Okay Yokuşlu'nun maç sonu açıklaması
Okay Yokuşlu'nun maç sonu açıklaması A Milli Takımın İzlanda ile 0-0 berabere kalıp Avrupa Şampiyonasına kalmayı garantilediği maçın ardından milli futbolcu Okay Yokuşlu, Demirören Haber Ajansına (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
15.11.2019 Futbol
Mert Günok: "Gol  yemedik, galip gelerek bugünü noktalamak istedik ama olmadı."
Mert Günok: "Gol yemedik, galip gelerek bugünü noktalamak istedik ama olmadı." İzlanda ile 0-0 berabere kalarak 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2020) katılmayı son maçlar öncesinde garantileyen A Milli Takımı'nın kalecisi Mert Günok, uzun bir serüvenin sonunda şampiyonaya katılmayı garantilediklerini söyledi.
15.11.2019 Futbol
Zeki Çelik: "Unutulmaz bir an, tarihi bir olay"
Zeki Çelik: "Unutulmaz bir an, tarihi bir olay" Milli futbolcu Zeki Çelik,  Bu maç sonunda Avrupa Şampiyonasına gittiğimiz için çok mutluyuz. Unutulmaz bir an, tarihi bir olaydı dedi.
15.11.2019 Futbol
Şenol Güneş: "Bugün kıran kırana maç oldu"
Şenol Güneş: "Bugün kıran kırana maç oldu" İzlanda ile 0-0 berabere kalmasına karşın Euro 2020’ye katılma hakkı kazanan A Milli Takım’da Teknik Direktör Şenol Güneş kazanmanın güzel olduğunu, paylaşmanın ise daha güzel olduğunu söyleyerek, Avrupa Şampiyonası ve ardından da Dünya Kupası’nı hedeflediklerini ifade etti.
15.11.2019 Futbol
Çağlar Söyüncü: "Halkımız doya doya kutlasın."
Çağlar Söyüncü: "Halkımız doya doya kutlasın." EURO 2020 şampiyonasına gitmeyi garantileyen A Milli Takım'da Çağlar Söyüncü açıklamalarda bulundu. Çağlar Söyüncü, "Halkımız doya doya kutlasın. Tadını çıkarsınlar. Bize güvenmeye devam etsinler. Biz bu başarıyı fazlasıyla hak ettik. Çok mutluyuz, çok." dedi.
15.11.2019 Futbol
Nihat Özdemir: “Grupta birinci yada ikinci olmamız önemli değil”
Nihat Özdemir: “Grupta birinci yada ikinci olmamız önemli değil” Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, gruptan birinci yada ikinci çıkmanın önemli olmadığını belirterek, “Belki ikinci olmak daha hayırlara vesile olabilecektir. Daha iyi bir gruba düşebiliriz. Daha iyi ülkelerde futbol oynayabiliriz” dedi. A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 9. maçında evinde karşılaştığı İzlanda ile 0-0 berabere kaldı ve 1 maç öncesinde şampiyonaya gitmeyi garantiledi. Mücadelenin ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine özel açıklamalarda bulundu.
15.11.2019 Futbol
Emre Belözoğlu: "Bu takımın parçası olmak büyük bir şeref"
Emre Belözoğlu: "Bu takımın parçası olmak büyük bir şeref" A Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu, İzlanda ile golsüz berabere kaldıkları müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
14.11.2019 Futbol
Milliler, İzlanda hazırlıklarını tamamladı
Milliler, İzlanda hazırlıklarını tamamladı A Milli Takım’da Emre Belözoğlu sevinci yaşanıyor. Hafta başından bu yana sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan tecrübeli oyuncu sakatlığını atlatırken, bu akşamki antrenmana çıkarken dua etti.
14.11.2019 Futbol
Çağlar Söyüncü: “Grup liderliği bizim için çok önemli”
Çağlar Söyüncü: “Grup liderliği bizim için çok önemli” A Milli Takım’ın başarılı stoperi Çağlar Söyüncü, İzlanda maçı öncesinde konuştu. Fiziksel ve zihinsel olarak çok iyi durumda olduklarını ifade eden Söyüncü, “2 maçı da kazanarak grubu lider bitirmek istiyoruz. Grup liderliği bizim için çok önemli” diye konuştu.
14.11.2019 Futbol
Şenol Güneş: “İnşallah yarın burada bitireceğiz”
Şenol Güneş: “İnşallah yarın burada bitireceğiz”  A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, İzlanda maçı öncesinde yaptığı açıklamada, grup maçlarına iyi başladıklarını belirterek, “İnşallah yarın burada bitireceğiz” dedi.
14.11.2019 Futbol
A Milli Takım hazırlıklarını sürdürdü
A Milli Takım hazırlıklarını sürdürdü Euro 2020 Elemeleri'nde son hafta maçlarında önce İzlanda, ardından da Andorra ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, bu maçların hazırlıklarını sürdürdü.
12.11.2019 Futbol
A Milli Takım, İzlanda ve Andorra hazırlıklarına başladı
A Milli Takım, İzlanda ve Andorra hazırlıklarına başladı Euro 2020 Elemeleri’nde 14 Kasım’da İzlanda, 17 Kasım’da da deplasmanda Andorra ile karşılaşacak olan A Milli Takım, bu karşılaşmaların hazırlıklarına başladı.
11.11.2019 Futbol
İzlanda maçını kaybetmemizin olumlu tarafı var mı?
İzlanda maçını kaybetmemizin olumlu tarafı var mı? A Milli Takım'ın ikinci yarıdaki baskısına rağmen İzlanda maçından 2-1 mağlup ayrıldık. İzlanda'daki havalimanında yaşanan olaydan sonra galibiyeti çok istemiştik. Ama olmadı. Fakat yine de üzülmeyelim derim ben. Neden mi?
12.06.2019 Spor