Halk Oyunları

Halk Oyunları

Son dakika halk oyunları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan halk oyunları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan halk oyunları haber sayfamızda...

Halk Oyunları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.652 halk oyunları haberi bulunmuştur.
Yurtta 23 Nisan neşesi...
Yurtta 23 Nisan neşesi... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurt çapında büyük coşku ve neşeyle kutlandı. Törenlerde birbirinden renkli gösteriler sahneleyen çocuklar, oturdukları makam koltuklarında barış mesajları verdi, bu günü kendilerine armağan eden Atatürk’e de saygı ve minnetlerini ifade etti...
24.04.2024 Gündem
Milli Eğitim Bakanı TBMM'deki 23 Nisan etkinliğine katıldı
Milli Eğitim Bakanı TBMM'deki 23 Nisan etkinliğine katıldı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TBMM'de düzenlenen 23 Nisan etkinliğine katıldı.
21.04.2024 Eğitim
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı sevindirdi
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı sevindirdi Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kruvaziyer turizminde yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıl 531 gemi seferiyle 785 bin yolcu ağırlayan kente, 2024’te 625 seferle denizden 1 milyonun üzerinde turistin gelmesi bekleniyor.
21.04.2024 Ekonomi
Köy Enstitüleri’nin 84. kuruluşu kutlandı
Köy Enstitüleri’nin 84. kuruluşu kutlandı Bornova Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği Bornova Şubesi ve Yeni Kuşak Köy Enstitülüleri Derneği iş birliğiyle düzenlenen “Köy Enstitüleri’nin 84. Kuruluş Yıl dönümü Etkinlikleri” Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
20.04.2024 Ege
Paraşüt pilotu, rüzgar ters esince ağaçlara takıldı
Paraşüt pilotu, rüzgar ters esince ağaçlara takıldı Osmaniye’nin Düziçi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü kutlamalarında gösteri uçuşu yapan paraşüt pilotu Murat Kurt, tam iniş sırasında rüzgarın aniden yön değiştirmesi sonucu ağaçlara takıldı. Ekiplerin ağaçtan indirdiği pilotun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
20.04.2024 Haberler
Fethiye'de Kuzugöbeği Mantarı 1500 TL’den satıldı
Fethiye'de Kuzugöbeği Mantarı 1500 TL’den satıldı Fethiye’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali renkli görüntülerle başladı. Festivalde Kuzugöbeği mantarının kilosu Bin 500 TL’den satışa sunuldu.
19.04.2024 Gündem
Dünya çocuklarının başkenti her zaman İstanbul
Dünya çocuklarının başkenti her zaman İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 19-25 Nisan arasında düzenlenecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’nde 16 ülkeden çocuklar buluşuyor.
5.04.2024 Kültür Sanat
İçinde yok yok! Dünyanın en büyük kruvaziyer gemisi Kuşadası'nda
İçinde yok yok! Dünyanın en büyük kruvaziyer gemisi Kuşadası'nda Kuşadası’na dünyanın en büyük yolcu gemilerinden biri olan Panama bayraklı Sun Princess ile çoğunluğu Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı olan 3 bin 745 turist ve bin 675 mürettebat geldi. Kente ilk seferini yapması dolayısıyla gemi kaptanı ve şirket yöneticileri ile bir araya gelerek çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Ömer Günel; "Kruvaziyer turizmi için attığımız adımların meyvelerini veriyor olması bizi çok mutlu etti" dedi.
3.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız
Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen hamsi festivaline katıldı. Murat Kurum, "Şimdi sadece İstanbul diyoruz. İstanbul’un sorunlarına odaklanacağız. İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız. İstiyoruz ki İstanbul'da 650 bin konutumuzu dönüştürelim." dedi.
3.03.2024 Gündem
İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nın başlangıcı mehterle yapıldı!
İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nın başlangıcı mehterle yapıldı! Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenen 20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nın açılış töreni mehterle yapıldı. 36 ülkeden 600'e yakın sporcunun yarışacağı organizasyon 12 Mart'ta sona erecek.
2.03.2024 Diğer
Türkiye Yüzyılı’na yakışan proje; ‘Spora İlk Adım’
Türkiye Yüzyılı’na yakışan proje; ‘Spora İlk Adım’ Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Spora İlk Adım” projesiyle ilkokul öğrencileri sporla buluşturuluyor. 81 ilde uygulanan proje kapsamında 479 bin öğrencinin 26 branşta spor yapması sağlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sporu tabana yayma konusunda kararlı olduklarını belirterek, “Son yıllarda farklı branşlarda kazanılan tarihi başarıları istikrarlı hale getirmemiz gerekiyor. Bunun için de okullarımızdaki spor faaliyetleri büyük önem taşıyor” dedi.
28.02.2024 Diğer
Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan KAAN açıklaması
Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan KAAN açıklaması Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, geldiği Düzce’de çeşitli ziyaret ve proje incelemelerinde bulundu.
