İstihbarat

İstihbarat

Son dakika İSTİHBARAT haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İSTİHBARAT gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İSTİHBARAT haber sayfamızda...

İstihbarat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29.450 istihbarat haberi bulunmuştur.
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashir’in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.
26.04.2024 Haberler
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor.
26.04.2024 Gündem
Bitlis'te terör örgütüne ait patlayıcılar ele geçirildi
Bitlis'te terör örgütüne ait patlayıcılar ele geçirildi Bitlis'te jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, arazide toprağa gömülü roketatar mühimmatı, el bombası ve uzaktan kablo komutalı el yapımı patlayıcı (EYP) düzenekleri ele geçirildi.
26.04.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar! Sanıkların cezası onandı
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar! Sanıkların cezası onandı Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal (35) ve ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! Tam 295 saat uçuş gerçekleşti
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! Tam 295 saat uçuş gerçekleşti Yerli ve milli Bayraktar TB3 31. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Baykar, resmi sosyal medyasından o uçuşu paylaştı. Paylaşımda toplam uçuşun 295 saat olduğu belirtildi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Barış Pınarı Harekatı bölgesinden geldi.
25.04.2024 Haberler
Çerkezköy'de yakalanan PKK'nın sözde komutanı tutuklandı
Çerkezköy'de yakalanan PKK'nın sözde komutanı tutuklandı Tekirdağ'da terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG içerisinde sözde komutan olarak faaliyet yürüttüğü belirlenen 'Leyd' kod adlı M.E.H. tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Barış Pınarı Harekatı bölgesinden geldi.
25.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları 314’üncü günde sürdürülüyor.
25.04.2024 Gündem
İzmir ve Aydın'da FETÖ operasyonu!
İzmir ve Aydın'da FETÖ operasyonu! İzmir ve Aydın'da FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
25.04.2024 Gündem
7 ilde DEAŞ'a Bozdoğan operasyonu! 23 gözaltı
7 ilde DEAŞ'a Bozdoğan operasyonu! 23 gözaltı İçişleri Bakanlığı, 7 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-29” operasyonlarında 23 şüpheli yakalandığını duyurdu.
25.04.2024 Haberler
Son dakika! 7 ilde DEAŞ'a Bozdoğan operasyonu! 23 gözaltı
Son dakika! 7 ilde DEAŞ'a Bozdoğan operasyonu! 23 gözaltı İçişleri Bakanlığı, 7 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-29” operasyonlarında 23 şüpheli yakalandığını duyurdu.
25.04.2024 Gündem
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı Yerli ve milli Bayraktar TB3'te 30. test uçuşu da başarıyla gerçekleşti. Baykar resmi sosyal medyasından uçuşu paylaştı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı
MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı MİT ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü PKK/KCK Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak'ı İstanbul’da yakaladı.
24.04.2024 Haberler
Son dakika! MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı
Son dakika! MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda PKK/KCK'nın Almanya'nın sözde sorumlularından Saim Çakmak yakalandı. Çakmak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali...
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali... Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 313 gündür haber alınamayan ve dün evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartları bulunan Korhan Berzeg’e (84) ait olduğu düşünülen kemik parçası, DNA analizi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Kemiğin Berzeg’e ait olup olmadığını belirlenmesi için de İngiltere’de yaşayan kızından DNA örneği alınacak.
24.04.2024 Gündem
İstanbul'da Kıskaç-13 operasyonu: 13 eski askeri öğrenci yakalandı
İstanbul'da Kıskaç-13 operasyonu: 13 eski askeri öğrenci yakalandı İstanbul’da FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KISKAÇ-13” operasyonunda, örgüt mensuplarını mülakat sınavlarında aday numaralarında kodlama yaparak askeri okullara yerleştirdiği tespit edilen 13 şüpheli eski askeri öğrenci yakalandı.
24.04.2024 Haberler
İstanbul'da Kıskaç-13 operasyonu: 13 eski askeri öğrenci yakalandı
İstanbul'da Kıskaç-13 operasyonu: 13 eski askeri öğrenci yakalandı İstanbul’da FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KISKAÇ-13” operasyonunda, örgüt mensuplarını mülakat sınavlarında aday numaralarında kodlama yaparak askeri okullara yerleştirdiği tespit edilen 13 şüpheli eski askeri öğrenci yakalandı.
24.04.2024 Gündem
İzmir'de terör örgütü DEAŞ'a operasyon!
İzmir'de terör örgütü DEAŞ'a operasyon! İzmir'de DEAŞ terör örgütü şüphelilerine yönelik operasyon düzenlendi.
24.04.2024 Gündem
Çocuklar MİT'i resmetti! 'Uyuduktan sonra gizli ajan gibi annemi takip ediyorum'
Çocuklar MİT'i resmetti! 'Uyuduktan sonra gizli ajan gibi annemi takip ediyorum' 23 Nisan dolayısıyla çocuklar MİT Başkanı İbrahim Kalın'a mektup ve yaptıkları resimleri gönderdi.
23.04.2024 Gündem
ABD ile terörle mücadele istişaresi
ABD ile terörle mücadele istişaresi Türkiye ile ABD arasında ikili terörle mücadele istişareleri yeniden başladı.
23.04.2024 Gündem
Avrupa’nın doğusunu Rusya korkusu sardı!
Avrupa’nın doğusunu Rusya korkusu sardı! Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaş devam ederken, bölge ülkelerinin Rus tehdidine karşı silahlanma çabası dikkat çekiyor.
23.04.2024 Dünya
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi!
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi! İki önemli müttefik olan ABD ile İsrail arasındaki ilişki her geçen gün biraz daha geriliyor. Washington’ın, insan hakları ihlalleriyle gündeme gelen İsrail taburuna yaptırım uygulayacağına yönelik haberler ve Tel Aviv’den tepkiler, tansiyonu artırdı.
23.04.2024 Dünya
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak ziyaretinin ikinci durağı olan Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDP Başkanı Mesut Barzani ile de bir araya geldi.
22.04.2024 Gündem
Almanya'da, Çin'e teknoloji sağladığından şüphelenilen üç kişi gözaltına alındı
Almanya'da, Çin'e teknoloji sağladığından şüphelenilen üç kişi gözaltına alındı Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, hükümetin iş, sanayi ve bilim sektörlerinde 'Çin casusluğunun oluşturduğu ciddi tehdidi' yakından takip ettiğini söyledi.
22.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İstihbarat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.