Katıldı

Katıldı

Son dakika katıldı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan katıldı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan katıldı haber sayfamızda...

Katıldı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 126.613 katıldı haberi bulunmuştur.
'Arka Sokalar'ın Komiser Seval'i Burcu Kara: Sette benimle dalga geçiyorlar!
'Arka Sokalar'ın Komiser Seval'i Burcu Kara: Sette benimle dalga geçiyorlar! 'Arka Sokaklar' dizisinin Komiser Seval'i Burcu Kara, bu hafta Milliyet Youtube kanalında yayınlanan 'Ünlü Sohbetleri' programının konuğu oldu. 'Arka Sokaklar'da oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Kara, diziye yeniden dahil olan Mesut Komiser Şevket Çoruh için de övgü dolu sözler kaydetti.
8.05.2024 Cadde
Mert Demir'le ilişkisi belgelenmişti! Serenay Sarıkaya'yı sinirlendiren 'reklam aşkı' sorusu
Mert Demir'le ilişkisi belgelenmişti! Serenay Sarıkaya'yı sinirlendiren 'reklam aşkı' sorusu Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'in ilişkisi, geçtiğimiz haftalarda belgelenmişti. İkili, Kuruçeşme'de el ele görüntülenmişti. Ünlü çiftten Sarıkaya, dün akşam dijital bir platformda yayınlanacak yeni dizisinin galasına katıldı. Güzel oyuncu, aniden gelen "Mert Demir'le yaşadığınız reklam aşkı mı?" sorusu karşısında sinirlendi. O anlar, sosyal medyada gündem oldu.
8.05.2024 Cadde
Mustafa Topaloğlu'ndan Özcan Deniz tepkisi: Resmen vefasızlık!
Mustafa Topaloğlu'ndan Özcan Deniz tepkisi: Resmen vefasızlık! Müzik dünyasında bir dönem adından sıkça söz ettiren 'uzaylı' lakaplı türkücü Mustafa Topaloğlu ile oğlu Çağlayan Topaloğlu, Engelsiz Yaşam Vakfı yararına düzenlenen ödül törenine katıldı. Mustafa Topaloğlu, meslektaşı Özcan Deniz ile ilgili sorular karşısında sitem dolu açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Cadde
Eurovision’a tepki ‘soykırımsız’ yarışma
Eurovision’a tepki ‘soykırımsız’ yarışma Avrupa Yayın Birliği’nin (EBU) İsrail’in Eurovision Şarkı Yarışması’na katılmasın izin vermesine tepki olarak  “FalastinVision” adında “soykırımsız” olduğunun altını çizen yeni bir şarkı yarışması düzenlendi.
8.05.2024 Kültür Sanat
Özel: Kendi adaylığımı dayatmam
Özel: Kendi adaylığımı dayatmam CHP lideri Özgür Özel, MHP lideri Bahçeli görüşmesine ilişkin ilk açıklamayı partinin grup toplantısında yaptı.
8.05.2024 Gündem
Rusya’da 5. Putin dönemi
Rusya’da 5. Putin dönemi  Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, başkent Moskova’daki Kremlin Sarayı’nda düzenlenen törenle 5. kez ülkesinin lideri olarak göreve resmen başladı. 1999’dan bu yana Rusya’da devlet başkanı ya da başbakan olarak görev yapan 71 yaşındaki Putin, Kremlin’deki Aziz Andrew salonunda gerçekleşen yemin töreni sonrasında yaptığı konuşmada, “Biz birleşik ve büyük bir halkız. Birlikte tüm engellerin üstesinden geleceğiz, tüm planlarımızı hayata geçireceğiz ve birlikte kazanacağız” dedi. 
8.05.2024 Dünya
Baykar paylaştı! Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet
Baykar paylaştı! Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet Türk havacılığının altın çağı! Baykar, sosyal medyasından hareketli ve sabit deniz hedefi atışlarının tam isabetle vurulduğunu duyurdu ve bir de video paylaştı.
