘Güllerin Savaşı’nın ‘Cyrstal’ adıyla yapılan ve çekimleri NTC Medya tarafından gerçekleştirilen uyarlaması, Arap dünyasının en prestijli ödül töreni Joy Awards 2024’te ‘En İyi Dizi’ seçildi.
23.01.2024 Cadde
Yargı Kadir kimdir? Kadir Adarlı'yı oynayan Arif Pişkin nereli, kaç yaşında? İşte, filmleri ve TV dizileri
Yargı Kadir kimdir? Kadir Adarlı'yı oynayan Arif Pişkin nereli, kaç yaşında? İşte, filmleri ve TV dizileri Arif Pişkin, Yargı dizisinde Kadir Adarlı karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. TV ekranlarında ve tiyatro sahnelerinde boy gösteren Pişkin, aynı zamanda tiyatro eğitmenliği de yapıyor. Peki, Arif Pişkin kimdir, nereli, evli mi?
15.10.2023 Cadde
Damla Sönmez plajda kitap okudu
Damla Sönmez plajda kitap okudu Eylül ayında ikinci sezonuyla ekranlara dönmesi beklenirken sürpriz bir kararla iptal edilen 'Aziz' dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez, önceki gün Bodrum'da objektiflere yansıdı. Ortakent'deki bir plajda bol bol kitap okuyan ünlü oyuncu, ardından denize girmeye karar verse de suyu soğuk bulunca vazgeçti. 35 yaşındaki güzel, fit haliyle dikkatleri üzerine çekti.
29.08.2022 Cadde
İbrahim Selim kimdir kaç yaşında? İbrahim Selim hayatı ve kariyeri...
İbrahim Selim kimdir kaç yaşında? İbrahim Selim hayatı ve kariyeri... İbrahim Selim kariyerine tiyatro ile başlamış sonrasında sunuculuk, seslendirme ve Youtube'da yaptığı talk-show programları ile adından söz ettirmiştir. Youtobe'da yayımlanan İbrahim Selim İle Bu Gece adlı program TV'ye taşınmış ve ilk üç bölüm ile ekrana gelmiştir. İşte İbrahim Selim hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
2.07.2022 Cadde
Damla Sönmez'den sahil pozları
Damla Sönmez'den sahil pozları Son olarak 'Aziz' adlı dizide 'Dilruba' karakterini canlandıran Damla Sönmez, tatil sezonunu açtı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan oyuncu, kumsalda verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
16.05.2022 Cadde
Damla Sönmez: Bir şey yok olsa zaten sizden kaçmaz!
Damla Sönmez: Bir şey yok olsa zaten sizden kaçmaz! Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Murat Boz'la adı aşk dedikodusuna karışan Damla Sönmez, Üsküdar'da objektiflere yansıdı. 34 yaşındaki oyuncuya, “Hayatınızda biri var mı?" ve “Aşkta kriterleriniz var mı?" soruları yöneltildi.
23.04.2022 Cadde
Damla Sönmez: Senede üç-dört kere aynı rüyayı görüyorum
Damla Sönmez: Senede üç-dört kere aynı rüyayı görüyorum YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programının bu haftaki konuğu Damla Sönmez oldu. Şimdilerde 'Aziz' adlı dizide hayat verdiği 'Dilruba' karakteriyle gündemde olan oyuncu, sürekli gördüğü rüyadan ve takıntılarından bahsetti.
18.04.2022 Cadde
Oğlum Demet kimdir, hangi oyuncu oynuyor? Canan Ergüder eşi kim, kaç yaşında, nereli?
Oğlum Demet kimdir, hangi oyuncu oynuyor? Canan Ergüder eşi kim, kaç yaşında, nereli? Canan Ergüder, Oğlum dizisinde Demet karakteri ile öne çıkıyor. Oyuncu, Behzat Ç. dizisi ile dikkat çekmişti. İstanbul'da doğan Ergüder kendisi gibi oyuncu Kenan Ece ile evlenmiştir. Peki, Oğlum dizisinin Demet'i Canan Ergüder kimdir?
