İntihar

İntihar

Son dakika intihar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan intihar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan intihar haber sayfamızda...

İntihar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.306 intihar haberi bulunmuştur.
Richarlison: Futbolu bırakacağımı bile söyledim!
Richarlison: Futbolu bırakacağımı bile söyledim! Brezilyalı yıldız Richarlison, Dünya Kupası'nda elenmeleri sonrası depresyone girdiğini itiraf etti.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Anne ve kız kardeşini öldüren katilin tabutuna sırtlarını döndüler
Anne ve kız kardeşini öldüren katilin tabutuna sırtlarını döndüler Bahçelievler'de annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra intihar eden Uğur Falay'a tepki gösterenler cenazesinde tabuta sırtlarını döndü.
26.03.2024 Haberler
Annesini kardeşinin katledip camide intihar etmişti! Katilin tabutuna sırtlarını döndüler
Annesini kardeşinin katledip camide intihar etmişti! Katilin tabutuna sırtlarını döndüler Bahçelievler’de annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra intihar eden Uğur Falay'a tepki gösterenler cenazesinde tabuta sırtlarını döndü. Cenazeler defnedilmek üzere Batman'a götürüldü.
26.03.2024 Gündem
Aile vahşetinde yeni detaylar: Bu olaylar olmasa efendi bir çocuk derdiniz
Aile vahşetinde yeni detaylar: Bu olaylar olmasa efendi bir çocuk derdiniz Bahçelievler'de annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra, Beyoğlu Nusretiye Camiinde silahla intihar eden Uğur Falay ile annesi Hüsna Falay ve kız kardeşi İrem Falay'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Hüsna Falay'ın (58) kuzeni Beşir Kayra, "Arayıp ulaşamadıklarını söylediler. O zaman annesine de bir şey yapmış olabileceğini düşündük, kapının kapalı olduğunu gördük, çilingir çağırdık. Kapıyı açınca ikisini de yerde gördük" dedi.
26.03.2024 Haberler
Aile vahşetinde yeni detaylar: Bu olaylar olmasa efendi bir çocuk derdiniz
Aile vahşetinde yeni detaylar: Bu olaylar olmasa efendi bir çocuk derdiniz Bahçelievler'de annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra, Beyoğlu Nusretiye Camiinde silahla intihar eden Uğur Falay ile annesi Hüsna Falay ve kız kardeşi İrem Falay'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Hüsna Falay'ın (58) kuzeni Beşir Kayra, "Arayıp ulaşamadıklarını söylediler. O zaman annesine de bir şey yapmış olabileceğini düşündük, kapının kapalı olduğunu gördük, çilingir çağırdık. Kapıyı açınca ikisini de yerde gördük" dedi.
26.03.2024 Gündem
Hayatları değişti! ‘Başka evrenin ilk insanları’
Hayatları değişti! ‘Başka evrenin ilk insanları’  Sosyal psikolog Jonathan Haidt yeni kitabında, Z kuşağının, akıllı telefon ve sosyal medya evreninin ilk insanları olmaları nedeniyle sorunlu kişilikler geliştirdiklerini öne sürdü.
26.03.2024 Dünya
Bahçelievler’de dehşet! Annesini ve kız kardeşini katletti
Bahçelievler’de dehşet! Annesini ve kız kardeşini katletti Bahçelievler'de 10 gün önce cezaevinden izinli olarak çıkan Uğur Falay, annesini ve kız kardeşini öldürdü. Olay yerinden ayrıldıktan sonra Beyoğlu'na giden Falay, bir camide intihar etti.
25.03.2024 Gündem
Moskova’da ağır bilanço! DAEŞ, Rusya'dan ne istiyor?
Moskova’da ağır bilanço! DAEŞ, Rusya'dan ne istiyor? Moskova’da DAEŞ tarafından üstlenilen terör saldırısında bilanço yükseliyor. Devlet Başkanı Putin, saldırganların yakalandığını açıklarken, bir günlük yas ilan etti. 4 saldırgan Ukrayna sınırına doğru kaçarken yakalandı.
