İntel Security

İntel Security

Son dakika intel security haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan intel security gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan intel security haber sayfamızda...

İntel Security

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24 intel security haberi bulunmuştur.
Güvenlik şirketi McAfee, eski ismine geri döndü
Güvenlik şirketi McAfee, eski ismine geri döndü Intel tarafından satın alındıktan sonra 'Intel Security' ismini alan McAfee, hisselerinin yarısından fazlasının satılmasıyla eski adına tekrardan kavuştu.
5.04.2017 Teknoloji
"Akıllı Geleceğin" taşıdığı riskler
"Akıllı Geleceğin" taşıdığı riskler Intel Security, uluslararası mobil ve dijital teknolojiler buluşması Mobile World Congress’te yer alıyor. Şirket etkinlik boyunca yeni nesil teknolojilerin beraberinde getirdiği tehditlere karşı etkili güvenlik yöntemleri hakkında bilgi paylaşacak. Aynı zamanda Humax ve Intel iş birliğiyle sunduğu yeni McAfee Secure Home Platform’u tanıtacak.
28.02.2017 Teknoloji
Kullanıcıların çevrimiçi hesapları artık daha güvende
Kullanıcıların çevrimiçi hesapları artık daha güvende Yüz tanımadan parmak izine dek pek çok eşsiz kullanıcı kimlik doğrulama yöntemini bir arada sunan True Key uygulaması, Windows Hello ile entegre çalışan ilk çok faktörlü kimlik doğrulama yönetim sistemi oldu.
28.12.2016 Teknoloji
2023’te Siber Suçların Türkiye’ye Maliyeti 8 – 28 milyar $ Arasında Olacak!
2023’te Siber Suçların Türkiye’ye Maliyeti 8 – 28 milyar $ Arasında Olacak! Aon Türkiye, konunun uzmanı isimler ile siber riskleri mercek altına aldı. Geçmişten geleceğe siber risklerin tüm yönleri ile ele alındığı konferansta Siber Riskler İle Mücadele’de yapılması gerekenler gün boyunca konuşuldu.
11.10.2016 Teknoloji
'Türkiye en çok siber saldırıya uğrayan ülkelerden biri'
'Türkiye en çok siber saldırıya uğrayan ülkelerden biri' Comodo EMEA Bölgesi  Başkan Yardımcısı Erdem Eriş, 'Türkiye, dünyada en fazla siber saldırı  yapılan beşinci ülke konumunda. Bizden önce Amerika, Rusya, Çin ve Hindistan  geliyor' dedi. Eriş, siber saldırıların neden olduğu kaybın yıllık 500 milyon dolar olduğunu söyledi
30.03.2016 Ekonomi
Intel Security, siber tehdit raporunu açıkladı
Intel Security, siber tehdit raporunu açıkladı 2015'in 3. çeyreği, sosyal mühendislikle yeniden biçimlendirilmiş eski tehditlerin, kök kullanıcı takımlarının (rootkit) yerini alan yeni dosyasız kötü amaçlı yazılımların, hatalı kodlanmış mobil uygulamaların ve ekosistemin en zayıf halkası olan son kullanıcılara yapılan saldırıların örneklerini sundu.
18.12.2015 Teknoloji
İşte önümüzdeki 5 yılın siber tehdit tahminleri
İşte önümüzdeki 5 yılın siber tehdit tahminleri Intel® Security, 2016’da siber tehdit alanındaki önemli gelişmeleri tahmin ettiği McAfee Labs Tehdit Tahminleri Raporu’nu yayınladı.
18.11.2015 Teknoloji
Intel yeni stratejisini açıklıyor!
Intel yeni stratejisini açıklıyor! Intel Security bugün, işletmelerin dünya çapındaki veri ihlallerine ve hedefli saldırılara karşı daha agresif ve etkin savunma yapabilmelerine imkan vermek amacıyla yeni kurumsal stratejisini açıklıyor.
4.11.2015 Teknoloji
Bu yılın en tehlikeli ünlüsü Armin van Buuren
Bu yılın en tehlikeli ünlüsü Armin van Buuren Siber suçlular tarafından Türkiye’deen çok Tarkan, Kenan Doğulu ve Murat Dalkılıç isimleri kullanılırken yurtdışında da Britney Spears,Amy SchumerveBetty White İlk 10’da yerini aldı.
30.09.2015 Teknoloji
Fidye yazılımlar yüzde 165 arttı!
Fidye yazılımlar yüzde 165 arttı! 2015 yılı ilk çeyreğinde yeni fidye yazılımlarında yüzde 165 oranında artış görüldü.
16.06.2015 Teknoloji
En Popüler 25 Mobil Uygulamanın 18’i Saldırılara Açık
En Popüler 25 Mobil Uygulamanın 18’i Saldırılara Açık McAfee Labs Raporu Eylül 2014’te En Popüler 25 Mobil Uygulamanın 18’inin Saldırılara Açık Olduğunu Bildirdi.
9.03.2015 Teknoloji
E-Postaların Üçte İkisi Dolandırıcılığa Yönelik