16.02.2022 Cadde
Feyza Civelek: 2022 dileklerim arasında aşk vardı
Feyza Civelek: 2022 dileklerim arasında aşk vardı Fransa'nın en meşhur kayak merkezlerinden Megève'de kısa bir tatil kaçamağı yapan Feyza Civelek, 2022 yılından aşk dilediğini ve Megève'ye bir dahaki sefer sevgilisiyle gelmek istediğini söyledi.
10.02.2022 Cadde
Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında, boy - kilo ölçüleri kaç? Damla Sönmez'in sevgilisi var mı, dizileri neler?
Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında, boy - kilo ölçüleri kaç? Damla Sönmez'in sevgilisi var mı, dizileri neler? Damla Sönmez kim, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına konuk olacak isimlerden biri de Damla Sönmez. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla bilinen Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında? Hayranları tarafından Damla Sönmez'in boy ve kilo ölçüleri de merak ediliyor. Peki Damla Sönmez'in sevgilisi var mı, dizileri neler? İşte Damla Sönmez hakkında merak edilen her şey...
31.12.2021 Cadde
Aziz dizisi Dilruba kimdir, gerçek adı nedir? Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında?
Aziz dizisi Dilruba kimdir, gerçek adı nedir? Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında? Aziz dizisi bu akşam yayın hayatına başlıyor. Birçok isimin yer aldığı dizide Dilruba karakterini çeşitli yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Damla Sönmez hayat veriyor. Sönmez, dizinin başrol oyuncuları arasında bulunuyor. Peki Aziz dizisi Dilruba kimdir? İşte Damla Sönmez'in biyografisi...
5.11.2021 Cadde
Canan Ergüder: Oğluma notlar yazıyorum
Canan Ergüder: Oğluma notlar yazıyorum Kanser olduğunu öğrendiğinde kalbinin sıkıştığını söyleyen oyuncu Canan Ergüder, "Oğlum Demir'e ileride elinde bana dair bir şeyler olmasını istediğim için notlar yazıyorum" dedi.
30.10.2021 Cadde
Türk yapımcılar Dramax ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar Dramax ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor. Dramax İcra Kurulu Üyesi Murat Saygı, "Türkiye’den yapımcı ve televizyon yöneticileri ile görüşmelerimiz devam ediyor. Onlardan da içerik almaya başladık" dedi.
8.07.2021 Cadde
Damla Sönmez ve Ushan Çakır barıştı mı?
Damla Sönmez ve Ushan Çakır barıştı mı? 'Çukur' dizisinde canlandırdığı Efsun karakteriyle hafızalara kazınan Damla Sönmez, üç yıl nişanlı kaldığı dokuz yıllık erkek arkadaşı Ushan Çakır'la yollarını ayırmıştı. Çiftin barıştığı iddia edildi.
16.06.2021 Cadde
SADAKATSİZ yeni bölüm bu hafta neden yok? Sadakatsiz dizisi final mi yaptı, yeni bölüm ne zaman?
SADAKATSİZ yeni bölüm bu hafta neden yok? Sadakatsiz dizisi final mi yaptı, yeni bölüm ne zaman? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz bu akşam yayınlanmayacak. Yeni bölüm yerine tekrar bölümü ekrana gelecek. Diziyi sıkı şeklinde takip edenler "Sadakatsiz yeni bölüm var mı, neden yok? Sadakatsiz dizisi final mi yaptı?" sorusunu peş peşe yöneltiyor. İşte detaylar...
26.05.2021 Cadde
Canan Ergüder kimdir, kaç yaşında? Canan Ergüder'in sağlık durumu nasıl?
Canan Ergüder kimdir, kaç yaşında? Canan Ergüder'in sağlık durumu nasıl? Canan Ergüder'den yeni paylaşım. Meme kanserine yakalandığını duyuran ve son olarak rol aldığı Menajerimi ara dizisinden ayrılan Canan Ergüder'in tedavisi devam ediyor. Sosyal medyada takipçileriyle sağlık durumunu paylaşan Ergüder ile ilgili aramalar da arttı. Peki, Canan Ergüder kaç yaşında, son durumu nasıl?
6.05.2021 Cadde
Sadakatsiz 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz gelecek hafta olacak mı?