7.05.2024 Gündem
Bakan Kacır açıkladı! "2030’da 100 bin teknoloji girişimciliği"
Bakan Kacır açıkladı! "2030’da 100 bin teknoloji girişimciliği" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Hacettepe Teknokent'te önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır "2030’da 100 bin teknoloji girişimciliği hedefimize ulaşacağız" dedi.
7.05.2024 Gündem
Bakan Kacır duyurdu! Teknoparklarımızın sayısını 2'den 102'ye çıkardık
Bakan Kacır duyurdu! Teknoparklarımızın sayısını 2'den 102'ye çıkardık Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Girişimcileri, üniversiteleri ve yatırımcıları buluşturarak iş birliği imkanları oluşturuyoruz. Geride bıraktığımız 22 yılda girişimcilik ekosistemimizin önemli yapı taşları Teknoparklarımızın sayısını 2'den 102'ye çıkardık" dedi.
7.05.2024 Haberler
Erdoğan Kuveyt Emiri'ni ağırladı! İki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı
Erdoğan Kuveyt Emiri'ni ağırladı! İki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın görüşmesinin ardından iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı.
7.05.2024 Haberler
Bakan Kacır duyurdu! Teknoparklarımızın sayısını 2'den 102'ye çıkardık
Bakan Kacır duyurdu! Teknoparklarımızın sayısını 2'den 102'ye çıkardık Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Girişimcileri, üniversiteleri ve yatırımcıları buluşturarak iş birliği imkanları oluşturuyoruz. Geride bıraktığımız 22 yılda girişimcilik ekosistemimizin önemli yapı taşları Teknoparklarımızın sayısını 2'den 102'ye çıkardık" dedi.
7.05.2024 Gündem
Kuveyt ile 6 anlaşma imzalandı! Erdoğan'dan İslam dünyasına çağrı: Filistin Devleti için çalışın!
Kuveyt ile 6 anlaşma imzalandı! Erdoğan'dan İslam dünyasına çağrı: Filistin Devleti için çalışın! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın görüşmesinin ardından iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı. İletişim Başkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı.
7.05.2024 Gündem
6 kişiye çarpıp ölümüne neden oldu! 'Hayatını kaybedenlerin aileleri hakkını helal etsinler'
6 kişiye çarpıp ölümüne neden oldu! 'Hayatını kaybedenlerin aileleri hakkını helal etsinler' Konya'da otomobiliyle yayalara çarparak 3'ü çocuk 6 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan Sefa Selvi (20) mahkemedeki savunmasında, "Yol karanlıktı. Karanlıktan bir şey geldiğini gördüm. Fren yaptım, ama duramadım. Çarpmamak için refüje manevra yaptım, ancak kazayı engelleyemedim. Olay nedeniyle çok pişmanım. Hayatını kaybedenlerin aileleri bana hakkını helal etsinler" ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Babası meyve bıçağıyla öldürdü! Yürek yakan detay
Babası meyve bıçağıyla öldürdü! Yürek yakan detay Kayseri’de, babası Yunus Yılmaz (48) tarafından bıçaklanan Buse Erkin (23), hastanede 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Erkin'in, 8 aylık kız bebeğinin olduğu öğrenildi. Öte yandan Erkin'in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ise yürek dağladı.
7.05.2024 Gündem
İYİ Parti Alaşehir'de istifa kararı! CHP'ye katıldılar
İYİ Parti Alaşehir'de istifa kararı! CHP'ye katıldılar İYİ Parti Alaşehir İlçe Başkanı Volkan Bozdağ ile 7 yönetim kurulu üyesi görevlerinden ve partiden istifa ederek CHP'ye katıldı.
7.05.2024 Gündem
'Belediyeleri, arka odada oturan PKK'nın görevlendirdiği komiserler yönetirse devlet müsaade etmez'
'Belediyeleri, arka odada oturan PKK'nın görevlendirdiği komiserler yönetirse devlet müsaade etmez' Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, DEM Partisi’nden seçilen belediyelere kayyum atanabilme olasılığına ilişkin açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
Yaşamını yitiren polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Yaşamını yitiren polis memuru son yolculuğuna uğurlandı Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Levent Kaya (41), yakalandığı kanser nedeniyle yaşamını yitirdi. Kaya’nın cenazesi toprağa verilmek üzere Artvin'e götürüldü.