E-Postaların Üçte İkisi Dolandırıcılığa Yönelik Intel Security’nin Hacking the Human OS (İnsanın İşletim Sisteminde Korsanlık) başlıklı raporu, siber suçluların çalışanlardan değerli veriler çalmak için gerçek dünyadakilerle aynı ‘satış’ ve ‘dolandırıcılık’ tekniklerini kullandığına işaret ediyor.
24.02.2015 Teknoloji
İş hayatı ile özel hayat artık bir arada!
İş hayatı ile özel hayat artık bir arada! Intel Security’nin, dünya genelinde yaptırdığı ankete göre, çalışan profesyonellerin büyük bir çoğunluğu bazı işleri kişisel cihazlarından takip ediyor ve çoğu kurumsal bilgisayar ve cep telefonlarını kendi kişisel çevrimiçi aktiviteleri (e-posta, sosyal medya, alışveriş vs.) için kullanıyor.
2.02.2015 Teknoloji
McAfee, 2015 Tehdit Tahminlerini Yayınladı
McAfee, 2015 Tehdit Tahminlerini Yayınladı Mcafee Labs, 2014 Yılını “Sarsılan Güven Yılı” İlân Etti. İnternet Güven İstismarı, Gizlilik, Mobil, Nesnelerin İnterneti Ve Sanal Casusluk Hakkında 2015 Eğilimlerine İlişkin Tahminlerde Bulundu
22.12.2014 Teknoloji
Kurumlar ağ performanslarını ileri güvenliğe tercih ediyor
Kurumlar ağ performanslarını ileri güvenliğe tercih ediyor McAfee Raporuna Göre, Sistem Yöneticileri Düşük Uygulama Performansı ile İlgili Şikayetlere Yanıt Olarak Kilit Ağ Güvenlik Duvarı Özelliklerini Devre Dışı Bıraktıklarını İtiraf Ediyorlar
7.11.2014 Teknoloji
11 Yıl İçinde İnsanların Çoğu Akıllı Ev Sahibi Olacak
11 Yıl İçinde İnsanların Çoğu Akıllı Ev Sahibi Olacak McAfee’nin “Safeguarding 2025” Çalışması, Gelecekteki Yaşam Tarzı ve Teknoloji Trendlerinin Tüketici Davranışları Üzerindeki Etkisini Ortaya Çıkardı
3.11.2014 Teknoloji
Turkish prosecutor probes foreign intel service
Turkish prosecutor probes foreign intel service Turkish prosecutor probes foreign intel service involvement in Ankara massacreAnkara, Oct 21 (DHA) - The Ankara Chief Prosecutor’s Office in charge of investigating the Oct...
21.10.2015 En
HP’nin Yeni Ultrabook’u Folio13 Satışa Sunuldu!
HP’nin Yeni Ultrabook’u Folio13 Satışa Sunuldu! İnce ve hafif bir tasarımıyla birlikte sınıfının en iyi batarya ömrüne, güçlü güvenlik seçenekleri ve en iyi mobil deneyim için hassas katı halli sabit disk sürücüsüne sahip olan ürün satışa sunuldu.
4.05.2012 Teknoloji
Türk hacker grubundan PKK'ya siber saldırı
Türk hacker grubundan PKK'ya siber saldırı İsimlerini Atatürk’ün "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözünün ilk harflerinden alan NMTD isimli Türk hacker grubu, Silvan’da 13 askerin şehit edilmesi ve 7 askerin yaralanması anısına, PKK terör örgütüne ait ve örgüte yakın oldukları iddia edilen internet sitelerine 13 gün 7 saat sürecek olan siber saldırı başlattığını duyurdu.
22.07.2011 Gündem
Rengarenk Acer Aspire One Happy’yi test ettik!
Rengarenk Acer Aspire One Happy’yi test ettik! Öncelikle kalbimizi Hawaii mavisi ile çaldı diyebiliriz.
22.03.2013 Teknoloji
Büyük teknoloji şovu başladı!
Büyük teknoloji şovu başladı! Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CeBIT Almanya'da başladı: İşte mutlaka görmeniz gereken yenilikler
3.03.2010 Teknoloji
Elektronikte indirim en çok çocukları sevindirdi
Elektronikte indirim en çok çocukları sevindirdi ÖTV ve KDV indirimi sayesinde elektronik sektöründe yaşanan hareketlilik yaz aylarında da sürüyor. Çeşitli kampanyalar ve ödeme kolaylıkları tüketicilerin, hediyeli kampanyalarsa en çok çocukların yüzünü güldürüyor
25.06.2009 Ekonomi
'Hacker'lara karşı dev ittifak
'Hacker'lara karşı dev ittifak Bilişim dünyasının teknoloji devi olan 19 şirket, 750 bin dolarlık bir bütçeyle bilgisayar korsanlarına karşı ortak hareket kararı aldı.
29.01.2006 Teknoloji Haberleri
Faizi indirdiler, alkış tuttular ama düşüşü durduramadılar
Faizi indirdiler, alkış tuttular ama düşüşü durduramadılar Önce ABD Merkez Bankası Başkanı Greenspan faiz indirdi. Ardından New York Borsası bir itfaiye ve polis memurunun çaldığı çanla açıldı. Dow Jones yüzde 7.1, Nasdaq yüzde 6.8 düştü
17.09.2001 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İntel Security ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.