İstanbul Park

İstanbul Park

Son dakika istanbul park haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan istanbul park gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan istanbul park haber sayfamızda...

İstanbul Park

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.808 istanbul park haberi bulunmuştur.
İTO Başkanı Avdagiç'ten İstanbul Park mesajı
İTO Başkanı Avdagiç'ten İstanbul Park mesajı İTO Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul Park tartışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada "Formula 1 yarışlarının 2005 yılından bu yana 9 kez Türkiye’de gerçekleştirilmesinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizzat inisiyatif almış ve projenin gerçekleştirilmesinde en büyük katkıyı vermiştir. Cumhurbaşkanımızın bakışı dışındaki 'suiniyet sahibi' kişilerin açıklamalarını dikkate de kâale de almıyoruz" dedi.
12.03.2024 Ekonomi
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, milyonlarca çalışanın merakla beklediği 'asgari ücrete ara zam gelecek mi' sorusuna cevap verdi. Avdagiç "Enflasyonu aşağıya çekeceksek; hiçbir şeye dokunmadan, hiç kimsenin konfor alanına giriş yapmadan bunu dünyada başaran hiçbir ülke yok. Enflasyonu düşürmenin belli kuralları, kaideleri, konseptleri var" dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Serhan Acar yazdı: Tarihin en uzun F1'ine hazır mısınız?
Serhan Acar yazdı: Tarihin en uzun F1'ine hazır mısınız? Formula 1’in 75. sezonu Şubat ayının son günü başlayıp, Aralık’ın ilk haftasına kadar devam edecek ve 24 yarış ile tarihin en uzun mücadelesi olacak. Bahreyn ve Suudi Arabistan’da önümüzdeki cumartesi günü start alacak yoğun sezon, devasa bir dünya turunun ardından geleneksel şekilde Abu Dhabi’de noktalanacak.
25.02.2024 Motor Sporları
Spor federasyonlarına dev destek
Spor federasyonlarına dev destek Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki 25 ayrı Spor Federasyonunun hizmetine sunulmak üzere filo kiralama şirketi Intercity ile Araç Sponsorluğu Anlaşması imzalandı.
13.02.2024 Diğer
Başkan Eren Üçlertoprağı: İstanbul Park'ın Türk sporuna açılmasını bekliyoruz
Başkan Eren Üçlertoprağı: İstanbul Park'ın Türk sporuna açılmasını bekliyoruz Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun organize ettiği gala gecesi ile sezonun en başarılı isimlerine ödülleri takdim edildi.
13.01.2024 Motor Sporları
İstanbul Park pisti acaba ne olacak?
İstanbul Park pisti acaba ne olacak? Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Eren Üçlertoprağı, İstanbul Park’ın işletme süresinin 18 Temmuz 2023 tarihinde sona erdiğini hatırlatarak, “Cumhurbaşkanımızın büyük bir vizyonla 18 sene önce ülkemizin sporcularına kazandırdığı, cumhuriyet tarihinin en büyük spor tesisi İstanbul Park 10 yıl 10 ay 17 gündür Türk Sporu’na ve sporun her branşındaki milli sporcularının erişimine kapalı” dedi. Üçlertoprağı şöyle konuştu:
29.09.2023 Ekonomi
Yer: İstanbul! Park halindeki otomobil alev alev yandı
Yer: İstanbul! Park halindeki otomobil alev alev yandı İstanbul Beyoğlu’nda park halindeki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı.
31.08.2023 Gündem
Togg, İntercity İstanbul Park Pisti'ne çıktı
Togg, İntercity İstanbul Park Pisti'ne çıktı Yerli otomobil Togg, İntercity İstanbul Park Pisti’ne çıktı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Formula 1 yarışlarının en heyecanlı anlarının yaşandığı start- finish düzlüğünde yerli otomobil ile yol aldı. Yazıcı, “Togg’un gerçekten performansı çok iyi. 100 kilometreye 7 saniyede ulaşmayı başardık” dedi.
13.05.2023 Ekonomi
Festival rüzgârı...
Festival rüzgârı... Festival takvimleri bir bir açıklanıyor. Pandemi döneminde ilginin arttığı açık hava festivallerinin büyümesi bekleniyor.
22.04.2023 Ekonomi
Formula 1 için İstanbul iddiası! Başkan açıkladı
Formula 1 için İstanbul iddiası! Başkan açıkladı Formula'de sezonun bitmesinin ardından 2023 yılı için yarış takviminde Türkiye'yi ilgilendiren bir gelişme yaşanıyor.
7.12.2022 Motor Sporları
Formula 1'de Çin Grand Prix'si iptal edildi! Türkiye'ye fırsat doğar mı?
Formula 1'de Çin Grand Prix'si iptal edildi! Türkiye'ye fırsat doğar mı? Formula 1'de sezonun sona ermesinin ardından 2023 yılı için sürpriz bir gelişme yaşandı. 16 Nisan 2023'te yapılması planlanan Çin Grand Prix'si iptal edildi. Gelişmenin ardından Türkiye Grand Prix'sinin yarış takvimine girme olasılığı gündeme geldi.
2.12.2022 Motor Sporlari
Yer: İstanbul! Park halindeki iki araca çarptı... Gazetecilere tepki: Çekmeyin
Yer: İstanbul! Park halindeki iki araca çarptı... Gazetecilere tepki: Çekmeyin İstanbul Ataşehir’de sürücüsünün kontrolü kaybettiği otomobil, park halindeki iki araca çarparak takla attı. Kazada 2 kişi hafif yaralanırken yaralanan sürücü, gazetecilere “çekmeyin” diyerek tepki gösterdi.
