25 yıl hapisle aranıyordu! Bazanın içinde yakalandı
25 yıl hapisle aranıyordu! Bazanın içinde yakalandı Kocaeli’de, hırsızlık suçundan 25 yıl hapis cezasıyla aranan O.Ö., evde bazanın içerisinde yakalandı.
7.06.2022 Gündem
Otel odasında ölü bulunan kadının katilini annesi ihbar etti
Otel odasında ölü bulunan kadının katilini annesi ihbar etti Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kimliği tespit edilemeyen bir şüpheli ile birlikte otele gelen yabancı uyruklu kadın, otel görevlileri tarafından kanlar içinde ölü bulundu. Başına sert bir darbe aldığı tespit edilen ve cinayete kurban gittiği ihtimali üzerinde durulan kadının katil zanlısını annesi ihbar etti.
15.12.2021 Gündem
4 kişinin öldüğü fabrika yangınında vanaların kapalı olduğu belirlendi
4 kişinin öldüğü fabrika yangınında vanaların kapalı olduğu belirlendi Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, 4 işçinin yanarak hayatını kaybettiği fabrika yangınıyla ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda yangın söndürme sisteminin vanalarının kapalı olduğu belirtildi.
11.09.2019 Gündem
Çatıdan düşen kedi inşaat demirine saplandı
Çatıdan düşen kedi inşaat demirine saplandı Kocaeli’nin İzmit içesinde çatıdan düşen kedi, bir binanın dış cephesinden sarkan inşaat demirlerine saplanarak yaralandı. Kediyi itfaiye ekipleri demiri keserek kurtardı. Olay, İzmit ilçesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi Çakar Sokak’ta meydana geldi. Çatıda dolaştığı esnada dengesini kaybeden kedi, binadan sarkan inşaat demirlerine saplandı. Kedini çığlıklarını duyan mahalleli kediye yardım etmek istedi. Kedinin altına bir boru koyan mahalle sakinleri durumu itfaye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler demire saplanan kedi için hummalı bir çalışma başlattı. Kedinin saplandığı yere merdivenle çıkan ekipler, demiri keserek kediyi kurtardı. Vücuduna saplanan demir ile birlikte yere indiren kedi, itfaiye ekipleri tarafından veteriner hekime teslim edildi. Kedinin çığlıklarını duyarak ona yardım eden mahalle sakinlerinde Mehmet Çuhadar, “Ben bir kedi sesi duydum. Aracımı park ettim. Kedi çiğnediğimi sandım. Arabanın altına üstüne baktım. Bir şey göremedim. Bir de karşıya baktım ki kedi duvarda asılı. Ondan sonra ilgilendik. Altına boru koyduk. Canlı kalsın ölmesin diye. Merdiven bulsaydık daha kolay kurtarabilirdik. Merdiven bulamayınca itfaiye ekiplerine haber verdik” dedi.
11.09.2019 Yaşam
Kocaeli’de büyük fabrika yangını
Kocaeli’de büyük fabrika yangını Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde otomotiv parça üretimi yapılan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri