24 EKİM TRAFİĞE KAPALI OLAN YOLLAR: Bugün hangi yollar kapalı, ne zaman açılacak? Araç trafiğine kapalı yollar
24 EKİM TRAFİĞE KAPALI OLAN YOLLAR: Bugün hangi yollar kapalı, ne zaman açılacak? Araç trafiğine kapalı yollar Bugün bazı yollar İstanbul'da kapalı olacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları provaları nedeniyle 24 Ekim Salı günü araç trafiğine kapalı olan yollar araştırılıyor. Peki, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? İşte alternatif yollar.
24.10.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika: Bu yolları kullanacak sürücüler dikkat
Son dakika: Bu yolları kullanacak sürücüler dikkat Atatürk Havalimanı'nın taşınması dolayısıyla Yeşilyurt  havuzlu kavşaktan başlayarak, Atatürk Havalimanı Caddesi, Mahmutbey-Yeşilköy  bağlantı yolu (Basın Ekspres Caddesi), O-7 Kuzey Çevre Otoyolu, O-6 Kuzey Marmara  Otoyolu'ndan İstanbul Havalimanı girişine kadar olan kesim bugün saat 22.00'den  yarın 23.59'a kadar trafiğe kapalı olacak.
5.04.2019 Gündem
İstanbul'da maç trafiği... Bu yolları kullanacaklar dikkat!
İstanbul'da maç trafiği... Bu yolları kullanacaklar dikkat! Spor Toto Süper Lig'de, Beşiktaş ile Büyükşehir  Belediye Erzurumspor arasında yarın oynanacak maç nedeniyle bazı yolların trafiğe  kapatılacağı bildirildi.
24.01.2019 Gündem
Kapalı olan yollar! 1 Mayıs'ta bazı yollar kapalı
Kapalı olan yollar! 1 Mayıs'ta bazı yollar kapalı Bugün hangi yollar kapalı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları dolayısıyla kent genelinde güvenlik ve trafik tedbirleri alındı. Bu kapsamda 04.00'ten etkinlik bitimine kadar trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi. İşte İstanbul'da açık olan yollar.
1.05.2018 Gündem