İdo

İdo

Son dakika İdo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İdo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İdo haber sayfamızda...

İdo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.914 ido haberi bulunmuştur.
İbrahim Ayel tekrar ameliyat oldu! Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı
İbrahim Ayel tekrar ameliyat oldu! Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, Ocak ayında dünyaya geldi. Şefkatli'nin doğduktan kısa bir süre sonra kalp ameliyatına alınan bebeği İbrahim Ayel, bugün ikinci kez operasyon geçirdi. Ünlü isim, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
25.04.2024 Cadde
Fırtınanın ortasında kalan feribottan yeni görüntü! Her şey son 10 dakika içinde yaşandı
Fırtınanın ortasında kalan feribottan yeni görüntü! Her şey son 10 dakika içinde yaşandı Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik anlarına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik güvenlik kameralarına yansıdı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı. Orhan, "Bu olay sonrasında 7 araç ve 1 motosiklette hasar gerçekleşmiştir. Bu hasara ilişkin sigorta birim yöneticiliğimiz tarafından tüm işlemler başlatılmış ve hasarların tazmini yönünde gerekli işlemler yapılmaktadır" dedi.
23.04.2024 Haberler
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
Yasemin Şefkatli oğlunun son durumunu paylaştı: Bu ay sonu operasyonu var
Yasemin Şefkatli oğlunun son durumunu paylaştı: Bu ay sonu operasyonu var Geçtiğimiz ocak ayında ikiz bebekleri Sinan Emir ve İbrahim Ayel'i kucağına alan ve ilk kez annelik duygusunu yaşayan Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabından Ayel'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Ünlü isim, oğlunun operasyon geçireceğini söyledi.
7.04.2024 Cadde
İstanbul'da sosyal medya linci can aldı! Yazılanları okudu aort damarı patladı
İstanbul'da sosyal medya linci can aldı! Yazılanları okudu aort damarı patladı İstanbul Avcılar'da teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
7.04.2024 Haberler
İstanbul'da sosyal medya linci can aldı! Yazılanları okudu aort damarı patladı
İstanbul'da sosyal medya linci can aldı! Yazılanları okudu aort damarı patladı İstanbul Avcılar'da teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
7.04.2024 Gündem
Torunlarını anlatırken İbrahim Tatlıses aradı! 'Nene oldum nene'
Torunlarını anlatırken İbrahim Tatlıses aradı! 'Nene oldum nene' İbrahim Tatlıses ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses'in ikiz bebeklerinin doğmasıyla babaanne olmanın sevincini yaşayan Derya Tuna, geçtiğimiz akşam Arnavutköy'de bir iftar yemeğine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelerek torunlarını anlatan Tuna'nın röportajı, İbrahim Tatlıses'in aramasıyla kesintiye uğradı.
23.03.2024 Cadde
İzmir-Midilli Hattı'nda düzenli seferler, başlıyor
İzmir-Midilli Hattı'nda düzenli seferler, başlıyor İzmir'in Alsancak Limanı'ndan İzmir-Midilli Hattı'na ilişkin bilgi veren İZDENİZ A.Ş. Genel Müdürü Ümit Yılmaz, 2022 yılı yaz sezonu ile ilk kez gerçekleştirilen İzmir'in Alsancak Limanı'ndan Midilli seferlerine 2024 yılında da 'Rotamız Midilli' sloganıyla devam edileceğini belirtti. Yılmaz, "9 ve 12 Nisan'da düzenleyeceğimiz bayram özel seferlerinden sonra 3 Mayıs'ta düzenli sefer programımızı başlatıyoruz" dedi.
21.03.2024 Ekonomi
Yasemin Şefkatli hamilelik sürecini anlattı: Bir parça makarna yemek için yalvarıyordum
Yasemin Şefkatli hamilelik sürecini anlattı: Bir parça makarna yemek için yalvarıyordum 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, Ocak ayında dünyaya geldi. Zor bir hamilelik geçiren ve bebeklerinden biri doğduktan üç gün sonra ameliyat olan Şefkatli, bu sürede yaşadıklarını ilk kez anlattı.
21.03.2024 Cadde
Çiçeği burnunda anne Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!
Çiçeği burnunda anne Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi! 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odasını gezdirdi.
17.03.2024 Cadde
31 Mart İstanbul’un kader seçimi
31 Mart İstanbul’un kader seçimi İzmir’deki mitingin ardından İstanbul’a geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı’nın açılış törenine katıldı.
11.03.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor
Son dakika: Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakırköy Sahil- Bahçelievler- Güngören- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu. 'Yarım gün mesaiyle İstanbul yönetilmez' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5 yıl bitti, 5 yıl. Büyükşehir belediyesi acaba kaç metro hattı yaptı? Yalandan başka bir şey yok." ifadelerini kullandı.
10.03.2024 Gündem
İstanbul’un yeni metrosu bugün açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek
İstanbul’un yeni metrosu bugün açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek İstanbul’un yeni metro hattı için geri sayım başladı. Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek olan Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek. Açılış öncesi detayları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk canlı yayında anlattı. İşte detaylar...
10.03.2024 Haberler
İstanbul’un yeni metrosu bugün açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek
İstanbul’un yeni metrosu bugün açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek  İstanbul’un yeni metro hattı için geri sayım başladı. Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek olan Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek. Açılış öncesi detayları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk canlı yayında anlattı.
10.03.2024 Ekonomi
Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metro hattı yarın açılıyor
Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metro hattı yarın açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nın açılışa hazır hale getirildiğini belirterek, “Sadece bu hattın hizmete açılması ile ülkemizin ekonomik kazancı 6,1 milyar dolar olacak. Projemizi hizmete açarak Bakanlığımızın İstanbul’a kazandırdığı raylı sistem hatlarının uzunluğunu 147,7 km’ye çıkarmış olacağız. Bakanlığımızın yapımı devam eden projeleri bittiğinde ise İstanbul’un raylı sistem uzunluğunun 394,2 kilometreye çıkacak” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Yasemin Şefkatli'den takipçisine cevap! 'İnsanların aklına böyle şeyler düşürmeyin'
Yasemin Şefkatli'den takipçisine cevap! 'İnsanların aklına böyle şeyler düşürmeyin' 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, Ocak ayında dünyaya geldi. Sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle doğum sonrası tekrar kavuştuğu fit halini gözler önüne seren Şefkatli, bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamadı.
9.03.2024 Cadde
Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı! 'İbrahim Ayel tekrar ameliyat olacak'
Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı! 'İbrahim Ayel tekrar ameliyat olacak' 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, Ocak ayında dünyaya geldi. Şefkatli, doğar doğmaz kalp ameliyatı olan İbrahim Ayel'in sağlık durumuyla ilgili vererek, minik bebeğinin tekrar ameliyat olacağını açıkladı.
7.03.2024 Cadde
Yıllar önce satmıştı! İbrahim Tatlıses: Kaldığımız yerden devam
Yıllar önce satmıştı! İbrahim Tatlıses: Kaldığımız yerden devam 'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses'in, yıllar önce sattığı otobüs firmasını yeniden açacağı ortaya çıktı. Birçok iş kolunda faaliyet gösteren ünlü türkücü, sürpriz gelişmeyi sosyal medyada duyurdu.
6.03.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'da iki metro hattının açılış tarihi belli oldu
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'da iki metro hattının açılış tarihi belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, dün geçrekleştirilen Kabine toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı metro hattının açılış tarihini duyurdu. Öte yandan "Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arası 14 kilometrelik metro hattını da bu ay içinde açacağız" dedi.
5.03.2024 Ekonomi
Taze baba İdo Tatlıses uykusuzluğunu paylaştı: Yok be oğlum ne uyanması
Taze baba İdo Tatlıses uykusuzluğunu paylaştı: Yok be oğlum ne uyanması 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten İdo Tatlıses'ten uykusuzluk paylaşımı geldi.
4.03.2024 Cadde
İstanbul'a bir metro hattı daha! Açılış için gün sayıyor
İstanbul'a bir metro hattı daha! Açılış için gün sayıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, “Projemizi çok kısa bir zaman içerisinde hizmete açarak İstanbul’a yeni bir metro hattı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.
4.03.2024 Ekonomi
Özkan Çelik'in İbrahim Tatlıses şakasına ölüm tehdidi!
Özkan Çelik'in İbrahim Tatlıses şakasına ölüm tehdidi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in vurulmasıyla ilgili sahnede espri yapan Özkan Çelik, kimliği belirsiz kişilerden ölüm tehditleri aldı. Şakası başına dert açan komedyen, hukuki süreç başlatmak için harekete geçti.
2.03.2024 Cadde
Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses'e: Yurdum insanı yemez bunları!
Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses'e: Yurdum insanı yemez bunları! 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çift, ikizleriyle yaptıkları paylaşımda birbirlerine gönderme yaparak takipçilerini gülümsetti.
2.03.2024 Cadde
İbrahim Tatlıses sahnesinde Şafak Sezer sürprizi!
İbrahim Tatlıses sahnesinde Şafak Sezer sürprizi! Arabesk müziğin usta isimlerinden İbrahim Tatlıses, Günay Restaurant'da müzikseverlerle buluştu. Üç saat sahnede kalan sanatçı, slow parçalarıyla duygusal anlar yaşatırken, hareketli parçalarıyla da sevenlerini yerine oturtmadı.
1.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İdo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.