Kelebekler

Kelebekler

Son dakika Kelebekler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kelebekler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kelebekler haber sayfamızda...

Kelebekler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 815 kelebekler haberi bulunmuştur.
Bu fotoğraf için ölümü göze alıyorlar!
Bu fotoğraf için ölümü göze alıyorlar! Muğla'nın Fethiye ilçesinde dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi'nin eşsiz manzarasını görmek için yaklaşık 300-350 metre yüksekliğindeki kayalıklara çıkan yerli ve yabancı tatilciler düşme tehlikesine aldırmadan uçurumun kenarında eşsiz manzarayı görüntülemek ve bir öz çekim yapmak için tehlikeyi göze alıyor.
15.04.2024 Gündem
Semih Yalçın: MHP'li binbir surat olamaz; kılıktan kılığa giremez
Semih Yalçın: MHP'li binbir surat olamaz; kılıktan kılığa giremez MHP'li Yalçın, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri'nin sonuçlarıyla ilgili tartışmalara ilişkin yazılı açıklama yaptı.
7.04.2024 Gündem
Kelebekler azalıyor
Kelebekler azalıyor En başta dinozorlar olmak üzere bugüne kadar dünyada birçok hayvan türü yok oldu.
4.04.2024 Dünya
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok'
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok' Suudi Arabistan ekiplerinden Al Shabab'ı çalıştıran Vitor Pereira suskunluğunu bozdu. Fenerbahçe dönemini anlatan Portekizli teknik direktörün Arda Güler ile ilgili sözleri dikkat çekti.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Kim der 48 yaşında diye! 9 kilo veren Zara zayıflama sırrını açıkladı
Kim der 48 yaşında diye! 9 kilo veren Zara zayıflama sırrını açıkladı Türk Halk Müziği sanatçısı Zara (48) sosyal medya hesabından sevenleriyle 9 kiloyu nasıl verdiğini paylaştı. Ünlü şarkıcı madde madde açıkladığı tüyolara, "No stress, yes vitamin. Ee ben nasıl kilo vermeyim" notunu düştü.
25.03.2024 Cadde
İstanbul’da yeni  Warhol’lar
İstanbul’da yeni Warhol’lar İstanbul Lale Müzesi’nde yer alan Andy Warhol Sergisi’ne 17 yeni eser eklendi.
19.02.2024 Kültür Sanat
'İnci Taneleri' ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
'İnci Taneleri' ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi, 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları, Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından, ikinci bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Cadde
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler Espriler özellikle günlük hayatta arkadaş veya aile ortamlarında eğlence amaçlı yapılmaktadır. Her yaş grubuna hitap eden espriler bazen sorulu cevaplı olacağı gibi komik, güldüren ve soğuk espri olarak da karşımıza çıkmaktadır. Esprilerin kendi içerisinde çeşitli kategorileri vardır. İnsanların doğaçlama olarak yaptığı espriler bir yana, herkesin bildiği popülermiş soğuk ve tabiri caizse iğrenç espriler de bulunmaktadır. Derlediğimiz bu içerikte okurken sizleri güldüren, arkadaşlarınıza sorduğunuzda kötü, iğrenç diyebileceği, kahkaha atabileceği ve birbirinden farklı tepkiler vermelerini sağlayacak iyi sorulu cevaplı esprileri yer almaktadır. En komik, iğrenç, güldüren, kötü, sorulu ve cevaplı espriler ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için "Soğuk Espriler 2023" içeriğimize göz atabilirsiniz.
7.01.2024 Eğlence
Kolombiya'da tespit edildi! Yarı dişi, yarı erkek kuş
Kolombiya'da tespit edildi! Yarı dişi, yarı erkek kuş Amatör kuşbilimci John Murillo, Kolombiya'da Manizales kentinin 10 kilometre güneybatısında bulunan Don Miguel Doğa Parkı'nda gördüğü o kuşta kesinlikle benzersiz bir şeyler vardı.
