ABD yasak dinlemedi! Tehlikeli deneme...
ABD yasak dinlemedi! Tehlikeli deneme... ABD Hava Kuvvetleri, Donald Trump yönetiminin yakın zamanda çekildiği Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler (INF) Anlaşması kapsamında yasaklı olan orta menzilli karada konuşlu bir balistik füzeyi denediklerini açıkladı.
12.12.2019 Haberler
Son dakika | Putin'in imzasından sonra NATO'dan Rusya'ya tehdit gibi uyarı!
Son dakika | Putin'in imzasından sonra NATO'dan Rusya'ya tehdit gibi uyarı! NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya'nın, Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'nın (INF) askıya alınmasına ilişkin kararnameyi imzalamasının ardından, Moskova yönetimine anlaşmanın yükümlülüklerini yerine getirme çağrısını yineledi.
4.03.2019 Dünya
'ABD ile yapılacak herhangi bir anlaşmanın değeri yoktur'
'ABD ile yapılacak herhangi bir anlaşmanın değeri yoktur' İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Kongre  tarafından onaylanmış bile olsa ABD ile yapılacak herhangi bir anlaşmanın özü itibarıyla bir değeri olmadığını savundu.
1.02.2019 Dünya
ABD'nin INF Anlaşması'ndan çekilmesi bekleniyor
ABD'nin INF Anlaşması'ndan çekilmesi bekleniyor ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun, bugün  ülkesinin Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'ndan (INF) çekildiğini açıklayacağı öne sürüldü.
1.02.2019 Dünya
Son dakika | ABD'den şoke eden Rusya açıklaması: Hile yapıyorlar...
Son dakika | ABD'den şoke eden Rusya açıklaması: Hile yapıyorlar... ABD Dışişleri Bakanı Pompeo: "Rusya, silahların denetlenmesi yükümlülüğü konusunda hile yapıyor, yeni füzelerinin menzili Avrupa'ya doğrudan tehdit" ABD, Rusya'ya INF Anlaşması'ndan doğan yükümlülüklerini yerine getirmesi için 60 gün süre verdiğini açıkladı.
4.12.2018 Dünya