Kemer Country Atlı Spor Kulübü

Kemer Country Atlı Spor Kulübü

Son dakika Kemer Country Atlı Spor Kulübü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kemer Country Atlı Spor Kulübü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kemer Country Atlı Spor Kulübü haber sayfamızda...

Kemer Country Atlı Spor Kulübü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 215 kemer country atlı spor kulübü haberi bulunmuştur.
Kemer Country’de nefes kesen final
Kemer Country’de nefes kesen final ‘Kemer Country Club Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nda geçtiğimiz hafta sonu final heyecanı yaşandı.
9.04.2024 Cadde
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni Kemer Country Club, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu Golf Kulübü’nde Estetik International sponsorluğunda gerçekleşen 100. Yıl Cumhuriyet Golf Kupası ile, Atlı Spor Kulübü’nde Defender sponsorluğunda düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılını Kutlama Engel Atlama Yarışmaları ile, Tenis Kulübü’nde ise Miles & Smiles tarafından gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ile doyasıya yaşadı ve yaşattı.
31.10.2023 Golf
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma Kemer Country Golf, Atlı Spor ve Tenis Kulübü, Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu 7’den 70’e herkesin katılım sağlayacağı üç farklı branşta, üç farklı turnuva ve yarışma ile kutluyor.
27.10.2023 Golf
Özel yarış
Özel yarış Kemer Country Atlı Spor Kulübü, Cumhuriyetin 100’üncü yılını engel atlama yarışmalarının heyecanı eşliğinde kutluyor.
27.10.2023 Cadde
Kemer Country'de engelleri aştılar
Kemer Country'de engelleri aştılar Kemer Country Club ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Yılı Engel Atlama Türkiye Şampiyonası’nda dereceye girenlere ödülleri verildi.
12.06.2023 Diğer
Kemer Country’de kupa günü
Kemer Country’de kupa günü 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama yarışmaları 4 farklı kategoride yapıldı, final ise 23-25 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
6.06.2023 Diğer
Kemer Country’de engelleri aştılar
Kemer Country’de engelleri aştılar Milli Binici, Uluslararası Hakem ve Kemer Country Atlı Spor Kulübü üyesi Neylan Etiman adına düzenlenen, Neylan Etiman Masters Cup’ta kupalar sahiplerini buldu.
4.04.2023 Diğer
Kemer Country’de engeller aşılıyor
Kemer Country’de engeller aşılıyor Kemer Country Club’da Engel Atlama Yarışmaları’nın ikincisi dün start aldı. Birçok organizasyona ev sahipliği yapan Kemer Country Club’daki yarışma yarın sona erecek.
28.01.2023 Diğer
Kemer’de yeni yıl coşkusu
Kemer’de yeni yıl coşkusu Kemer Courtry Club’da biniciler 2023’ün ilk engellerini aştı. 134 at ve sporcunun katıldığı Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları 6-8 ocak tarihleri arasında yapılırken, dereceye girenlere madalyaları müsabaka bitiminde düzenlenen törenle verildi.
10.01.2023 Diğer
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Mevlana’nın sözünü paylaştı Gisele Bündchen, yeni yılın ilk meditasyonunu bir akarsu kenarında yaptı...
10.01.2023 Cadde
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları gerçekleşti. 135 at ve binicinin katıldığı ve 3 gün boyunca devam eden yarışmalar 8 Ocak’ta gerçekleşen final müsabakalarıyla sona erdi.
9.01.2023 Diğer
Kemer Country’de  gurur günü
Kemer Country’de gurur günü Kemer Country Binicilik takımı, uluslararası alandaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.
20.09.2022 Cadde
Kemer Country’nin milli gururu
Kemer Country’nin milli gururu 2022 At Terbiyesi Balkan Şampiyonası’nda mücadele eden Türkiye Yıldız Milli Takımı, şampiyon oldu.
18.09.2022 Diğer
Kemer Country’de bir ilk
Kemer Country’de bir ilk Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları ile Land Rover CDI, Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları ilk kez bir arada Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde yapıldı.
1.08.2022 Diğer
Kemer’de hafta sonu heyecanı
Kemer’de hafta sonu heyecanı Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları bugün başlayacak ve iki gün sürecek. Dün başlayan Land Rover CDI, Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları ise yarın sona erecek.
30.07.2022 Diğer
Kemer Country'de çifte yarışma
Kemer Country'de çifte yarışma Dresaj ve Engel atlama yarışmaları ilk kez Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde birleşiyor.
29.07.2022 Cadde
Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde biniciler sınıfı geçti
Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde biniciler sınıfı geçti Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen Land Rover, CDI, Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları Türk binicilerin başarılarına sahne oldu.
18.07.2022 Diğer
Engeller Kemer’de aşılacak
Engeller Kemer’de aşılacak Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan ve Slovenya gibi balkan ülkelerinden binicileri bir araya getiren Land Rover CDI Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları 15-17 ve 29-31 Temmuz’da Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde yapılacak.
15.07.2022 Diğer
At Terbiyesi yarışmaları başlıyor
At Terbiyesi yarışmaları başlıyor Binicilikte Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan ve Slovenya gibi Balkan ülkelerini bir araya getiren ve dört farklı kategoride her yaştan sporcunun kıyasıya mücadele ettiği Land Rover, CDI, Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları, 15-17 Temmuz ve 29-31 Temmuz tarihlerinde Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşecek.
14.07.2022 Cadde
Biniciler Kemer Country’de buluştu
Biniciler Kemer Country’de buluştu Yetişkin, Kadın ve Veteran Biniciler Engel Atlama Türkiye Kupası, Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde yapıldı. Organizasyonda kazanan isimlere kupaları verildi.
5.07.2022 Diğer
Engeller Kemer Country'de aşılıyor
Engeller Kemer Country'de aşılıyor 2-3 Temmuz tarihlerini kapsayan Yetişkin, Kadın ve Veteran Biniciler Engel Atlama Türkiye Kupası, bugünden başlamak kaydıyla iki gün boyunca binicilik severlerin yoğun ilgisi ve katılımı ile Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşecek.
2.07.2022 Diğer
Heyecan dolu yarışma
Heyecan dolu yarışma Prestijli binicilik müsabakalarından ‘Yetişkin, Kadın ve Veteran Biniciler Engel Atlama Türkiye Kupası’, hafta sonu Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşecek.
2.07.2022 Cadde
Kemer’de engeller son kez aşılacak
Kemer’de engeller son kez aşılacak Lexus ana sponsorluğunda bu yıl ilki gerçekleşen ve 2 ayak, 1 finalden oluşan Lexus-Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları bu hafta sonu gerçekleştirilecek final müsabakalarıyla son bulacak.
18.06.2022 Diğer
Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları final heyecanı ile devam ediyor
Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları final heyecanı ile devam ediyor Bu yıl ilki gerçekleşen ve 2 ayak 1 finalden oluşan Lexus-Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları bu hafta sonu gerçekleştirilecek final müsabakalarıyla son bulacak.
17.06.2022 Vitrin
Kemer'de engeller aşıldı
Kemer'de engeller aşıldı Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının 2. ayağı hafta sonunda gerçekleşti. Final günü koşulan en önemli müsabakalardan biri olan 140 cm BIG Tur Lexus Kupası’nda zirveye Hasan Şentürk çıkmayı başardı.
31.05.2022 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Kemer Country Atlı Spor Kulübü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.