Kanlı

Kanlı

Son dakika kanlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kanlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kanlı haber sayfamızda...

Kanlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.802 kanlı haberi bulunmuştur.
TBMM’de kabul edildi! Fransa'nın Asuriler ve Keldanilerle ilgili kararına sert tepki
TBMM’de kabul edildi! Fransa'nın Asuriler ve Keldanilerle ilgili kararına sert tepki TBMM Genel Kurulu’nda, Fransa Ulusal Meclisi’nin 29 Nisan 2024 tarihinde kabul ettiği Asuriler ve Keldanilerle ilgili kararına karşı Meclis Başkanlığı tezkeresi kabul edildi. TBMM Başkanı Kurtulmuş’un imzasıyla verilen tezkerede şu ifadelere yer verildi:
2.05.2024 Gündem
Memur-Sen Taksim Meydanı’na çelenk bıraktı
Memur-Sen Taksim Meydanı’na çelenk bıraktı Memur-Sen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı.
1.05.2024 Gündem
Özel ve İmamoğlu'ndan Saraçhane'de açıklama
Özel ve İmamoğlu'ndan Saraçhane'de açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane'de açıklama yaparak ayrıldı.
1.05.2024 Gündem
‘Cumhur İttifakı sonuna kadar var olacak’
‘Cumhur İttifakı sonuna kadar var olacak’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün toplanan partisinin Meclis grubunda, yerel seçim sonrası ortaya atılan “Cumhur İttifakı’nda kriz” iddialarına net yanıt verdi. Bahçeli, özetle şunları söyledi:
1.05.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Tüm emekçilerimizin hakkının korunması, öncelikli meselemiz
Bakan Işıkhan: Tüm emekçilerimizin hakkının korunması, öncelikli meselemiz "Emeğin, Sendikal Örgütlenmenin ve İstihdamın Geleceği" temasıyla düzenlenen 13. Çalışma Meclisi’nin kapanış toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda yapıldı. Bakan Işıkhan, "İşçimizin, memurumuzun ve tüm emekçilerimizin hakkının korunması, her zaman öncelikli meselemiz olmaya devam edecektir" dedi.
30.04.2024 Ekonomi
Öldürüp cesedini dereye attı: 'Ailesine başsağlığı diliyorum' dedi
Öldürüp cesedini dereye attı: 'Ailesine başsağlığı diliyorum' dedi Trabzon'da taksici Hüseyin Arslan'ı (50) tabancayla vurarak öldürüp cesedini dereye atan, olay yerinden kaçtığı taksinin lastiği patlayınca jandarmaya teslim olan Mustafa Kol (44), tutuklu yargılandığı davada, ‘Kasten öldürme’ suçundan 20,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
30.04.2024 Gündem
Güzellik Kraliçesi'nin korkunç sonu! Lüks yaşamın ardındaki 'karanlık bağlantı'
Güzellik Kraliçesi'nin korkunç sonu! Lüks yaşamın ardındaki 'karanlık bağlantı' Güzellik Kraliçesi başına geleceklerden habersiz sıradan bir gün geçiriyor gibi görünüyordu. Kendisine sessizce yaklaşan canilerden biri ansızın ateş açtı. Öyle ki saldırgan, genç kadın yerde yatarken dahi tetiğe basmayı sürdürdü. Kanlı saldırı akıllara, genç kadının gösterişli yaşamının ardındaki karanlık bağlantıyı getirdi.
30.04.2024 Dünya
Skandal 140 sayfalık rapor yayınlandı: Çöpten parça alıp Boeing'e takıyorlar
Skandal 140 sayfalık rapor yayınlandı: Çöpten parça alıp Boeing'e takıyorlar Geçen ay ölü bulunan havacılık devi Boeing’in eski çalışanı, ölümünden kısa süre önce verdiği ifadede şirketi “sayısız” defa Amerikan yasalarını ihlal etmekle suçladı.
30.04.2024 Dünya
Rus Orlan-10 hurdalıktan çıktı! Sosyal medyada belirdi, şok görüntü
Rus Orlan-10 hurdalıktan çıktı! Sosyal medyada belirdi, şok görüntü Liman şehri Odessa, gece düzenlenen kanlı saldırının bilançosuyla uyandı. Sosyal medyada dolaşıma giren fotoğraf ise görenleri hayrete düşürdü. Rus ordusunun son model drone'larından biri hurdalıktan çıktı.
30.04.2024 Dünya
Polislere kanlı pusu! 'ABD'de son 30 yılın en trajik olayı'
Polislere kanlı pusu! 'ABD'de son 30 yılın en trajik olayı' ABD'de arama yapmak için gittikleri evde silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü hayatını kaybetti, 4'ü de yaralandı.
30.04.2024 Dünya
13 yaşındaki çocuğun kulağından 2 kurtçuk çıkarıldı
13 yaşındaki çocuğun kulağından 2 kurtçuk çıkarıldı Bursa'da ailesi tarafından hastaneye götürülen 13 yaşındaki erkek çocuğun kulağından 2 adet kurtçuk çıkarıldı.
29.04.2024 Haberler
13 yaşındaki çocuğun kulağından 2 kurtçuk çıkarıldı
13 yaşındaki çocuğun kulağından 2 kurtçuk çıkarıldı Bursa'da ailesi tarafından hastaneye götürülen 13 yaşındaki erkek çocuğun kulağından 2 adet kurtçuk çıkarıldı.
