Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı!
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiğini belirten Bahçeli, 'Müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur.' dedi.
22.04.2024 Gündem
İstiklal Marşı ile İlgili Kompozisyon: İstiklal Marşı’nın Önemini Anlatan Kısa Kompozisyon Örnekleri
İstiklal Marşı ile İlgili Kompozisyon: İstiklal Marşı’nın Önemini Anlatan Kısa Kompozisyon Örnekleri  Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan İstiklal Marşı yurdumuzun milli marşıdır. Türkiye devleti ve milletinin bağımsızlığını simgeler. Toplamda 10 kıtadan oluşur. 1921’de kabul edilen İstiklal Marşı özel ve resmi günlerde okunur. Türk ordusuna armağan edilen İstiklal Marşı ile ilgili okullarda kompozisyon ödevleri verilir. İstiklal Marşı ile ilgili kompozisyonlar öğrencilerin bu yüzden araştırdığı konular arasında yer alır. İstiklal Marşı’nın önemini anlatan kısa kompozisyon örnekleri için “İstiklal Marşı ile İlgili Kompozisyon” içeriğimize göz atabilirsiniz.  
28.08.2023 Eğitim
Halk vetosu ve referandum talep etme hakkı!
Halk vetosu ve referandum talep etme hakkı! Cumhurbaşkanlığı’nda yürütülen ve mevcut politika kurullarının faaliyetleri ve hedeflerini içeren çalışmada, seçimlerden sonra gündeme gelmesi beklenen “yeni anayasanın” şifreleri de yer aldı.
5.05.2023 Gündem