Cumhurbaşkanı Erdoğan Artvin Yusufeli'nde müjdeyi verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Artvin Yusufeli'nde müjdeyi verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'in Yusufeli ilçesinde halka hitap etti. Erdoğan, "Yeni yerleşim yerinde hak sahibi olmayanların mağduriyetini çıkarmakta olduğumuz kararnameyle gideriyoruz. Bu gece bu kararnameyi imzaladım. Bu kararnameyle birlikte önümüz ve önünüz açılmış oldu" dedi.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın'da vatandaşlara hitap etti. "Biz bu toprakları böldürmeyeceğiz. Bu toprakları bölmek isteyenlere de bu topraklarda hayat hakkı tanımayacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İHA'larla SİHA'larla, F-16'larımızla onlar kaçtı, biz kovaladık. Kendilerine göre şemsiye ile kendilerini koruyacaklar. Ne oldu, korudular mı? diye konuştu.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan'da yaptığı açıklamada, "Bu toprakları parçalamak isteyenleri nasıl Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te, Kandil'de inlerine gömdüysek yine gömmeye devam ederiz." dedi.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Manisa'da düzenlenen mitingde yaptığı açıklamada, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 81 ile gerekli yazıyı gönderdi. Kaçak yapılardan gelin çıkın. Biz kira yardımı da yapıyoruz." dedi.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışı halka hitap etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışı halka hitap etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışı halka hitap etti: "Bugün dünden daha güçlüyüz, yarın daha güçlü olacağız. Kredi derecelendirme kuruluşları şöyle demiş böyle demiş. Bırakın o sahtekarları. Onlar bizim hakkımızda çok şey söylediler."Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de Zağanos Mehmet Paşa Camisi'nde kıldığı cuma namazının ardından vatandaşlara hitap etti. Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni'ne katıldığını anımsatan Erdoğan, bu mezuniyet töreninde yaklaşık 2 bin 500 civarında gencin astsubay olarak göreve başladığını söyledi. Erdoğan, bugün dünden daha güçlü olduklarını dile getirerek, şöyle konuştu: "Yarın bugünden daha güçlü olacağız. Aynı zamanda da şu anda Kara Kuvvetleri Astsubay Meslek Yüksek Okulu'nun oradaki mevcut tesisi de önümüzdeki yıl yapacağımız törenlerde çok daha muhteşem olacak. Çok daha güzel olacak. Bütün velilerimiz orada o ihtişamla törene katılacak. Bütün bu astsubay evlatlarımıza inşallah artarak başarılarının devamını diliyorum. Cumayı Zağanos Mehmet Paşa Camisi'nde kıldık. Asırlara sarih bir mazisi var bu caminin. Bu belde bu şehir Hasan Basri Çağatayların şehri, bu şehir Gönenli Mehmet Efendi'nin şehri. Bütün bunlarla beraber bu şehir Birgivi Rahmetullahi Aleyh'in şehri. Bu şehirde işte Zağanos Mehmet Paşa bu eseri inşa ve ihya ile Fatih Sultan Mehmet Han'a da böyle bir hizmeti yerine getirerek bu noktada adımını attı. Tabii Zağanos Mehmet Paşa Camisi'nin ayrı bir özelliği var. Buranın minberinde Gazi Mustafa Kemal hutbe irad etti. Burada İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy hutbe irad etti." BİZİ KİMSE SİNDİREMEZ Caminin önemine dikkati çeken Erdoğan, şöyle devam etti: "Bunlar istiklal mücadelesinin anlamlı adımlarıydı. Ben karşımda bu istiklal ve istikbal mücadelemizin varislerini görüyorum. Siz değerli kardeşlerimin 24 Haziran seçimlerinde bu kardeşlerine yüzde 50'ye yakın vermiş olduğunuz oy desteğiniz sebebiyle de teşekkür ediyorum. İnşallah şimdi yaklaşan Mart 2019 seçimlerinde sizler
11.09.2019 Haberler