25.02.2024 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ülkemizin her tarafına hizmet ediyoruz
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ülkemizin her tarafına hizmet ediyoruz Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen festivale katılan Bakan Uraloğlu, "Ülkemizin her tarafına hizmet ediyoruz. Ankaramıza da hizmet ediyoruz, İstanbulumuza da. Ülkemizin hiçbir tarafını ayrıştırmadan hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.
24.02.2024 Gündem
'Türkiye'nin dört bir yanına devasa spor tesisleri yaptık'
'Türkiye'nin dört bir yanına devasa spor tesisleri yaptık' Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye'nin dört bir yanında devasa spor tesisleri yaptık. Avrupa'nın en modern stadyumları Türkiye'de, en modern spor salonları Türkiye'de. Yine Türkiye'nin dört bir yanında 700 tane olimpik ve yarı olimpik yüzme havuzları yaptık" şeklinde konuştu
24.02.2024 Gündem
‘Birilerinin diyet borcu bitmiyor’
‘Birilerinin diyet borcu bitmiyor’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özel’in Balıkesir için İYİ Parti lideri Akşener’e yaptığı ‘borç’ çağrısını eleştirerek “Birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor” dedi.
24.02.2024 Gündem
Bakan Bak: Türkiye spor ülkesi olma yolunda önemli adımlar atmıştır
Bakan Bak: Türkiye spor ülkesi olma yolunda önemli adımlar atmıştır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce inşa edilen Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi ve Spor Tesisleri'nin açılışını gerçekleştirdi.
23.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'teröristanı delik deşik ederiz' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'teröristanı delik deşik ederiz' mesajı Balıkesir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Koskoca CHP'yi bölücü örgütün güdümündeki DEM'in ve marjinal örgütlerin oyuncağı haline dönüştürenler utansın.' dedi. Ekonomideki iki önceliği açıklayan Erdoğan, terörle mücadele konusunda da net mesajlar verdi.
23.02.2024 Gündem
Bakan Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşıyor
Bakan Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşıyor Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl’e kazandırılan, İnegölspor tesisleri, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.
23.02.2024 Gündem
Halk oyunlarına modern yorum
Halk oyunlarına modern yorum Anadolu Ateşi, 25 yıldır geleneksel Türk halk oyunlarının çeşitliliğini ve zenginliğini modern estetikle harmanlayan gösteriler sunuyor. Topluluğun Türk halk oyunlarına etkisini uzmanlar değerlendirdi.
20.02.2024 Kültür Sanat
Zara turneye çıktı
Zara turneye çıktı Zara, Avrupa turnesinde kendisine eşlik eden Hollandalı müzisyenlere halk oyunları öğretti.
19.02.2024 Cadde
Gümüşhane'nin eğlenceli dolmuş şoförü çaldığı mey ile Afrikalı öğrencilere türkü ziyafeti çekti
Gümüşhane'nin eğlenceli dolmuş şoförü çaldığı mey ile Afrikalı öğrencilere türkü ziyafeti çekti Gümüşhane’de geçtiğimiz haftalarda keçilere “mey” konseri verdiği görüntüleri sosyal medyada milyonlarca kez izlenen dolmuş şoförü Engin Çelik, bu kez dolmuşunda Afrikalı siyahi öğrencilere mey çaldı, Gümüşhane türküsü söyletti.
9.02.2024 Yaşam
İstanbul'da Giresunspor dayanışma gecesi düzenlendi!
İstanbul'da Giresunspor dayanışma gecesi düzenlendi! Giresunspor'a maddi destek sağlamak amacıyla İstanbul'da dayanışma gecesi düzenlendi.
27.01.2024 1.Lig
Eğitime kısa bir mola!
Eğitime kısa bir mola! Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında dün karnelerini alan 19 milyonu aşkın öğrenci ile 1.2 milyon öğretmen, 2 haftalık yarıyıl tatiline başladı.
20.01.2024 Eğitim
Bakan Tekin'den karne ve sömestir açıklaması
Bakan Tekin'den karne ve sömestir açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bu yıl ilk kez sömestir tatilinden önceki son haftada, öğrencilerin keyifli zaman geçirmelerinin hedeflendiğini söyledi.
12.01.2024 Eğitim
KPSS Konuları 2024... KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim Konuları ve Soru Dağılımı
KPSS Konuları 2024... KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim Konuları ve Soru Dağılımı ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS devlet kadrolarına alınacak olan personellerin seçilmesi için yapılan sınavdır. Her yıl milyonlarca insanın girdiği bu sınav eğitim düzeyine göre düzenlenmektedir. Sınav girecek olan kişilerin sorumlu olması gereken bazı konular bulunur. Bu nedenle sınav öncesi adayların aklına takılan konulardan birisi de KPSS konuları olmaktadır. KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim konuları ve soru dağılımı hakkında detaylı bilgi almak için sizin için hazırladığımız ‘KPSS Konuları 2024’ başlıklı içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Halk Oyunları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.