Kablo Hırsızlığı

Kablo Hırsızlığı

Son dakika kablo hırsızlığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kablo hırsızlığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kablo hırsızlığı haber sayfamızda...

Kablo Hırsızlığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 88 kablo hırsızlığı haberi bulunmuştur.
Tam 1 milyon liralık kablo hırsızlığı! 1 kişi gözaltında
Tam 1 milyon liralık kablo hırsızlığı! 1 kişi gözaltında Diyarbakır'da jandarmanın yaptığı operasyonda tam 1 milyon liralık kablo hırsızlığı yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı.
1.03.2024 Gündem
Yarım milyonluk hırsızlık! Kablolaları dakikalar içinde çaldılar
Yarım milyonluk hırsızlık! Kablolaları dakikalar içinde çaldılar Beyoğlu’nda bir iş yerine giren hırsızlar 500 bin TL değerinde kablo çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, polis ekiplerince şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
6.05.2023 Gündem
Cinsel tacizden 2 kez tutuklanıp tahliye oldu, hırsızlıktan cezaevine girdi
Cinsel tacizden 2 kez tutuklanıp tahliye oldu, hırsızlıktan cezaevine girdi Yalova’da, çalıştığı belediyenin spor tesislerine gelen 2 erkek çocuğu ile 1 genç kıza telefonla cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen ve 2 kez tutuklanıp tahliye edilen Yakup Akkaya (31), kablo hırsızlığı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
26.02.2023 Gündem
Tren istasyonundaki kabloları çalan şüpheli TCDD personeli çıktı
Tren istasyonundaki kabloları çalan şüpheli TCDD personeli çıktı Kocaeli'de tren istasyonundaki peronların kablolarını çalan şüphelinin TCDD personeli olduğu ortaya çıktı. İfadesinde, eşinin fizik tedavi masrafları için birine borçlandığını ve bu sebeple kabloları çaldığını söyleyen şüpheli, "Çok pişmanım. Borcum olduğu için böyle bir olay meydana geldi" dedi.
20.12.2022 Gündem
Trafoya girip kablo çaldı, bir mahallenin elektronik cihazları bozuldu
Trafoya girip kablo çaldı, bir mahallenin elektronik cihazları bozuldu Adana'nın Yüreğir ilçesinde trafoya girip, 5 metrelik nötr kabloyu kesen şüpheli, içindeki bakır telleri çalarak kaçtı. Bu sırada kısa devre nedeniyle mahalledeki evlerde ampuller patladı, elektronik cihazlar hasar gördü.
11.11.2022 Gündem
Kablo hırsızlarına suçüstü! Polis havaya ateş ederek önlerini kesti
Kablo hırsızlarına suçüstü! Polis havaya ateş ederek önlerini kesti Gaziantep’te, kablo hırsızlığı yaparken devriye dolaşan polis ekiplerince suçüstü yakalanan 2 şüpheli tutuklandı. Olay yerinden kaçan ve kimliği saptanan diğer şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
3.07.2022 Gündem
Kayseri'de kablo hırsızlığı kameralara yansıdı
Kayseri'de kablo hırsızlığı kameralara yansıdı Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda 10 hırsızlık olayının faili 6 kişi yakalandı. Şüphelinin tavandaki kabloyu sökerek çalması ise kameralarca kaydedildi.
28.05.2022 Haberler
Dursunbey'de 800 bin TL'lik kablo hırsızlığı
Dursunbey'de 800 bin TL'lik kablo hırsızlığı Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde atıl vaziyette duran mezbahadan yaklaşık 800 bin lira değerinde kablo çalındı. Hırsızlar, soygun esnasında güvenlik kameralarını da etkisiz hale getirdi.
6.05.2022 Haberler
Dursunbey'de 800 bin TL'lik kablo hırsızlığı
Dursunbey'de 800 bin TL'lik kablo hırsızlığı Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde atıl vaziyette duran mezbahadan yaklaşık 800 bin lira değerinde kablo çalındı. Hırsızlar, soygun esnasında güvenlik kameralarını da etkisiz hale getirdi.
6.05.2022 Gündem
Kablo hırsızlığı güvenlik kamerasında
Kablo hırsızlığı güvenlik kamerasında Çekmeköy'de bir depodan 50 metre kablo çalan hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Şüpheli F.K. açıktan hırsızlık suçundan sevk edildiği mahkemece adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Hırsızlık anları ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
21.02.2022 Haberler
Eskişehir'de 10 bin liralık kablo hırsızlığına 3 tutuklama
Eskişehir'de 10 bin liralık kablo hırsızlığına 3 tutuklama Eskişehir’in Çifteler ilçesinde, trafolardan 10 bin lira değerindeki elektrik kablolarını çaldığı tespit edilerek yakalanan 3 şüpheli, tutuklandı.
10.12.2021 Gündem
Eskişehir'de 1 milyon 700 bin liralık kablo hırsızlığı! 7 kişi yakalandı
Eskişehir'de 1 milyon 700 bin liralık kablo hırsızlığı! 7 kişi yakalandı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen hırsızlık operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.
29.10.2021 Gündem
VIP minibüsle kablo çalan 2 şüpheli, tutuklandı
