Her Yerde Sen

Her Yerde Sen

Son dakika her yerde sen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan her yerde sen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan her yerde sen haber sayfamızda...

Her Yerde Sen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.880 her yerde sen haberi bulunmuştur.
'Poyraz Karayel'in Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu evlendi!
'Poyraz Karayel'in Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu evlendi! 'Ustura Kemal', 'Poyraz Karayel', 'Her Yerde Sen' ve 'Ben Bu Cihana Sığmazam' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, geçirdiği mide ameliyatı sonrası verdiği kilolarla dikkat çeken Cem Cücenoğlu, opera sanatçısı Asude Karayavuz ile hayatını birleştirdi.
12.03.2024 Cadde
Aybüke Pusat'tan bikinili poz: Burası 28 derece!
Aybüke Pusat'tan bikinili poz: Burası 28 derece! Aybüke Pusat, bikinili paylaşımıyla gündem oldu. Dubai'ye tatile giden Pusat, orada çektiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaşarak yazdığı notla dikkat çekti.
20.02.2024 Cadde
'Yaş 5, ekmek arası peynir ince çizgim'
'Yaş 5, ekmek arası peynir ince çizgim' 'Ufak Tefek Cinayetler', 'Her Yerde Sen' ve 'Uyanış: Büyük Selçuklu' gibi dizilerde kamera karşısına geçen Ali Gözüşirin, Instagram paylaşımı ile takipçilerini geçmişe götürdü.
28.12.2023 Cadde
Cem Cücenoğlu nişanlandı!
Cem Cücenoğlu nişanlandı! 'Ustura Kemal', 'Poyraz Karayel', 'Her Yerde Sen' ve 'Ben Bu Cihana Sığmazam' gibi yapımlarda rol alan Cem Cücenoğlu, sevgilisi Asude Karayavuz ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Oyuncu, müstakbel eşiyle yer alan bu fotoğrafına, "Bir ömür, tek yürek, iki de çocuk" notunu düştü.
19.12.2023 Cadde
Oyuncu Cem Cücenoğlu evleniyor
Oyuncu Cem Cücenoğlu evleniyor 'Ustura Kemal', 'Poyraz Karayel', 'Her Yerde Sen' ve 'Ben Bu Cihana Sığmazam' gibi yapımlarda rol alan Cem Cücenoğlu, mezzo-soprano sevgilisi Asude Karayavuz'a evlilik teklifinde bulundu. Ünlü oyuncu, mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya düşmüştü.
14.12.2023 Cadde
Zeynep Bastık vefa borcunu ödedi!
Zeynep Bastık vefa borcunu ödedi! Zeynep Bastık, prodüktör Çağrı Telkıvıran'ın proje albümüne 'Sen Sandım' ile konuk oldu. Ünlü popçu, 2019 yılında geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan 'Her Yerde Sen' adlı aprçanın söz ve müziğinde imzası olan Telkıvıran’a bir anlamda vefa borcunu bu iş birliğiyle ödemiş oldu.
11.08.2023 Cadde
Zeynep Bastık'tan Boğaz'da muhteşem gece
Zeynep Bastık'tan Boğaz'da muhteşem gece Zeynep Bastık, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla önceki akşam gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesindeydi. Binlerce hayranına “Çok heyecanlıyım” diyen Zeynep Bastık’la birlikte şarkıları tek bir ağızdan söylendi. Muhteşem konserde ünlüler dünyasından çiçeği burnunda aşıkların romantik halleri de objektiflere yansıdı.
19.06.2023 Cadde
Aybüke Pusat-Furkan Andıç aşkı böyle belgelendi!
Aybüke Pusat-Furkan Andıç aşkı böyle belgelendi! Birlikte çıktıkları İtalya tatili sosyal medyada ayrı ayrı paylaştıkları pozlarla ifşa olan Aybüke Pusat ile Furkan Andıç, son olarak katıldıkları bir davette hayranlarının kendilerini görüntülemesine engel olamadı. "Sadece arkadaşız" diyen oyuncu çiftin ilkişkisi bir kez daha ortaya çıktı. Ünlü oyuncuların samimi görüntüsü dikkat çekti.
17.06.2023 Cadde
Her seferinde 'arkadaşız' diyen Aybüke Pusat ile Furkan Andıç, İtalya tatilinde!
Her seferinde 'arkadaşız' diyen Aybüke Pusat ile Furkan Andıç, İtalya tatilinde! Bir dönem aynı dizide rol alan Furkan Andıç ile Aybüke Pusat'ın uzun zamandır aşk yaşadıkları iddia ediliyordu. Her fırsatta haklarında çıkan aşk haberlerini yalanlayan ikili, bu kez İtalya tatiline çıktı. Pusat ile Andıç, İtalya tatillerinden ayrı ayrı pozlar paylaşarak kafaları karıştırdı.
9.05.2023 Cadde
Aybüke Pusat'tın paylaşımına Furkan Andıç kayıtsız kalamadı
Aybüke Pusat'tın paylaşımına Furkan Andıç kayıtsız kalamadı Ünlü oyuncu Aybüke Pusat sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Pusat’ın son paylaşımına yorum yağdı ve kollarının uzunluğu dikkat çekti. Furkan Andıç da fotoğrafa kayıtsız kalamadı. Bir dönem aynı dizide rol alan Furkan Andıç ile Aybüke Pusat'ın uzun zamandır aşk yaşadıkları iddia ediliyordu.
30.01.2023 Cadde
Ünlülerin kaçış gecesi! 'Aybüke Pusat da buradaydı'
Ünlülerin kaçış gecesi! 'Aybüke Pusat da buradaydı' Harbiye'deki Klein adlı mekanda bir kozmetik markasının yeni ürünlerinin lansmanı gerçekleşti. Marka yüzleri Kubilay Aka, Furkan Andıç ve Serkay Tütüncü gecede ev sahipliği yaptı. Birçok ünlü ismin akın ettiği partide; Aybüke Pusat da vardı. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncunun ardından Kubilay Aka ve Furkan Andıç mekandan çıktı. Uzun süredir Pusat ile aşk yaşadığı iddia edilen Andıç, güzel oyuncu hakkındaki soruları duymazdan geldi. İşte detaylar...
25.09.2022 Cadde
Aşk mı yaşıyorlar? Aybüke Pusat ile Furkan Andıç böyle görüntülendi
Aşk mı yaşıyorlar? Aybüke Pusat ile Furkan Andıç böyle görüntülendi Bir dönem aynı dizide rol alan Furkan Andıç ile Aybüke Pusat'ın uzun zamandır aşk yaşadıkları iddia ediliyordu. Her fırsatta haklarında çıkan aşk haberlerini yalanlayan ikili, bu kez sarmaş dolaş objektiflere yakalandı. Bunun ardından 'Aybüke ile Furkan' aşk mı yaşıyor? sorususu akıllara geldi. İşte detaylar...
27.08.2022 Cadde
Beste Kökdemir paylaştı: Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum
Beste Kökdemir paylaştı: Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum Beste Kökdemir, yıllar öncesine ait fotoğraflarını sosyal medyada yayınladı. Henüz 15 yaşında kariyer yolculuğu başlayan Sinop doğumlu güzel oyuncu, yaşadığı süreci takipçilerine anlattı.
22.06.2022 Cadde
Sevmek Zamanı Firuze kimdir? Firuze'yi oynayan Deniz Işın kaç yaşında, nereli?
Sevmek Zamanı Firuze kimdir? Firuze'yi oynayan Deniz Işın kaç yaşında, nereli? Deniz Işın, Sevem Zamanı dizisindeki Firuze karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Başarılı genç oyuncunun hayatı ve kariyerine dair detaylar da ilgi görmeye başladı. Deniz Işın, İzmir'de doğdu ve eğitimini de Ege Üniversitesi'nde tamamladı. Peki, Sevmek Zamanı dizisinde Firuze'yi oynayan Deniz Işın kimdir?
20.06.2022 Cadde
Sezonu açtı! Aybüke Pusat'tan Tunus paylaşımı
Sezonu açtı! Aybüke Pusat'tan Tunus paylaşımı 2014 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçilen ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Aybüke Pusat, tatil için Tunus'a gitti. Soluğu plajda alan güzel oyuncu, güneşlenirken verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı.
18.05.2022 Cadde
Evlilik Hakkında Her Şey bu hafta neden yok? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm ne zaman? FOX TV yayın akışı
Evlilik Hakkında Her Şey bu hafta neden yok? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm ne zaman? FOX TV yayın akışı FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey hakkında merak başladı. Normalde Salı günleri ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey bu hafta neden yok? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte 3 Mayıs FOX TV yayın akışı Salı...
3.05.2022 Cadde
Yasak Elma yeni bölüm bu akşam var mı, bugün yok mu? Yasak Elma 141. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Yasak Elma yeni bölüm bu akşam var mı, bugün yok mu? Yasak Elma 141. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanıyor? Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma'nın takipçileri yeni bölümü merakla bekliyor. Fox TV yayın akışında yeni bölümü yer almayan dizinin 141. bölümü ne zaman yayınlanacak?
