Türkkep kullanımı ile tasarruf
Türkkep kullanımı ile tasarruf Kayıtlı elektronik posta (KEP) hizmet sağlayıcısı Türkkep hizmet verdiği alanlara enerji sektörünü de ekledi.
16.12.2021 Ekonomi
Bu uygulama hayatımızı değiştirecek!
Bu uygulama hayatımızı değiştirecek! Kısa adı KEP olan Kayıtlı Elektronik Posta hizmeti çok yakında hayatımızı değiştirecek. Kısaca yasal olarak geçerli ve teknik olarak güvenli elektronik posta olarak tanımlanan KEP sistemi, özellikle uzun vadede bireysel kullanıcıların her türlü resmi evrak işini bilgisayarının başından halledebilmesini sağlayacak. KEP sisteminin tanımını ve sağladığı kolaylıkları TÜRKKEP Genel Müdürü Yüksel Samast ile konuştuk. İşte çok yakında hayatımızı değiştirecek olan o uygulama...
11.09.2019 Bir Bilene Sorduk
Tek e-posta ile resmi işlem dönemi başladı!
Tek e-posta ile resmi işlem dönemi başladı! Tüm dünyanın kullandığı güvenli iletişim sistemi KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) artık Türkiye’de de hizmete geçti.
1 Temmuz'dan itibaren tüm şirketler için zorunlu
1 Temmuz'dan itibaren tüm şirketler için zorunlu Bugüne kadar noter üzerinden yapılan birçok işlem artık internet üzerinden gerçekleştirilebilecek. Zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan sistem, 1 Temmuz'dan itibaren tüm şirketler için zorunlu.
18.04.2013 Gündem