4.01.2024 Dünya
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Türkiye'de yeni bir böcek türü Keşfedildi: Medon turcicus
Türkiye'de yeni bir böcek türü Keşfedildi: Medon turcicus Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Alaşehir Meslek Yüksek Okulu'nda görev yapan Prof. Dr. Sinan Anlaş ve Doç. Dr. Semih Örgel TÜBİTAK destekli bir proje çalışmasında Sivas'ta yeni bir böcek türü buldu. 2019 yılında Sivas, Yıldız Dağları'na yapılan bir arazi çalışması sırasında bulunan yeni türe 'Medon turcicus' ismi verildi.
6.12.2023 Gündem
Suç duyurusu gündem olmuştu! Gökhan Türkmen'den Elif Perinçek açıklaması
Suç duyurusu gündem olmuştu! Gökhan Türkmen'den Elif Perinçek açıklaması İzmir depreminde yıkılan binanın enkazından 65 saat sonra çıkarılan ve depremin simge isimlerinden biri haline gelen Elif Perinçek'in ailesinin, depremle ilgili bestenin tanıtımı ve konserde kızlarının görüntülerinin izinsiz kullanıldığı iddiasıyla Gökhan Türkmen hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü şarkıcı, Kuruçeşme Açıkhava konseri öncesi çok konuşulan olaya dair açıklama yaptı.
3.11.2023 Cadde
Beyaz Kelebekler'in gitaristi hayatını kaybetti! Eşinden duygu dolu sözler
Beyaz Kelebekler'in gitaristi hayatını kaybetti! Eşinden duygu dolu sözler 1970'li yıllara damgasını vuran Beyaz Kelebekler grubunun gitaristi İrfan Kayral, hayatını kaybetti. İrfan Kayral, gözyaşları ile Çeşme'de toprağa verildi.
30.10.2023 Kültür Sanat
Karia Suresi Oku: Karia Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali
Karia Suresi Oku: Karia Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali Karia Suresi Kur’an-ı Kerim'in 101. suresidir. Toplamda 11 ayetten oluşan Karia Suresi Müslümanlar açısından oldukça özel bir yere sahiptir. Bu sure, ismini içerisinde değinilen “el-Kari’a” kavramından almaktadır. Sureye adını veren terim Türkçe kıyamet günü anlamına gelmektedir. Karia Suresinde kıyamet günü gerçekleşecek olaylardan ve ahiret hayatı konularından bahsedilmektedir. Karia Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, Arapça yazılışı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Geriye bu fotoğraf kaldı... Kontrolü kaybeden İngiliz paraşütçü kurtarılamadı
Geriye bu fotoğraf kaldı... Kontrolü kaybeden İngiliz paraşütçü kurtarılamadı Muğla'ya bağlı Fethiye ilçesine base jump (serbest düşüş) için gelen İngiliz uyruklu paraşüt pilotu 47 yaşındaki Dilip Marcus Sundhod Kelebekler Vadisi'nden yaptığı atlayış sırasında kayalıklara çarparak, hayatını kaybetti.
21.10.2023 Gündem
Fethiye'de feci olay! Kayalıklara düşen İngiliz paraşüt pilotu öldü
Fethiye'de feci olay! Kayalıklara düşen İngiliz paraşüt pilotu öldü Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Kelebekler Vadisi’nde kayalıklara düşen base jump (serbest düşüş) sporcusu İngiliz paraşüt pilotu hayatını kaybetti.
21.10.2023 Gündem
Doğada meydana gelen değişim ortaya çıkarılacak
Doğada meydana gelen değişim ortaya çıkarılacak Nesli tehlikede olan hayvanların yaşadığı ve uluslararası öneme sahip olan Türkiye’nin Önemli Doğa Alanları’nın (ÖDA) 17 yıl sonra güncellenmesi için çalışma başlatıldı. 12 akademisyen ve uzmanın yer aldığı koordinasyon ekibinin çalışmaları 2024 yılı sonunda tamamlanacak ve çalışma sonunda Türkiye’nin biyoçeşitliliğindeki 20 yıllık değişim ortaya çıkarılacak.
15.09.2023 Gündem
MEHMET ULAY KİMDİR?  Usta oyuncu Mehmet Ulay vefat etti!  Mehmet Ulay kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?
MEHMET ULAY KİMDİR? Usta oyuncu Mehmet Ulay vefat etti! Mehmet Ulay kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? Birçok yapımda rol alan alan usta oyuncu Mehmet Ulay yaşamını yitirdi. Almanya'da hayatını kaybeden Mehmet Ulay'ın biyografisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Mehmet Ulay, Mahkum dizisinde Zahit karakterini canlandırmıştı. Peki Mehmet Ulay kimdir, neden öldü? Mehmet Ulay kaç yaşındaydı?
5.09.2023 Bilgi Rehberi
Noktalı Virgül (;) Nedir, Kullanım Alanları ve Görevleri Nelerdir? Noktalı Virgül ile İlgili Cümleler
Noktalı Virgül (;) Nedir, Kullanım Alanları ve Görevleri Nelerdir? Noktalı Virgül ile İlgili Cümleler Noktalı virgül Türkçe dilbilgisinde karşımıza çıkan konulardan bir tanesidir. Özellikle yazı dilinde kullanılmaktadır. Cümle kurarken sıklıkla tercih edilen noktalı virgül (;), farklı görevlerde kullanılmaktadır. Kullanım alanları çeşitlilik gösteren bu noktalama işaretinin görevleri her zaman merak konusu olmuştur. Görevlerini öğrenerek yazılarınızda noktalı virgül kullanmanız mümkündür. Noktalı virgül (;) nedir? Noktalı virgül nerelerde kullanılır? Konuyla ilgili cümleler nelerdir? TDK noktalı virgülü nasıl tanımlamıştır? Noktalı virgül ile ilgili cümleler için içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Üç gün önce başladı birkaç gün daha sürecek! 'Ölüm dansı'
Üç gün önce başladı birkaç gün daha sürecek! 'Ölüm dansı' Ardahan'da "bir günlükler" olarak adlandırılan milyonlarca sinek, Tarihi Halilefendi Köprüsü ve Kale çevresini kaplayarak adeta kar görüntüsü oluşturdu.
21.08.2023 Gündem
Bu esprileri hala yapanlar var! Geçmişten bu yana en kötü espri olarak biliniyorlar
Bu esprileri hala yapanlar var! Geçmişten bu yana en kötü espri olarak biliniyorlar Espriler günlük hayatta arkadaş, aile gibi ortamlarda daha çok eğlence amaçlı yapılır. Her yaş grubuna dair hitap edebilen bu espriler kimi zaman sorulu cevaplı olduğu gibi kimi zamanda diyalog şeklinde karşımıza çıkabiliyor. Ancak bazı espiriler var ki.. Hâlâ yapıldığına şaşıracaksınız! İşte, merak edilen tüm detaylar.
21.08.2023 Oyun
Kelebeklerin ölüm dansı! Milyonlarcası böyle görüntülendi
Kelebeklerin ölüm dansı! Milyonlarcası böyle görüntülendi Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, her yıl tekrarlanan ve milyonlarca kelebeğin ölümüyle sonuçlanan doğa olayı yeniden gerçekleşti. Milyonlarca söğüt kelebeğinin 'ölüm dansı' ilginç görüntüler oluşturdu.
16.08.2023 Haberler
Kelebeklerin ölüm dansı! Milyonlarcası böyle görüntülendi
Kelebeklerin ölüm dansı! Milyonlarcası böyle görüntülendi Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, her yıl tekrarlanan ve milyonlarca kelebeğin ölümüyle sonuçlanan doğa olayı yeniden gerçekleşti. Milyonlarca söğüt kelebeğinin 'ölüm dansı' ilginç görüntüler oluşturdu.
16.08.2023 Gündem
Türkiye’nin marka şehri Konya
Türkiye’nin marka şehri Konya Kurban Bayramı’nda güzel ve güneşli bir havada evde oturmak yerine gezelim görelim diyorsanız Eskişehir, İstanbul veya Ankara’dan Yüksek Hızlı Trenle Konya’yı gezmeye gidebilirsiniz.
23.06.2023 Ekonomi
İngiltere'de 100 yıl önce soyu tükendiği belirlenen kelebek türü, yeniden ortaya çıktı
İngiltere'de 100 yıl önce soyu tükendiği belirlenen kelebek türü, yeniden ortaya çıktı Siyah damarlı beyaz kelebekler, İngiltere'de 100 yıl önce soyu tükenen türler listesine eklendi. Ancak Londra'nın yakınlarındaki çayırlarda bu nadir kelebek türüne şimdilerde yeniden rastlanabiliyor.
5.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kelebekler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.