Genç kadının katilini kalabalıktan polis kurtardı! Ülke cinayetin şokunu atlatamıyor
Genç kadının katilini kalabalıktan polis kurtardı! Ülke cinayetin şokunu atlatamıyor 23 yaşındaki ilkokul öğretmeninin koşu yaparken vahşice öldürülmesinin yankıları sürüyor. İrlanda'da olayla ilgili bir kişi tutuklanırken, mahkeme önünde toplanan kalabalığı son anda polis engelledi.
20.01.2022 Dünya
Koşu sırasında ölümcül saldırı! Dışarı çıkmaya korkuyorlar
Koşu sırasında ölümcül saldırı! Dışarı çıkmaya korkuyorlar 22 yaşındaki bir öğretmen, akşam koşusu sırasında tanımadığı bir kişi tarafından korkunç bir saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. İrlanda'da yaşanan olay ülkeyi derinden sarsarken, bölgede tam bir şok dalgası yaşanıyor.
13.01.2022 Dünya
Son dakika: Çocukluk arkadaşına tecavüz edip öldürdü... İşte aldığı ceza!
Son dakika: Çocukluk arkadaşına tecavüz edip öldürdü... İşte aldığı ceza! Sevdiği şarkıcının konserine giden 20 yaşındaki genç kız, bir daha eve dönmedi. Genç kızın cansız bedeni, ertesi gün dere yatağında bulundu. Yapılan inceleme sonucunda tecavüze uğradığı ve boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Son dakika haberine göre ise, mahkemeye çıkartılan 20 yaşındaki cinayet zanlısının iddiaları kan dondururken, mahkemenin verdiği karar bugün açıklandı.
7.08.2020 Dünya
Son dakika: 'İlişki sırasında yanlışlıkla öldürdüm' demişti... Gerçek ortaya çıktı!
Son dakika: 'İlişki sırasında yanlışlıkla öldürdüm' demişti... Gerçek ortaya çıktı! Sevdiği şarkıcının konserine giden 20 yaşındaki genç kız, bir daha eve dönmedi. Genç kızın cansız bedeni, ertesi gün dere yatağında bulundu. Yapılan inceleme sonucunda tecavüze uğradığı ve boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Son dakika haberine göre ise, mahkemeye çıkartılan 20 yaşındaki cinayet zanlısının iddiaları kan dondururken, sunulan yeni kanıtlar nedeniyle mahkeme salonu tam anlamıyla buz kesti.
6.08.2020 Dünya
Son dakika haberleri: Mahkeme salonu buz kesti! 'İlişki sırasında yanlışlıkla öldürdüm'
Son dakika haberleri: Mahkeme salonu buz kesti! 'İlişki sırasında yanlışlıkla öldürdüm' Sevdiği şarkıcının konserine giden 20 yaşındaki genç kız, bir daha eve dönmedi. Genç kızın cansız bedeni, ertesi gün dere yatağında bulundu. Yapılan inceleme sonucunda tecavüze uğradığı ve boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Son dakika haberine göre ise, mahkemeye çıkartılan 19 yaşındaki cinayet zanlısının iddiaları ise kan dondurdu.
29.07.2020 Dünya
Dere yatağında bulundu! Tecavüz...
Dere yatağında bulundu! Tecavüz... Sevdiği şarkıcının konserine giden 20 yaşındaki genç kız, bir daha eve dönmedi. Genç kızın cansız bedeni, ertesi gün dere yatağında bulundu. Yapılan inceleme sonucunda tecavüze uğradığı ve boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. 19 yaşındaki cinayet zanlısı ise kendisine yöneltilen tüm suçlamaları reddediyor.
17.12.2019 Dünya
Feci son: 'Konsere gidiyorum' diye çıktı, bir daha geri dönmedi!
Feci son: 'Konsere gidiyorum' diye çıktı, bir daha geri dönmedi! Sevdiği şarkıcının konserine giden 20 yaşındaki genç kız, bir daha eve dönmedi. Genç kızın cansız bedeni, ertesi gün dere yatağında bulundu. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
23.09.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri