Hindistan Ligi'nde yaşanan bu pozisyon akıllara durgunluk verdi!
Hindistan Ligi'nde yaşanan bu pozisyon akıllara durgunluk verdi! Hindistan Süper Ligi'ndeki bir maçta yaşanan bu pozisyon ekran başındaki izleyicileri şok etti. Kaleye giden topu çıkarmak için kontrolsüz şekilde hamle yapan oyuncu talihsiz bir an yaşadı.
29.10.2018 Futbol
Hindistan ekibinden "ölüm orucu" tehdidi
Hindistan ekibinden "ölüm orucu" tehdidi Hindistan Birinci Futbol Ligi'nin son şampiyonu Aizawl Kulübü, değişecek yeni sisteme göre gelecek sezon ikinci ligde yer almasını protesto etmek amacıyla federasyona ölüm orucuna başlama tehdidinde bulundu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Anelka müthiş gol...
Anelka müthiş gol... Delhi Dynamos ve Mumbai City arasında oynanan maçta eski Fenerbahçeli Anelka'nın attığı müthiş golle Mumbai kazandı...
1.12.2014 Futbol
Efsane kaleci rezil oldu
Efsane kaleci rezil oldu Hindistan Ligi takımlarından Kerala Blasters'ta forma giyen kaleci David James, sinirlerine hakim olamayınca ortaya bu görüntüler çıktı.
29.11.2014 Futbol
Hindistan Ligi'ne görkemli açılış
Hindistan Ligi'ne görkemli açılış Ülkede futbolun popülerleşmesi amacıyla birçok emektar futbolcunun transfer edildiği Hindistan ligi açılış töreniyle başladı. Ligin ilk maçında Atletico de Kolkata, sahasında Mumbai City'yi 3-0 yendi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol