Vatikan'da Noel ayini... Papa yönetti
Vatikan'da Noel ayini... Papa yönetti Hristiyanlıkta Hazreti İsa'nın doğumunun kutlandığı Noel Bayramı dolayısıyla Vatikan'da Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus'un yönettiği Noel ayini yapıldı.
25.12.2019 Dünya
'Hazreti İsa olduğunu' söyleyen öğretmen açığa alındı
'Hazreti İsa olduğunu' söyleyen öğretmen açığa alındı Antalya Serik'teki bir ortaokulda görev yapan İngilizce öğretmeni, müfettişler tarafından soruşturuluyor.
22.04.2019 Gündem
Papa'dan Noel mesajı: Filistin'de iki devletli çözüm!
Papa'dan Noel mesajı: Filistin'de iki devletli çözüm! Katoliklerin ruhani lideri, "İki  tarafın da kabul ettiği, uluslararası olarak tanınan sınırlar içinde, barışçıl şekilde bir arada yaşanabilecek iki devletli çözüme ulaşılması için dua edelim. Bugün (Hazreti) İsa'yı, İsrailli ve Filistinliler arasında giderek artan gerilim yüzünden acı çekmeye devam eden Ortadoğulu çocukların yüzlerinde görüyoruz. Bugünkü bayramımız vesilesiyle Kudüs ve Kutsal Topraklar'ın tamamına barış diliyorum" dedi.
25.12.2017 Dünya
Mary Magdalene filminden ilk kare yayınlandı
Mary Magdalene filminden ilk kare yayınlandı Mary Magdalene filminin ilk görseli yayınlandı. Da Vinci'nin Şifresi romanı ve filmiyle uzun süre gündem olan Mecdeli Meryem'in hayatını anlatacak filmin başrolünde Rooney Mara yer alıyor.
28.11.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri