İtalya’da canlı yayında kadın muhabire taciz
İtalya’da canlı yayında kadın muhabire taciz İtalya’da geçtiğimiz cumartesi günü Empoli-Fiorentina maçı sonrasında stadyum çıkışında canlı yayın yapan muhabir Greta Beccaglia, taraftarların fiziksel ve sözlü tacizine uğradı.
29.11.2021 Televizyon
Muhabir canlı yayında ölümden döndü
Muhabir canlı yayında ölümden döndü Gazze'deki son durumu aktaran kadın muhabirin hemen yanındaki binalardan birine atılan bomba patladı ve bina büyük bir gürültüyle yıkıldı. Muhabirin yaşadığı korku dolu anlar ise kameraya böyle yansıdı
13.05.2021 Televizyon
Televizyon tarihinde böylesi görülmedi!
Televizyon tarihinde böylesi görülmedi! Azerbaycan Ordusu'nun tatbikatını haber yapmak isteyen kadın muhabir az kalsın canından oluyordu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Yine taciz yine taciz!
Yine taciz yine taciz! Brezilya Rede Globo televizyonunun muhabiri Julia Guimaraes de tacizci bir taraftarın hedefi oldu. Saldırıdan kıl payı kurtulan güzel muhabir, tacizciye sözlü olarak tepki gösterdi.
25.06.2018 Futbol
Kim Adams'dan topukluyla basket!
Kim Adams'dan topukluyla basket! Fox Sports muhabiri Kim Adams, topuklu ayakkabılarıyla 4 sayı değerinde bir baskete imza atıyor.
12.03.2018 Diğer Sporlar
Kadın muhabire şok! Güreşçi salto attı, ayağa kalkamadı...
Kadın muhabire şok! Güreşçi salto attı, ayağa kalkamadı... Ukraynalı güreşçi Zhan Beleniuk kadın muhabire salto attı. Kendisini bir anda minderde bulan muhabir büyük bir şok yaşadı.  Ukrayna asıllı güreşçi Zhan Beleniuk, röportaj sırasında saltoyu soran kadın muhabire uygulamalı anlatım yaptı.   BİR ANDA MİNDERDE...   Beleniuk'un salto attığı muhabir neye uğradığını şaşırdı. Gözlerini minderde açan kadın muhabir, bir süre ayağa kalkamadı.
27.09.2017 Diğer Sporlar
Kadın muhabire hamam böceği sürprizi
Kadın muhabire hamam böceği sürprizi ABD’nin Los Angeles şehrinde yayına hazırlanan kadın muhabir, kötü bir sürprizle karşılaştı. KTLA muhabiri Mary Beth McDade, yayına hazırlanırken kötü bir sürprizle karşılaştı. Büyük bir hamam böceği, Mary Beth McDade’in üzerinde dolaşıyordu. Çığlık atıp elindeki mikrofon ve kağıtlarla hamam böceğini üzerinden atan kadın, ardındansa kahkahalara boğuldu.
11.09.2019 Televizyon
Kadın muhabir sordu, Nuri Şahin donakaldı!
Kadın muhabir sordu, Nuri Şahin donakaldı! Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund’un orta saha oyuncularından Nuri Şahin’e basın toplantısında sorulan bir soru gündem oldu.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Canlı yayında inanılmaz hata!
Canlı yayında inanılmaz hata! Haber bültenine bağlanan kadın sunucu heyecanının etkisinde kalarak mikrofonu unuttu. Bir süre mikrofonsuz konuşan muhabir uyarılar sonucu hatasını telafi etti.
11.09.2019 Televizyon
Kadın muhabir canlı yayında bayıldı
Kadın muhabir canlı yayında bayıldı İran'da canlı yayında hava durumunu sunan kadın muhabir aniden bayıldı. Devlet televizyonunun birinci kanalında canlı olarak ülkedeki hava durumuna ilişkin bilgi veren muhabir Masume Ahmedi, cümlesini tamamlayamadan bir anda arkaya doğru yere yığıldı. Stüdyodaki sunucu şaşkınlık içinde , galiba meslektaşıma bir şeyler oldu diyerek yayına devam etti. Muhabirin, yayına bağlanmadan önce sıcak havada uzun süre ayakta kaldığından tansiyonunun düşmesi nedeniyle bayıldığını öğrenildi. Kadın muhabir, iş arkadaşlarının yardımıyla bir kaç dakika sonra kendine geldi ve sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.