7.05.2024 Gündem
Tekirdağ'da aile katliamı! Eşi tarafından öldürülen kadın ile oğlu toprağa verildi!
Tekirdağ'da aile katliamı! Eşi tarafından öldürülen kadın ile oğlu toprağa verildi! Tekirdağ’da Şenol Şirin’in (41) tabancayla vurarak öldürdüğü eşi Duygu Şirin (35) ile oğlu Ali Emre (5), toprağa verildi. Olayın ardından intihar eden Şenol Şirin’in ise Süleymanpaşa ilçesinde defnedileceği bildirildi.
7.05.2024 Gündem
Beton mikseri faciası! 9 kişi yan yana defnedildi
Beton mikseri faciası! 9 kişi yan yana defnedildi Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton mikseri ile minibüsün çarpıştığı kazada yaşamını yitiren 8’i kadın, 9 kişi, kırsal Yeşilyurt Mahallesi’nde yan yana toprağa verildi.
7.05.2024 Haberler
Ses yalıtımlı odada istismar dehşeti! Sapık sucu hakim karşısına çıktı
Ses yalıtımlı odada istismar dehşeti! Sapık sucu hakim karşısına çıktı Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan ve hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenen su satıcısı Metin Şenay’ın yargılanmasına başlandı. asına ve izleyicilere kapalı şekilde yapılan duruşmaya giremeyen avukatlar mahkeme salonu önünde alkışlar ve sloganlarla tepki gösterdi. Su satıcısı Metin Şenay’ın yargılandığı davada ara karar açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Beton mikseri faciası! 9 kişi yan yana defnedildi
Beton mikseri faciası! 9 kişi yan yana defnedildi Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton mikseri ile minibüsün çarpıştığı kazada yaşamını yitiren 8’i kadın, 9 kişi, kırsal Yeşilyurt Mahallesi’nde yan yana toprağa verildi.
7.05.2024 Gündem
Antalya'da Tekerlekli Sandalye Dünya Takımlar Şampiyonası heyecanı
Antalya'da Tekerlekli Sandalye Dünya Takımlar Şampiyonası heyecanı Uluslararası Tenis Federasyonu’nun tekerlekli sandalye kategorisinde en önemli tenis organizasyonu olan BNP Paribas Tekerlekli Sandalye Dünya Takımlar Şampiyonası Antalya'da yapılacak. Organizasyonun basın toplantısı gerçekleştirildi.
7.05.2024 Tenis
Okuldan el ele çıkan kardeşleri ölüm ayırdı!  8 yaşındaki Doruk'a gözyaşlarıyla veda
Okuldan el ele çıkan kardeşleri ölüm ayırdı! 8 yaşındaki Doruk'a gözyaşlarıyla veda Antalya’nın Alanya ilçesinde okul çıkışı el ele tutuştuğu kardeşiyle yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybeden 8 yaşındaki Doruk, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
7.05.2024 Gündem
Eşini boğup uçuruma attı! Aile perişan: Buradan da umudumuz kesildi
Eşini boğup uçuruma attı! Aile perişan: Buradan da umudumuz kesildi Konya'da, eşi Tayfur Kılıç'ın, (35) boğarak öldürüp, uçuruma attığı Bedriye Kılıç'ın (35), cesedinin bulunması için ailesinin başvurusu üzerine yeniden kadavra köpekleri eşliğinde arama yapıldı.
7.05.2024 Gündem
Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı!  Cesedi yeniden arandı
Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedi yeniden arandı Konya'da eşi Tayfur Kılıç'ın, (35) boğarak öldürüp, uçuruma attığı Bedriye Kılıç'ın (35), cesedinin bulunması için ailesinin başvurusu üzerine yeniden kadavra köpekleri eşliğinde arama yapıldı. Ancak Bedriye Kılıç'a ait herhangi bir bulguya rastlanılmadı.
7.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Katıldı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.