Hard Rock Cafe İstanbul

Hard Rock Cafe İstanbul

Son dakika hard rock cafe istanbul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hard rock cafe istanbul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hard rock cafe istanbul haber sayfamızda...

Hard Rock Cafe İstanbul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 59 hard rock cafe istanbul haberi bulunmuştur.
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Duman saat 21.30’da Garajistanbul’da sahneye çıkıyor. Biletler...
12.02.2016 Cumartesi
PEMPE EKİM KAMPANYASI'NA ÖZEL FİLM
PEMPE EKİM KAMPANYASI'NA ÖZEL FİLM Tüm dünyada 44 yıldır makasını ve logosunu ikonik bir seviyeye taşıma başarısını göstermiş olan efsanevi Hard Rock Cafe, dünya çapında 16...
28.10.2015 Cadde
Hard Rock Cafe Istanbul'da komedi gecesi
Hard Rock Cafe Istanbul'da komedi gecesi 8 komedyenin, sırayla onar dakikalık perfrormanslar sergilediği Açık Mikrofon, 16 Haziran Salı gecesi saat 21:00’da, Hard Rock Café Istanbul’da sergileniyor.
Hard Rock Cafe Istanbul Bolluca Hayvan Barınağı'nda
Hard Rock Cafe Istanbul Bolluca Hayvan Barınağı'nda Hard Rock Cafe Istanbul’da Artan Yemekler Bolluca Hayvan Barınağına Veriliyor
25.05.2015 Evcil Hayvan
Dünya burgerleri Hard Rock Cafe Istanbul’da
Dünya burgerleri Hard Rock Cafe Istanbul’da Global olarak ilk kez gerçekleştirilecek olan Dünya Hamburger Turunda katılımcılar bir çok farklı ülkede hizmet veren Hard Rock Cafe'lerin lokal burgerlerini tatma fırsatı bulacak.
15.05.2015 Kültür Sanat
SST Band Hard Rock Cafe'de
SST Band Hard Rock Cafe'de SST Band Metallica Tribute Konseri ile Hard Rock Sahnesi'nde!
11.05.2015 Kültür Sanat
DT Band Hard Rock sahnesinde
DT Band Hard Rock sahnesinde Hard Rock Cafe Konserleri Hız Kesmeden Devam Ediyor
27.04.2015 Kültür Sanat
Marvin Band, Hard Rock Cafe İstanbul'da
Marvin Band, Hard Rock Cafe İstanbul'da Hard Rock Cafe konserleri hız kesmeden devam ediyor
20.04.2015 Kültür Sanat
Red Sonja Hard Rock Sahnesinde
Red Sonja Hard Rock Sahnesinde Mart ayı boyunca sahnesinde Hard Rock Rising müzik grubu yarışması için farklı birçok grubu ağırlayan Hard Rock Cafe Istanbul, Perşembe konserlerine kaldığı yerden devam ediyor.
13.04.2015 Kültür Sanat
Selin Damar sevenleriyle buluşuyor
Selin Damar sevenleriyle buluşuyor Selin Damar 9 Nisan’da Hard Rock’ta!
6.04.2015 Kültür Sanat
Hard Rock Rising İstanbul birincisi belli oldu
Hard Rock Rising İstanbul birincisi belli oldu Soul Sacrifice Hard Rock Rising’de İstanbul birincisi seçildi. Şimdi ise sıra; Soul Sacrifice’ın temsil edeceği Hard Rock Cafe Istanbul’u online oylama ile Barcelona’ya bir adım daha yaklaştırmakta.
27.03.2015 Tatil
Hard Rock Rising'de final heyecanı
Hard Rock Rising'de final heyecanı Her hafta 3 grubun canlı performans sergilediği bu süreçte jüri koltuğunda, Sony Music Genel Müdürü Şemsettin Göktaş, Pentagram’dan Tarkan Gözübüyük, Aylin Aslım, Karnaval’dan Yalçın Birol ve gazeteci Barış Akpolat yer aldı.
23.03.2015 Kültür Sanat
Hard Rock Rising'de 3. Hafta
Hard Rock Rising'de 3. Hafta HRC İstanbul’u temsil etmesi için seçtiğiniz gruplar şimdi de Hard Rock’ta perşembe akşamları gerçekleşecek.
16.03.2015 Kültür Sanat
Dünyanın yeni star adayı İstanbul'a geliyor
