Yüzde 90 görme engelli atlet futbol maçı için arkadaşını öldürdü! Cezası belli oldu
Yüzde 90 görme engelli atlet futbol maçı için arkadaşını öldürdü! Cezası belli oldu Bursa’da, futbol maçı izlemek için bir araya geldiği arkadaşı Kadir Şahin'i (38) çıkan tartışmada bıçakla öldürüp, Sedat İrtem’i de (30) yaralayan yüzde 90 görme engelli sporcu Suat Öner (40), tutuklu yargılandığı davada toplam 22,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
4.01.2024 Gündem
Doğumda skandal! Düşürülen bebeğin kafatası kırıldı
Doğumda skandal! Düşürülen bebeğin kafatası kırıldı Adana'da özel bir hastanede ikinci çocuğunu dünyaya getiren Kader Şahin (24) ile eşi Yavuz Şahin (27) bebeklerinin doğum sırasında düşürüldüğünü iddia ederek Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Beyin kanaması geçiren, kafatasında kırık ve başında 4 santimetrelik yara olan Azra bebek ise yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Öte yandan iddialar sonrası İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattığını duyurdu.
10.07.2021 Gündem
Akılalmaz olay! 6 ay sonra ortaya çıktı
Akılalmaz olay! 6 ay sonra ortaya çıktı Adıyaman'da yaşayan Kadir Şahin, mağazada denediği ceketin cebinde unuttuğu cüzdanına, mağaza sahibinin durumu 6 ay sonra fark etmesi ile kavuştu. 
12.11.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri