Beşiktaş'ta hedef Aboubakar’ın yerine Locadia
Beşiktaş'ta hedef Aboubakar’ın yerine Locadia Porto’dan bir senelik kiralanan ve satın alma opsiyonu 10 milyon euro olan Aboubakar’ın alternatifi bulundu. Menajer Kees Vos'la görüşen yönetim, PSV'de forma giyen 23 yaşındaki Jürgen Locadia için düğmeye bastı.
30.06.2020 Beşiktaş
PSV gol oldu yağdı!
PSV gol oldu yağdı! Hollanda ekibi PSV Eindhoven, Portekiz takımı Sporting Lizbon'u hazırlık maçında 5-0 mağlup etti. Goller Luuk de Jong(2), Jürgen Locadia, Jorrit Hendrix ve Adam Maher'den geldi.
20.07.2016 Futbol
Şampiyon hafife almadı!
Şampiyon hafife almadı! Hollanda Ligi'nde şampiyonluğu garantileyen PSV Eindhoven deplasmanda karşılaştığı Excelsior'u 90. dakikada Jürgen Locadia ile bulduğu golle 3-2 mağlup etmeyi başardı. Maçta Memphis Depay'ın frikikten attığı golde izleyenlerden büyük alkış aldı.
26.04.2015 Futbol
PSV şampiyonluğa inandı!
PSV şampiyonluğa inandı! Hollanda Eredivisie'nin lideri PSV Eindhoven sahasında konuk ettiği Willen II karşısında 1-0 geriye düştüğü maçtan 84. dakikada Luciano Narsingh ve Jürgen Locadia ile bulduğu 2 golle 2-1 galip ayrıldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.
1.02.2015 Futbol
PSV sahasında 5'ledi
PSV sahasında 5'ledi Hollanda Eredivisie'nin lideri PSV Eindhoven sahasında konuk ettiği Go Ahead Eagles'ı 5 golle geçti. Farkı getiren goller Santiago Arias, Memphis Depay(2), Jürgen Locadia ve Florian Jozefzoon'dan geldi.
21.12.2014 Futbol
PSV'den yarım düzine gol
PSV'den yarım düzine gol Hollanda Eredivisie'nin 2. haftasında PSV Eindhoven sahasında NAC Breda'yı 6-1 mağlup etti. PSV'nin golleri Georginio Wijnaldum(2), Aleksandar Damcevski(k.k), Memphis Depay(2) ve Jürgen Locadia'dan geldi.
17.08.2014 Futbol
Türk asıllı oyuncunun golü PSV'yi durduramadı
Türk asıllı oyuncunun golü PSV'yi durduramadı Hollanda Eredivisie'nin 33. haftasında Avrupa Kupası mücadelesi veren PSV deplasmanda kupa şampiyonu PEC Zwolle'yi 2-1 mağlup etti. PSV'ye galibiyeti Jürgen Locadia ve Bryan Ruiz'in golleri getirirken Zwolle'nin tek sayısı TÜrk asıllı oyuncu Mustafa Saymak'tan geldi.
27.04.2014 Futbol
PSV'nin serisini Groningen noktaladı
PSV'nin serisini Groningen noktaladı Üst üste aldığı galibiyetlerin ardından ligte zirve yarışına ortak olan PSV Eindhoven sahasında konuk ettiği Groningen'e 3-2 mağlup olarak serisini noktaladı. PSV'nin golleri Memphis Depay ve Jürgen Locadia'dan gelirken, deplasman temsilcisine galibiyeti Richairo Zivkovic, Filip Kostic ve Tjaronn Chery getirdi.
30.03.2014 Futbol
PSV'nin yükselişi sürüyor
PSV'nin yükselişi sürüyor Hollanda Eredivisie'nin 29. haftasında çıkışını sürdüren PSV Eindhoven sahasında lig sonuncusu Roda'yı 3-1 mağlup etti. Jürgen Locadia, Vryan Ruiz ve Jeffrey Bruma'nın golleri galibiyeti getirdi.
23.03.2014 Futbol
Rezil eden hata!
Rezil eden hata! Vitesse kalecisi Piet Velthuizen, PSV Eindhoven maçının henüz başında yaptığı inanılmaz hata ile takımını yaktı. Geri pası sonrası topa vurmak isteyen kalecinin diğer ayağına çarpan topu değerlendiren Jürgen Locadia takımını öne geçiren isim oldu.
16.03.2014 Futbol
PSV'den inanılmaz seri; 7'de 7
PSV'den inanılmaz seri; 7'de 7 Hollanda Eredivisie'de haftanın en önemli maçında PSV Eindhoven deplasmanda Vitesse'yi 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Vitesse kalecisi Piet Velthuizen'in inanılmaz hatası sonrası Jürgen Locadia ile öne geçen PSV, Zakaria Labyad'ın golüne engel olamasa da, Memphis Depay ile zafere koştu.
16.03.2014 Futbol
PSV çıkışını tek golle sürdürdü
PSV çıkışını tek golle sürdürdü Hollanda Eredivisie'de kötü geçen ilk yarınını ardından son haftalarda toparlanan ve galibiyet serisi yakalayan PSV Eindhoven sahasında Utrecht'i Jürgen Locadia'nın golü ile 1-0 mağlup etti ve 3 puana uzanan taraf oldu.
9.03.2014 Futbol
PSV'den muhteşem geri dönüş!
PSV'den muhteşem geri dönüş! Hollanda Ligi 26. hafta maçında PSV Eindhoven deplasmanda konuk oladuğu Go Ahead Eagles'ı 2-0 geriden geldiği maçta 3-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın henüz 1. dakikasında Jarchinio Antonia ile öne geçen ev sahibi ekip 25'te Erik Falkenburg ile farkı ikiye çıkarsa da ikinci yarıda coşan PSV, Memphis Depay, Jürgen Locadia ve Bryan Ruiz ile 3 gol buldu ve sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.
2.03.2014 Futbol
Twente'ye PSV engeli!
Twente'ye PSV engeli! Hollanda Eredivisie'nin 23. haftasında lider Ajax'ın takipçisi Twente deplasmanda PSV Eindhoven'e 3-2 mağlup old. Santiago Arias ve Jürgen Locadia'nın golleri ile 2-0 geriye düşen Twente Quincy Promes ile skoru 2-1'e getirdi. İkinci yarıda ise Jetro Willems'e cevap Kyle Ebecilio'dan gelse de bu gol Twente'ye yetmedi.
9.02.2014 Futbol
PSV geriden geldi 3 puanı kaptı!
PSV geriden geldi 3 puanı kaptı! Hollanda Eredivisie'nin 22. haftasında Cambuur deplasmanına konuk olan PSV sahadan 2-1 galip ayrıldı. Elvis Manu'nun golü ile geriye düşen PSV, Jeffrey Bruma ve Jürgen Locadia'nın golleri ile sahadan galip ayrılmayı başardı.
6.02.2014 Futbol
PSV Locadia ile güldü!
PSV Locadia ile güldü! Hollanda Eredivisie'nin 18. haftasında PSV sahasında konuk ettiği ADO Den Haag'ı Jürgen Locadia'nın 2 golü ile 2-0 mağlup etti.
22.12.2013 Futbol
PSV galibiyeti hatırladı!
PSV galibiyeti hatırladı! Hollanda Eredivisie'nin 17. haftasında Utrecht deplasmanına konuk olan PSV Eindhoven ligde 7 maç sonra galibiyetle tanıştı. Sahadan 5-1 galip ayrılan PSV'de goller Adam Maher(2), Memphis Depay(2) ve Jürgen Locadia'dan geldi.
16.12.2013 Futbol