Dünyanın yeni star adayı İstanbul'a geliyor Hard rock cafe konserleri hız kesmeden devam ediyor.
12.03.2015 Kültür Sanat
Dünyanın en büyük müzik grubu yarışması
Dünyanın en büyük müzik grubu yarışması Hard Rock, uluslararası sahnesinde yetenekli müzik gruplarını ağırlamak üzere dünya çapında bir arayış başlatarak genç müzisyenlere verdiği sözü devam ettiriyor.
2.03.2015 Kültür Sanat
"ADAMLAR" Hard Rock Cafe İstanbul Sahnesinde!
"ADAMLAR" Hard Rock Cafe İstanbul Sahnesinde! Her hafta Perşembe akşamları Hard Rock Cafe Istanbul’da gerçekleşen ücretsiz canlı müzik konserleri kapsamında bu hafta yüksek enerjileri Adamlar sahne alacak.
23.02.2015 Kültür Sanat
Hard Rock Cafe konserleri hız kesmeden devam ediyor
Hard Rock Cafe konserleri hız kesmeden devam ediyor Her hafta Perşembe akşamları Ücretsiz Canlı Müzik konserleriyle farklı şarkıcı ve grupları ağırlamaya devam eden Hard Rock Cafe Istanbul’da geçtiğimiz hafta ikinci kez sahne alan efsanevi rock grubu Kurtalan Ekspres’in ardından, bu hafta ise sizi, Jusagroove’un funk, soul ve R&B soundu ve Marvin Band’in 70’li 80’li yıllardan başlayan repertuarı bekliyor!
17.02.2015 Kültür Sanat
Bedük sahneyi kırıp geçirmeye geliyor
Bedük sahneyi kırıp geçirmeye geliyor Geçtiğimiz haftalarda sahnesinde Moğollar’ı ağırlayarak Istanbul’daki 1. Yıldönümünü kutlayan Hard Rock Cafe Istanbul 2015 yılında da ücretsiz canlı müzik konserlerine hız kesmeden devam ediyor.
3.02.2015 Kültür Sanat
Hard Rock Cafe İstanbul Radyosu
Hard Rock Cafe İstanbul Radyosu Türkiye’de Hard Rock Cafe İstanbul ve Karnaval Media Group işbirliği ile Hard Rock Cafe’nin dünyadaki ilk radyosu yayında...
Nükleer Başlıklı Kız Hard Rock Cafe İstanbul’da
Nükleer Başlıklı Kız Hard Rock Cafe İstanbul’da İstanbul’un eğlence hayatının hatrı sayılır mekanları arasına hızla giriş yapan Hard Rock Cafe Istanbul, dinleyiciyi amatör ve profesyonel birçok farklı şarkıcı ve grup ile ücretsiz olarak buluşturmaya devam ediyor.
19.01.2015 Kültür Sanat
Hard Rock Cafe Istanbul’da Luxus rüzgarı
Hard Rock Cafe Istanbul’da Luxus rüzgarı Geçtiğimiz haftalarda sahnesinde Moğollar’ı ağırlayarak Istanbul’daki 1. Yıldönümünü kutlayan Hard Rock Cafe Istanbul 2015 yılında da ücretsiz canlı müzik konserlerine hız kesmeden devam ediyor.
12.01.2015 Kültür Sanat
Elvis Presley unutulmayacak!
Elvis Presley unutulmayacak! Bu hafta Hard Rock Cafe Istanbul’da gelenekselleşen ücretsiz Perşembe canlı müzik konseri tamamen farklı geçecek gibi görünüyor.
7.01.2015 Kültür Sanat
Hard Rock Cafe Istanbul’da Yılbaşı
Hard Rock Cafe Istanbul’da Yılbaşı Hard Rock Cafe Istanbul’da yılbaşı bir başka olacak!
15.12.2014 Kültür Sanat
Hard Rock Cafe'de Ladies Night coşkusu
Hard Rock Cafe'de Ladies Night coşkusu Hard Rock Cafe Istanbul durmaksızın duyurmaya devam ettiği etkinliklerinin yanında, yepyeni uygulamalarını da tercihinize sunuyor.
9.12.2014 Kültür Sanat
Cadılar Bayramı bu yıl Hard Rock Cafe'de!
Cadılar Bayramı bu yıl Hard Rock Cafe'de! Efsanevi Rockerlar Hard Rock Cafe Cadılar Bayramı Partisinde Yeniden Canlanacak
22.10.2014 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Hard Rock Cafe İstanbul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.