24.03.2024 Dünya
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan Moskova’nın kuzeybatısındaki bir AVM’de bulunan 'Crocus City Hall' konser salonu, son yılların en korkunç terör saldırısına sahne oldu. Ölü sayısının 130'u geçtiği açıklanırken uzman isimler saldırıyı milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
23.03.2024 Dünya
'40 dikişli' dehşette korkunç detaylar: Ağaca tırmanıp saklandı, taksiyle kapısına dayandı
'40 dikişli' dehşette korkunç detaylar: Ağaca tırmanıp saklandı, taksiyle kapısına dayandı Kadıköy Göztepe Marmaray İstasyonu'nda Gülhan Karadereli’ye bıçakla saldıran Çetin Akay’ın 5 ay önce de kadının evinin önündeki ağaca tırmanarak tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Öte yandan Gülhan Karadereli’nin yüzüne 40 dikiş atılmıştı.
22.03.2024 Gündem
Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüne ilişkin davada Can Paksoy hakkında karar
Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüne ilişkin davada Can Paksoy hakkında karar İstanbul Beyoğlu’ndaki bir apartman boşluğunda 14 yıl önce cansız bedeni bulunan Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun ölümüyle ilgili davada beraat kararı bozulan ve yeniden yargılanan Can Paksoy 3’üncü kez beraat etti. Duruşma savcısı ise karar öncesi sanığın müebbet hapis cezasına çarptırılmasını ve tutuklanmasını talep etti.
22.03.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Artık kazanma zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Artık kazanma zamanı! Trendyol 1. Lig'de son 4 maçından sadece 2 puan çıkarabilen Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Çok iyi futbol izlemedik ama çok nitelikli sportmenlik örneklerine tanıklık ettik. Play Off yarışı kızışıyor. Kalan 7 haftalık periyotta puan kayıplarının önüne geçmek zorundalar’’
22.03.2024 1.Lig
Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketine atanan kayyum intihar etti
Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketine atanan kayyum intihar etti Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerinde kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, Başakşehir'de bulunan evinin 9. katından aşağı atlayarak hayatına son verdi.
20.03.2024 Gündem
Rus İstihbarat Şefi, Fransa'nın Ukrayna'ya 2 bin asker göndermeyi planladığını iddia etti
Rus İstihbarat Şefi, Fransa'nın Ukrayna'ya 2 bin asker göndermeyi planladığını iddia etti Geçtiğimiz Şubat ayında, 20'yi aşkın Avrupalı lider, Fransa'nın başkenti Paris'te bir araya geldi. Görüşmede Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron birkaç ay önce kimsenin hayal dahi edemeyeceği 'tüyler ürpertici' hamleyi dile getirdi. Yalnızca birkaç hafta sonra ise, Rus İstihbarat Şefi, yeni dünya savaşına kapı arayabilecek iddiayı yineledi.
20.03.2024 Dünya
Yer: Ankara! 16 yaşındaki genç, 3 saat 15 dakikada 8 kişiyi yaraladı
Yer: Ankara! 16 yaşındaki genç, 3 saat 15 dakikada 8 kişiyi yaraladı Ankara’da, Arda A. (16), 3 saat 15 dakika içinde, pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı, aralarında ağabeyi de bulunan 4 kişiyi de bıçakladı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay da Arda A., gözaltına alındı.
18.03.2024 Gündem
'İntihar etti' denildi! 17 yaşındaki çocuğun ölümünde şok detay
'İntihar etti' denildi! 17 yaşındaki çocuğun ölümünde şok detay Antalya’da aynı iş yerinde çalışan 3 kişiden biri konteynerde başından tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu. Arkadaşlarının ‘intihar etti’ sözlerine rağmen uzman cinayet ekibi 17 yaşındaki Arda Bağuç'un cinayete kurban gittiğini belirledi.
