HDP önündeki eylemde 62'nci gününde devam ediyor!
HDP önündeki eylemde 62'nci gününde devam ediyor! Diyarbakır’da, terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını belirttikleri çocuklarının bulunmasını isteyen 55 aile, HDP binası önündeki oturma eylemini 62'nci günde de sürdürdü. Eylemdeki anneler, Mehmetçik ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için atkı örmeye başladığını söyledi. Atkı ören annelerden Songül Altındaş, "Mehmetçiğimiz bizim için savaşıyor. Üşümesin, bizim de bir katkımız olsun" dedi.
3.11.2019 Gündem
'Vicdansızlar' diye feryat etti! 56. gün...
'Vicdansızlar' diye feryat etti! 56. gün... Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 55 ailenin HDP il binası önündeki oturma eylemi, 56'ncı gününe girdi. Ege Üniversitesi Gazetecilik Bölümü son sınıf öğrencisiyken, 21 Mart 2015'te kaybolan oğlu Mehmet (22) için oturma eyleminde olan İmmihan Nilifırka, il binasına girmeye çalışarak, HDP'lilerden oğlunu istedi. "Evlatlarımızı getirin, evlatlarımızdan ne istediniz, kendi evladınızı götürün, vicdansızlar" diye bağıran Nilifırka, sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri, Nilifırka'nın HDP binasına girmesini engelledi.
28.10.2019 Gündem
Oturma eylemi yapan Diyarbakırlı anneye tehdit
Oturma eylemi yapan Diyarbakırlı anneye tehdit Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutarak Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerinden Remziye Akkoyun, HDP'li olduğunu belirttiği kişi tarafından tehdit edildiğini söyledi.
20.09.2019 Gündem