Bardakçı kendi kanalını eleştiridi
Bardakçı kendi kanalını eleştiridi Kenan Evren'in vefatı sebebiyle canlı yayına geçen Habertürk Tv'de Tarihin Arka Odası programı gecikmeli olarak başladı. Gecikmenin alt bantta belirtilmemesine sinirlenen Murat Bardakçı kendi kanalını eleştirdi.
11.09.2019 Televizyon
Metiner ve Arslan canlı yayında kapıştı!
Metiner ve Arslan canlı yayında kapıştı! AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ile Bugün Gazetesi Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan Habertürk TV'de Ece Üner'e konuk oldu. AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ile Bugün Gazetesi Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan Habertürk TV'de Ece Üner'e konuk oldu.
11.09.2019 Televizyon
Erdoğan TSK ile ilgili konuştu
Erdoğan TSK ile ilgili konuştu Erdoğan, tutuklu bulunan askerle ile ilgili olarak da, "Biz bu süreç içerisinde başta Genelkurmay Başkanım olmak üzere diğer generallerimiz hiçbirisine, İlker Başbuğ'a kalkıp da alışılmış anlamda bir 'terör örgütü mensubu' demek çok ciddi bir yanlıştır. Bu affedilemez. Şu anda bulunduları makam itibari ile kendilerini sağlamda görseler bile tarih onları affetmez. Türk Silahlı Kuvvetleri bir örgüttür. Ama terör örgütü değildir.
11.09.2019 Haberler