VIP minibüsle kablo çalan 2 şüpheli, tutuklandı Antalya'da bir telekomünikasyon şirketine ait iletişim kablolarını çalan M.A. ve M.Ç., yakalanıp tutuklandı. Şüphelilerin, çaldıkları kabloları VIP minibüsle taşıdıkları belirlendi.
20.10.2021 Gündem
Elektrik direğindeki kabloları keserken akıma kapıldı
Elektrik direğindeki kabloları keserken akıma kapıldı Konya'da elektrik hattı direğindeki kabloları keserken akıma kapılan kişi öldü. Polisin kablo hırsızlığı girişiminde öldüğünü değerlendirdiği kişinin kimliği araştırılıyor. 
1.09.2021 Haberler
Feci son! Elektrik direğindeki kabloları kesiyordu...
Feci son! Elektrik direğindeki kabloları kesiyordu... Konya'da elektrik hattı direğindeki kabloları keserken akıma kapılan kişi öldü. Polisin kablo hırsızlığı girişiminde öldüğünü değerlendirdiği kişinin kimliği araştırılıyor.
1.09.2021 Gündem
Bekçinin tuvalete gitmesini bekleyip, 17 bin liralık kabloyu çaldılar
Bekçinin tuvalete gitmesini bekleyip, 17 bin liralık kabloyu çaldılar Antalya'nın Alanya ilçesinde inşaattaki bekçinin tuvalete gitmesini fırsat bilen ailenin 3 üyesi, piyasa değeri 17 bin TL olan 400 kilo ağırlığındaki kablo makarasını kamyonete yükleyip, götürdü. Jandarma, şüpheli Ahmet K. ve eşi Ayşe K.'yi yakalarken, çiftin 16 yaşındaki çocukları ise aranıyor.
18.03.2021 Gündem
Olay yerindeki eldiven kablo hırsızlarını yakalattı
Olay yerindeki eldiven kablo hırsızlarını yakalattı Tokat'ta, farklı yerlerden 200 bin TL değerindeki kabloları çalıp, sattıkları tespit edilen 10 şüpheli, olay yerinde bıraktıkları eldivenden yola çıkılarak, yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 3'ü, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
12.03.2021 Gündem
Sinop'ta kablo hırsızlığı operasyonunda 3 gözaltı
Sinop'ta kablo hırsızlığı operasyonunda 3 gözaltı Sinop'ta kablo hırsızlığı yaptıkları öne sürülen 3 kişi jandarma ekiplerince yakalandı.
28.01.2021 Gündem
Testereyle 1 milyon liralık hırsızlık!
Testereyle 1 milyon liralık hırsızlık! İstanbul Bakırköy’de geçtiğimiz Kasım Ayı’nda 2 gün üst üste aynı noktaya gelip telekomünikasyon şirketinin bakır kablolarını çalan 5 işçi hakkında “Zincirleme şekilde kullanımları gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık” suçundan 24 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
8.01.2021 Gündem
İnternet kabloları yine çalınan mahalleli isyan etti
İnternet kabloları yine çalınan mahalleli isyan etti Sultangazi'de bir mahallenin yaklaşık 2 ay önce internet erişimi sağlayan kabloları çalınmıştı. Aynı mahallenin 5 sokağındaki kablolar yine çalındı. Hırsızlıklar üzerine çocuklarının uzaktan eğitim alamadığını söyleyen sokak sakinleri kamera konulması başta olmak üzere tüm tedbirlerin alınması, şüphelilerin bir an önce yakalanmasını istediler.
3.01.2021 Gündem
Bursa'da taş ocağı tesislerinden 700 bin liralık soygun!
Bursa'da taş ocağı tesislerinden 700 bin liralık soygun! Bursa’nın Yenişehir ilçesindeki taş ocağı tesislerinin trafoları, enerji sistemleri ve kabloları, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. İşletme sahipleri, zararın 700 bin lira olduğu belirtti.
10.12.2020 Gündem
Kaza yapınca yakayı ele verdiler
Kaza yapınca yakayı ele verdiler Kahramanmaraş'ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazasında otomobilin bagajındaki kablolardan şüphelenen jandarmanın yaptığı araştırmada hırsızlık olayı ortaya çıkarıldı. Kabloları çaldıkları belirlenen ve kazada yaralanan Mehmet A. (31) ve Yusuf G. (33), hastanedeki tedavilerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.11.2020 Gündem
Yalova'da 160 bin liralık bakır kablo hırsızlığı
Yalova'da 160 bin liralık bakır kablo hırsızlığı Yalova’da F.D. ve C.S., bir iş yerinden 3 farklı zamanda, 160 bin lira değerinde bakır kablo çaldı. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan F.D., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer şüpheli ise aranıyor.
10.08.2020 Gündem
Kazada ağır yaralanan 28 yıllık polis memuru şehit oldu!
Kazada ağır yaralanan 28 yıllık polis memuru şehit oldu! Eskişehir’de trafik kazasında ağır yaralanan 28 yıllık polis memuru Cengiz Kuloğlu (53), tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
13.07.2020 Gündem
Görevden dönen polis memurları kaza yaptı! 1’i ağır 2 yaralı
Görevden dönen polis memurları kaza yaptı! 1’i ağır 2 yaralı Eskişehir’de, kablo hırsızlığı ihbarından dönen polis memurlarının bulunduğu polis otosu, sürücüsünün kontrolünden çıkarak kaldırıma çarpıp takla attı. Kazada 1'i ağır 2 polis memuru yaralandı. Ağır yaralı polis memuru Cengiz Kuloğlu'nun (53) 24 ay sonra emekli olacağı öğrenildi.
12.07.2020 Milliyet Tv

Benzer Haber Etiketleri

Kablo Hırsızlığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.