Sadakatsiz 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz gelecek hafta olacak mı? Her çarşamba Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisi dün akşam seyircisiyle buluşmadı. Sadakatsiz 27. bölüm fragmanı da hala yayınlanmazken dizinin takipçileri "Gelecek hafta Sadakatsiz yeni bölüm var mı?" sorusunu sormaya başladı. İşte ayrıntılar...
22.04.2021 Cadde
Oyuncu Canan Ergüder kimdir, kaç yaşında? Canan Ergüder'in eşi kim?
Oyuncu Canan Ergüder kimdir, kaç yaşında? Canan Ergüder'in eşi kim? Sevilen oyuncu Canan Ergüder'in meme kanserine yakalandığı öğrenildi. Tedavisine başlanılan oyuncu sosyal medya hesabından sağlık durumu ile ilgili açıklamada bulundu. Peki, Canan Ergüder kimdir, kaç yaşında? Canan Ergüder kiminle evli? İşte Canan Ergüder'in hayatına dair bilgiler.
8.04.2021 Cadde
Canan Ergüder kansere yakalandı! Canan Ergüder kaç yaşında, kimdir, eşi kim?
Canan Ergüder kansere yakalandı! Canan Ergüder kaç yaşında, kimdir, eşi kim? Canan Ergüre kim, sağlık durumu nasıl? Birçok dizi ve filmde rol alan sevilen oyuncu Canan Ergüder kimdir, kaç yaşında? Meme kanseri olduğu öğrenilen Canan Ergüder'in yakın zamanda kemoterapiye başlayacağı öğrenildi. Peki, Canan Ergüder evli mi? İşte Canan Ergüder ile ilgili merak edilenler..
6.04.2021 Gündem
Kanal D dizileri Latin Amerika’da
Kanal D dizileri Latin Amerika’da Kanal D dizileri, Latin Amerika’da yayılmaya devam ediyor. Dizilerin dağıtımını üstlenen Kanal D International, bölgeyi kapsayan yeni anlaşmalarının duyurusunu yaptı.
29.11.2020 Cadde
'Güllerin Savaşı' Arjantin’de seyirciyle buluşacak
'Güllerin Savaşı' Arjantin’de seyirciyle buluşacak Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç’ı buluşturan 'Güllerin Savaşı' sona ermesinden 4 yıl sonra Arjantin’de seyirciyle buluşacak.
8.11.2020 Cadde
Kenan Ece kimdir, yaşı kaç? Kenan Ece kiminle evli, eşi kim?
Kenan Ece kimdir, yaşı kaç? Kenan Ece kiminle evli, eşi kim? Sadakatsiz dizisinin kadrosuna sevilen oyuncu Kenan Ece dahil oluyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran diziye dahil olan Kenan Ece ile ilgili ayrıntılar da merak ediliyor. Kenan Ece kimdir, kiminle evli? İşte Kenan Ece'nin hayatı ve biyografisi.
2.11.2020 Cadde
Çatı Katı Aşk'ın Demir'i Yiğit Kirazcı kimdir? Yiğit Kirazcı kaç yaşında, nereli?
Çatı Katı Aşk'ın Demir'i Yiğit Kirazcı kimdir? Yiğit Kirazcı kaç yaşında, nereli? Çatı Katı Aşk dizisi Kanal D ekranlarında bugün ilk bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Birçok ismin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin oyuncularından olan Yiğit Kirazcı'nın yaşamı ise merak konusu. Peki Çatı Katı Aşk Demir karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı'nın biyografisi...
9.07.2020 Cadde
İyi Oyun filmi oyuncuları kimlerdir? İyi Oyun filmi ne zaman çekildi? İşte filmin konusu
İyi Oyun filmi oyuncuları kimlerdir? İyi Oyun filmi ne zaman çekildi? İşte filmin konusu Son yılların en çok merak edilen konularından biri olan e-Spor'un ele alındığı İyi Oyun filmi, bu akşam izleyicilerin karşısına çıkıyor. 2018 yılında çekilen filmin başrollerini Kerem Bürsin ve Afra Saraçoğlu gibi oyuncuları paylaşıyor. İşte filmle ilgili ayrıntılar...
21.06.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Güllerin Savaşı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.