2.05.2022 Cadde
Üç Kuruş Leyla ölüyor mu? Leyla'yı oynayan Aslıhan Malbora diziden ayrılıyor mu?
Üç Kuruş Leyla ölüyor mu? Leyla'yı oynayan Aslıhan Malbora diziden ayrılıyor mu? Aslıhan Malbora'nın hayat verdiği Leyla karakteri, yeni bölümde ağır yara alıyor. Efe ile düğünü sırasında silahla yaralanan Leyla ölecek mi, diziden ayrılacak mı? Peki, Leyla rolünü oynayan Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında?
11.04.2022 Cadde
Kara Tahta dizisi Atlas kimdir? Furkan Andıç yaşı ve boyu kaç, dizileri neler?
Kara Tahta dizisi Atlas kimdir? Furkan Andıç yaşı ve boyu kaç, dizileri neler? Genç oyuncu Furkan Andıç, Kara Tahta dizisinde Atlas karakteri ile ekranda yerini alıyor. Bir öğretmene hayat verecek olan Andıç, Ukrayna'nın ardından eğitimine İstanbul'da devam etti. İlk olarak Kolej Günlüğü ve ardından Umutsuz Ev Kadınları dizisinde yer aldı. Kara Tahta'nın Atlas'ı Furkan Andıç kimdir?
30.03.2022 Cadde
Umur Bey nasıl öldü, tarihte kimdir? Kuruluş Osman Umur Bey gerçek ismi nedir, Şahin Ergüney kimdir?
Umur Bey nasıl öldü, tarihte kimdir? Kuruluş Osman Umur Bey gerçek ismi nedir, Şahin Ergüney kimdir? Umur Bey nasıl öldü, kimdir? Umur Bey, Malhun Hatun'un babası olarak Kuruluş Osman dizisinde öne çıkıyor. Dizide Umur Bey'i ise Şahin Ergüner oynuyor. İzleyici ise Umur Bey kim, nasıl ve ne zaman öldü sorularının yanı sıra Kuruluş Osman Umur Bey'i oynayan Şahin Ergüney kimdir sorusuna da yanıt arıyor. İşte, Umur Bey'in biyografisi...
9.03.2022 Cadde
Üç Kuruş Leyla kim? Leyla'yı oynayan Aslıhan Malbora boyu ve yaşı kaç, dizileri neler? İşte, hayatı
Üç Kuruş Leyla kim? Leyla'yı oynayan Aslıhan Malbora boyu ve yaşı kaç, dizileri neler? İşte, hayatı Aslıhan Malbora, Üç Kuruş dizisinde Leyla karakterine hayat veriyor. Dizideki performansıyla adından söz ettiren oyuncu, Afyon'da doğdu ve eğitimini de İstanbul'da tamamladı. Peki, Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora dizileri neler?
17.01.2022 Cadde
Aslıhan Malbora'dan sevgilisiyle mutluluk pozları
Aslıhan Malbora'dan sevgilisiyle mutluluk pozları Şimdilerde 'Üç Kuruş' dizisinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Nesrin Cavadzade ile başrol oynayan ve dizide 'Leyla' karakterine hayat veren Aslıhan Malbora, sekiz yıllık sevgilisi Metin Temel ile pozlarını paylaştı.
20.12.2021 Cadde
Şansal Büyüka: 'Kimse adalet istemiyor'
Şansal Büyüka: 'Kimse adalet istemiyor' Bizim futbol dünyasında herkes kendi adaletini arıyor. Rakibin adaletine saygı duymuyor, futbolun kurallarına değil, kendi çıkarlarına bakıyor. Oysa Süper Lig’de, “Renklerin çıkarı değil, futbolun kuralı” egemen olmalı...
24.11.2021 Süper Lig
Üç Kuruş dizisi Leyla kimdir? Leyla'yı oynayan Aslıhan Malbora boyu ve yaşı kaç, nereli?
Üç Kuruş dizisi Leyla kimdir? Leyla'yı oynayan Aslıhan Malbora boyu ve yaşı kaç, nereli? Aslıhan Malbora, Üç Kuruş dizisinde Leyla karakterine hayat veriyor. Ekranların sevilen dizisinde canlandırdığı rol ile öne çıkan Malbora, Afyon'da doğdu. Üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi aldı. Peki, Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora'nın oynadığı diziler neler?
15.11.2021 Cadde
Sen Çal Kapımı bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Sen Çal Kapımı bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Çarşamba günleri yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. Saat 20.00'de dizinin tekrar bölümü yayınlanacak. Bu nedenle "Sen Çal Kapımı bu akşam var mı, neden yok? Yeni bölüm ne zaman?" sorusu hızlandı.
21.07.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Her Yerde Sen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.