18.03.2024 Gündem
45 bıçak darbesiyle öldürüldü! ‘Roman havası’ cinayetinde karar
45 bıçak darbesiyle öldürüldü! ‘Roman havası’ cinayetinde karar Bursa’da arkadaşlarıyla gittiği eğlence mekanında istediği ‘Roman havası’ çalınmadığını iddia eden Yücel Ertürk’ün (22), çıkan kavgada iş yeri sahibi İbrahim Avdın’ı (55) 45 bıçak darbesiyle öldürdüğü olayın davasında karar çıktı.
17.03.2024 Gündem
Eşini defalarca bıçaklamıştı! 'Çok seviyordum' savunması pes dedirtti
Eşini defalarca bıçaklamıştı! 'Çok seviyordum' savunması pes dedirtti Kocaeli'de kendisiyle barışmak istemeyen eşinin boğazını, karnını ve yüzünü defalarca bıçaklayan ve 17 yıl hapse mahkum edilen sanık, Yargıtay'ın verdiği bozma kararının ardından yeniden hakim karşısına çıktı. Sanık, "Eşimi ve çocuklarımı çok seviyordum. Çocuklarımdan ve annelerinden özür diliyorum" dedi.
14.03.2024 Gündem
Mecidiyeköy metro istasyonunda intihar girişimi! Seferler durdu
Mecidiyeköy metro istasyonunda intihar girişimi! Seferler durdu Yenikapı - Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda bir yolcunun raylara atlayarak intihar girişimi nedeniyle seferler durduruldu. Ekiplerin olay yerinde incelemeleri sürüyor.
14.03.2024 Haberler
Mecidiyeköy metro istasyonunda intihar girişimi! Seferler durdu
Mecidiyeköy metro istasyonunda intihar girişimi! Seferler durdu Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda raylara atlayan bir kişi intihar etti. Olay nedeniyle metro seferleri çift yönlü olarak bir süre durduruldu. Duraklarda yoğunluk oluştu. Öte hayatını kaybeden gencin telefonunundan intihar notu çıktı.
14.03.2024 Gündem
Aydın’da vahşet! 17 yaşındaki eski sevgilisini öldürüp, intihar etti
Aydın’da vahşet! 17 yaşındaki eski sevgilisini öldürüp, intihar etti Aydın’da İbrahim Olece (19) eski sevgilisi Ömür Arslan'ı (17) çalıştığı iş yerinde öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
14.03.2024 Gündem
Hintlileri çileden çıkartan Bayraktar TB2 hamlesi: Türklerden aldıkları SİHA'larla ateşle oynuyorlar
Hintlileri çileden çıkartan Bayraktar TB2 hamlesi: Türklerden aldıkları SİHA'larla ateşle oynuyorlar Uluslararası arenada kendini kanıtlayan Baykar, geçtiğimiz günlerde Maldivlere Bayraktar TB2 model SİHA satışını gerçekleştirdi. Hintli yetkililer ise bu satış sonrası yerel medyaya adeta öfke kustu.
14.03.2024 Dünya
100 liralık cinayet! Oğlunu öldüren babanın ifadesi ortaya çıktı
100 liralık cinayet! Oğlunu öldüren babanın ifadesi ortaya çıktı Adana’da, uyuşturucu için para isteyen oğlu Hazım Evren'i (38) av tüfeğiyle öldüren Tamer Evren (66), tutuklandı. Evren'in, ifadesinde, "Para istedi, 200 lira verdim. 100 lira daha istedi. Veremeyeceğimi söyleyince, satırla saldırdı" dedi.
13.03.2024 Gündem
Korkunç intihar! Samsun'da imam camide kendini astı
Korkunç intihar! Samsun'da imam camide kendini astı Samsun'un bir imam görev yaptığı camide iple kendini asarak intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
13.03.2024 Gündem
Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelenecek
Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelenecek Münevver Karabulut’u öldüren Cem Garipoğlu’nun tutuklu bulunduğu cezaevinde ölmediği; intihar etti gibi gösterilerek yurt dışına kaçırıldığı iddiaları üzerine yeni bir gelişme yaşandı.
13.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İntihar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.