29.04.2024 Gündem
Evde doğum yapan kadın bebeğini apartman boşluğuna atmıştı! Kan donduran sözler
Evde doğum yapan kadın bebeğini apartman boşluğuna atmıştı! Kan donduran sözler Şişli’de yeni doğurduğu bebeğini 3. kattaki banyonun penceresinden apartman boşluğuna atan şüphelinin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Kader K.’nın ifadesi ise kan dondurdu.
29.04.2024 Haberler
Evde doğum yapan kadın bebeğini apartman boşluğuna atmıştı! Kan donduran sözler
Evde doğum yapan kadın bebeğini apartman boşluğuna atmıştı! Kan donduran sözler Şişli’de yeni doğurduğu bebeğini 3. kattaki banyonun penceresinden apartman boşluğuna atan şüphelinin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Kader K.’nın ifadesi ise kan dondurdu.
29.04.2024 Gündem
Ankara’da iki aile arasındaki kavga kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı
Ankara’da iki aile arasındaki kavga kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı Ankara’nın Altındağ ilçesinde iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Polis ekipleri olaya karışan çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.
29.04.2024 Gündem
Çanakkale'de İngiliz Kraliyet Mühendisleri tarafından yapıldı: RE 135
Çanakkale'de İngiliz Kraliyet Mühendisleri tarafından yapıldı: RE 135 Çanakkale Kara Savaşları'nın sırasında Gelibolu Yarımadası'nda İngiliz Kraliyet Mühendisleri tarafından 109 yıl önce açılan su kuyusu günümüze kadar ulaştı.
27.04.2024 Gündem
'Yargı'da büyük finale geri sayım! Yeni tanıtım yayınlandı
'Yargı'da büyük finale geri sayım! Yeni tanıtım yayınlandı Pazar akşamları izleyiciyi Kanal D ekranlarına kilitleyen ‘Yargı’ dizisinde büyük final için geri sayım başladı. Son 5 bölümü kalan dizinin 28 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak 91'nci bölümünden yeni tanıtım paylaşıldı.
27.04.2024 Cadde
Adana'da kardeşlerin kavgası kanlı bitti: 3 yaralı
Adana'da kardeşlerin kavgası kanlı bitti: 3 yaralı Adana’nın Ceyhan ilçesinde tarlada patates başağı toplayan kardeşler arasında paylaşım anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 1’i kadın 3 kişinin yaralandığı çatışma anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
26.04.2024 Gündem
Estetisyen Selin'in korkunç sonu! Rezidansta kanlı gece
Estetisyen Selin'in korkunç sonu! Rezidansta kanlı gece İstanbul Kartal'da lüks rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Gözaltına alınan Ömer Öktem cinayeti itiraf etti.
25.04.2024 Haberler
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı!
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Esenler'de, otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenazesi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri ise ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Barış Pınarı Harekatı bölgesinden geldi.
25.04.2024 Gündem
Ankara'da bir fabrikada yangın çıktı! Ekipler yangına müdahale etti
Ankara'da bir fabrikada yangın çıktı! Ekipler yangına müdahale etti Ankara’da yer alan bir fabrikanın dış cephesinde yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Fabrika yangını kontrol altına alındı.
25.04.2024 Gündem
Yer: Kars! Kurtlar sürüye saldırıp 70 koyunu öldürdü
Yer: Kars! Kurtlar sürüye saldırıp 70 koyunu öldürdü Kars’ta sürüye saldıran kurtlar 70 koyunu öldürdü, 20’sini de yaraladı. Saldırı sırasında araziye kaçan 12 koyun ise kayboldu.
25.04.2024 Gündem
Estetisyen Selin'in korkunç sonu! Rezidansta kanlı gece
Estetisyen Selin'in korkunç sonu! Rezidansta kanlı gece İstanbul Kartal'da lüks rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Gözaltına alınan Ömer Öktem cinayeti itiraf etti.
25.04.2024 Gündem
Kaplanlara yedirip deney yaptılar! İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence
Kaplanlara yedirip deney yaptılar! İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence Sinaloa Karteli'ni yöneten kötü şöhretli El Chapo'nun oğullarının sadist yöntemleri itirafçı olanlar tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Tüyler ürperten sadist listede, canlı canlı vahşi kaplanların önüne atılan düşmanlar ve sapkın insan deneyleri var.
25.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kanlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.