Beşiktaş, Bayern Münihli Holger Badstuber'in peşine düştü
Beşiktaş, Bayern Münihli Holger Badstuber'in peşine düştü Öncelikle stoper arayan Beşiktaş yönetimi, Bayern Münih’in sezon sonunda serbest bırakacağı 1.90’lık Alman milli yıldız Badstuber’e resmen talip. Kısa süre içinde kesin anlaşma sağlanarak bonservis bedeli olmayan bu flaş transferin bitirilmesi bekleniyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Bayern'den Schalke'ye transfer!
Bayern'den Schalke'ye transfer! Almanya Bundesliga takımlarından Schalke 04, Bayern Münih'in savunma oyuncusu Holger Badstuber'i kiralık olarak transfer etti.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Skorer TV Spor Bülteni - 12 Kasım 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 12 Kasım 2016 PSG'de hocası ile yıldızı barışmayan ve istediği süreyi alamayan Hatem Ben Arfa'nın takımından ayrılmak istediği ve menajerinin de bu futbolcu için Fenerbahçe ile temasa geçtiği belirtildi.   Galatasaray'da bu sezon gösterdiği müthiş performansla dikkat çeken Armindo Bruma için Tottenham kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor.    Beşiktaş yönetimi, stoper mevkiini güçlendirmek için düğmeye bastı.Siyah beyazlıların ilk hedefi Bayern Münih'te forma giyen 27 yaşındaki Holger Badstuber...   2018 Dünya Kupası Eleme maçlarında dün akşam 10 karşılaşma oynandı. F grubundaki İngiltere – İskoçya maçını FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetti.
12.11.2016 Programlar
Skorer TV Spor Bülteni - 23 Ağustos 2015
Skorer TV Spor Bülteni - 23 Ağustos 2015 Galatasaray'ın, sakatlığı nedeniyle Bayern Münih'in sezon başı kampını kaçıran Holger Badstuber'e talip olduğu iddia edildi.    Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş, konuğu Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor maçının ardından önemli değerlendirmelerde bulunurken, siyah beyazlı yönetimden kırmızı kart gören Quaresma'ya ceza verileceği açıklaması geldi.    Al Ain kulübünün Moussa Sow için önerdiği 15 milyon Euro'luk teklifi yeterli bulmayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Birleşik Arap Emirlikleri ekibinden 17 milyon Euro istedi.
23.08.2015 Programlar
Bayern Münihli Holger Badstuber 6 ay yok
Bayern Münihli Holger Badstuber 6 ay yok Dortmund maçında sakatlanan Bayern Münihli Holger Badstuber 6 ay sahalardan uzak kalacak.
23.07.2020 Almanya Bundesliga