Usulsüz reçete ile 12.5 milyon lira vurgun yapan şebekeye operasyon!
Usulsüz reçete ile 12.5 milyon lira vurgun yapan şebekeye operasyon! Adana merkezli 11 ilde usulsüz reçete düzenleyerek kanser ve organ nakli olan hastaların kullandığı ilaçları başka ülkelere satmaya çalışan, uyuşturucu özelliği olan ilaçların ticaretini yaptığı ve devleti 12 milyon 523 bin lira zarar uğrattığı belirlenen, 41 şüpheli gözaltına alındı. Aralarında İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli bir müdür yardımcısı, doktorlar, eczane ve ilaç firması çalışanlarının da olduğu belirlendi.
19.02.2021 Gündem
Tüp mide ameliyatıyla zayıfladı! Fotoğrafını ilaç firması kullandı
Tüp mide ameliyatıyla zayıfladı! Fotoğrafını ilaç firması kullandı Antalya’da, tüp mide ameliyatıyla 168 kilodan 73 kiloya düşen Muhsine Tekin (49), internette zayıflama ilacı satan bir firmanın, sosyal medyada paylaştığı zayıflamış halini gösteren fotoğraflarını izinsiz kullanıp, ilaç pazarladığını belirterek şikayetçi oldu.
17.11.2019 Haberler
İlaç devine FETÖ/PDY operasyonu... 3 kişi gözaltında
İlaç devine FETÖ/PDY operasyonu... 3 kişi gözaltında Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Onko Koçsel İlaçları Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Koç'un da aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.
8.12.2016 Ekonomi