27.11.2022 Gündem
Serhan Acar yazdı: Team Türkiye rüzgârı
Serhan Acar yazdı: Team Türkiye rüzgârı FIA tarafından Fransa’da düzenlenen Motorsporları Olimpiyatları’nda, milli takımımız da boy gösterdi. Rally4 branşında Ford Fiesta ile yarışan Ali Türkkan-Burak Erdener 2. olarak gümüş madalya alırken, genç pilotlarımız da tecrübe kazandı.
13.11.2022 Motor Sporlari
Yer: İstanbul! Park kavgasında silahlar konuştu: 1’i çocuk 2 yaralı
Yer: İstanbul! Park kavgasında silahlar konuştu: 1’i çocuk 2 yaralı Arnavutköy’de bir vatandaş ara sokakta bulunan işyerinin önüne, trafiği sıkıştırarak aracını park etmek isteyince arkasındaki otomobil sürücüsü iş yeri sahibine silahla saldırdı. Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedilirken olayda yaralanan 1’i çocuk 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı.
24.10.2022 Haberler
İstanbul 24 Saat Boostrace için geri sayım başladı
İstanbul 24 Saat Boostrace için geri sayım başladı İstanbul 24 Saat Boostrace’ için geri sayım başladı. Bu yıl 17-18 Eylül tarihlerinde ikincisi düzenlenecek ve sporcuların 24 saat boyunca pedal çevirecekleri yarışta Kurumsal Takım kategorisi de yer alacak. Türk Telekom çalışanları da 2 farklı takım ile şirketlerini temsil edecek.
13.09.2022 Diğer
İstanbul 24 Saat Boostrace’te pedallar kupa için dönecek
İstanbul 24 Saat Boostrace’te pedallar kupa için dönecek Bisikletseverlerin heyecanla beklediği İstanbul 24 Saat Boostrace’ Türk Telekom ana sponsorluğunda bu yıl 17-18 Eylül tarihlerinde ikinci kez düzenleniyor.
22.08.2022 Diğer
Kadıköy'de ağaç devrildi, yol kapandı
Kadıköy'de ağaç devrildi, yol kapandı Kadıköy'de kökünden kırılan ağaç yola devrildi. Sokak trafiğe kapanırken, ağaç itfaiye ekipleri tarafından kesilerek kaldırıldı.
18.07.2022 Haberler
Kadıköy'de ağaç devrildi, yol kapandı
Kadıköy'de ağaç devrildi, yol kapandı Kadıköy'de kökünden kırılan ağaç yola devrildi. Sokak trafiğe kapanırken, ağaç itfaiye ekipleri tarafından kesilerek kaldırıldı.
18.07.2022 Gündem
Yüzlerce bisikletli Formula 1 pistine çıktı
Yüzlerce bisikletli Formula 1 pistine çıktı Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte yüzlerce bisikletli, Türkiye’nin Formula 1 pisti Intercity İstanbul Park’ta sürüş deneyimi yaşadı.
4.07.2022 Diğer
Direksiyona geçtiler
Direksiyona geçtiler Kerem Bürsin ile milli yarış pilotu Cem Bölükbaşı, BMW’nin M markasının 50’nci yılı için direksiyon başına geçti.
11.06.2022 Cadde
Yeni model Türkiye'de satışa sunuldu! Beygir gücü dikkat çekti
Yeni model Türkiye'de satışa sunuldu! Beygir gücü dikkat çekti Hyundai'nin b segment modeli i20'nin performanslı versiyonu i20 N Türkiye'de satışa sunuldu. Sadece manuel şanzıman ile satışa sunulan i20 N, 275 Nm tork değeri sunarken, 0'dan 100 km/s hıza ise 6.2 saniyede çıkıyor. Peki bu modelin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...
25.04.2022 Ekonomi
Formula 1'de Türkiye müjdesi! Resmi açıklama öncesi bilet satışı başladı
Formula 1'de Türkiye müjdesi! Resmi açıklama öncesi bilet satışı başladı Formula 1'de Türkiye Türkiye Grand Prix'si için sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Resmi bilet satış sitesinde Rusya GP kaldırılırken yerine İstanbul pisti için sayfa açıldı. Konuyla ilgili resmi açıklama gelmedi.
24.02.2022 Motor Sporları
Dünyaca ünlü elektrikli otomobil yarışı, Türkiye’ye geliyor
Dünyaca ünlü elektrikli otomobil yarışı, Türkiye’ye geliyor Elektrikli otomobil yarışı organizasyonu FIA Elektrikli Touring Otomobilleri Dünya Şampiyonası’nın, 2022 takviminin ikinci ayağı olarak 20-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye yarışının tanıtım toplantısı Beyoğlu Belediyesi ev sahipliğinde Haliç Tersanesi’nde yapıldı.
22.02.2022 Motor Sporlari
TOGG'dan yeni paylaşım! Görüntüler merak uyandırdı
TOGG'dan yeni paylaşım! Görüntüler merak uyandırdı CES 2022 fuarına katılacak olan yerli otomobil TOGG, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla merak uyandırdı. Paylaşılan kısa video sonrasında, 'Sürpriz bir tanıtım gelebilir mi?' sorusunu akıllara getirdi.
4.01.2022 Ekonomi
Yerli otomobil TOGG'un fabrikasından yeni haber! Montaj tamamlandı
Yerli otomobil TOGG'un fabrikasından yeni haber! Montaj tamamlandı TOGG'un fabrikasından yeni bir haber geldi! TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "14 bin 600 ton çelik montajı, 33 bin m2 çatı panel montajı ve 19 bin 734 m2 kör kalıp montajını tamamladığımız Gemlik Tesisimizin Boyahane çalışmaları hızlandırılmış videomuzda." ifadeleri kullandı.
29.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Park ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.