11.09.2019 Televizyon
Kadın muhabire yayın sırasında saldırı
Kadın muhabire yayın sırasında saldırı Muhabir canlı yayın sırasında darp edildi. ABD’nin Philadelphia kentinden İspanyolca yayın yapan bir televizyon kanalının kadın muhabiri, canlı yayında hemcinsinin saldırısına uğradı. Kadın muhabirin sözü ana stüdyoya bıraktığı sırada gerçekleşen saldırı, haberleri sunan erkek spikeri de şok etti. Refleksle bir an tepki veren spiker, durumu hemen toparlayarak yayına devam etti.
11.09.2019 Haberler
Kadın muhabire canlı yayında saldırı
Kadın muhabire canlı yayında saldırı Belçika’nın başkenti Brüksel’de özellikle Paris saldırıları sonrası gündeme gelen ve Müslümanların yoğun olduğu Molenbeek semtinde, İtalyan bir kadın gazeteci canlı yayın sırasında saldırıya uğradı.
11.09.2019 Televizyon
Klopp'tan kadın muhabire jest!
Klopp'tan kadın muhabire jest! Maç sonrası röportaj yapmak için Klopp'un yanına gelen kadın muhabire ünlü teknik adamdan jest geldi...
26.02.2016 Futbol
Canlı yayında kameraya silah çekti!
Canlı yayında kameraya silah çekti! Sırbistan'ın Vojvodina bölgesinde yayın yapan RTV televizyonunda korku dolu anlar yaşandı Canlı yayında haber anonsu yapan kadın muhabir silahını çekerek kameraya gösteren kişiyi şaşkınlıkta izledikten sonra anonsuna devam etti. Kameraya silahını çekip gösteren kişi olay yerini hızla terk etti Olayla ilgili soruşturma başlatıldı polisi şüphelinin peşine düştü Çekilen silahın gerçek olup olmadığı ise bilinmiyor.
11.09.2019 Haberler
Mini etekle duvara tırmanan muhabir
Mini etekle duvara tırmanan muhabir Sultangazi'de bir okula haber için giden muhabir, terk edilmiş okulun durumunu seyirciye daha iyi aktarabilmek için tehlikeye aldırmadan içeri girdi. Mini eteğiyle okula tırmanan muhabir can güvenliğini de tehlikeye atarak içeride tek başına çekim yaptı.
11.09.2019 Televizyon
Kadın muhabirin zor anları
Kadın muhabirin zor anları Muhabir ağustos böceklerini saldırısına uğradı, ortaya bu görüntüler çıktı. ABD’nin Kansas eyaletinde yayın yapan bir televizyonun kadın muhabiri, bir askeri tankın üstüne çıktı ve haberini sunmaya başladı. Ancak işler umduğu gibi gitmedi. Zira dev ağustos böceklerinin kadın muhabiri rahat bırakmaya niyeti yoktu. Genç muhabir zaman zaman çok korksa da haberini sunmayı başardı.
11.09.2019 Haberler
Ölürümde o formayı giymem!
Ölürümde o formayı giymem! İngiliz spor gazetesi muhabiri Tottenham ile Arsenal arasında oynanan maç öncesinde Tottenham taraftarına formaları değiştirmeyi teklif ediyor. Muhabirin içinde gizli olan formayı görmeyen taraftarlar muhabirin çıplak kalacağını düşünerek teklifi kabul etselerde, ezeli rakiplerinin forması ortaya çıkınca kararlarını değiştiriyorlar.
12.02.2015 Futbol
Güzel muhabire bunu neden yaptı?
Güzel muhabire bunu neden yaptı? Kendisiyle röportaj yapılmasına sinirlenen adamın güzel muhabire tepkisi şok etti.
11.09.2019 Nevidyo
Mursi karşıtı eylemcilerin tecavüz görüntüsü...
Mursi karşıtı eylemcilerin tecavüz görüntüsü... Mısır'daki olaylar meydanda toplanan Mursi karşıtlarının Hollandalı muhabire toplu halde tecavüz ettikleri sırada çekilen görüntüler ortayaçıktı. Hollandalı bir kadın muhabirin Cuma günü Tahrir Meydanı’ndaki protestoları takip ederken toplu tecavüze uğradığı açıklanmıştı. Saldırının ardından Kahire Hastanesi’nde tedavi edilen ve operasyon geçiren kadın ardından ülkesine dönmüştü. O gün yaşananlara ilişkin bir görüntü ortaya çıktı. Görüntüde bir grup Mursi karşıtı eylemci, kadın muhabiri kollarından çekiyor ve kapalı bir ortama götürüyor. Bu sırada kadın muhabirin çığlıklar attığı, ancak kalabalıktan kimsenin kadının yalvarışlarını umursamadığı görülüyor.
11.09.2019 Haberler