Kent

Kent

Son dakika kent haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kent gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kent haber sayfamızda...

Kent

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 55.947 kent haberi bulunmuştur.
Adana'da sağanak hazırlıksız yakaladı
Adana'da sağanak hazırlıksız yakaladı Adana’da kısa süre etkili olan sağanak, sokaktaki vatandaşları hazırlıksız yakaladı, bazı caddeleri su bastı.
3.05.2024 Haberler
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförlerinin aracın önüne kesmesi sonucu çıkan arbedede darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıklarını anlattı.
3.05.2024 Gündem
11 gün önce ortadan kayboldular! Kayıp kuzenlerden haber var
11 gün önce ortadan kayboldular! Kayıp kuzenlerden haber var Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, 22 Nisan’da evlerinden çıktıktan sonra haber alınamayan kuzenler İhsan (13) ve Muhammed A. (15), polis tarafından Konya’da şehirlerarası otobüste bulundu.
3.05.2024 Gündem
‘Ankara imara açılmış dereler kentidir’
‘Ankara imara açılmış dereler kentidir’ Ankara’da önceki gün yaşanan sağanak yağış, kentte sele neden oldu. Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız, şehir sellerinin, plansız kentleşme ve bunun sonucu olarak betonlaşma ile ortaya çıkan altyapı yetersizliğinden kaynaklandığını belirti.
3.05.2024 Gündem
460 bin kişi başvurmuştu kuralar yarın çekilecek
460 bin kişi başvurmuştu kuralar yarın çekilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde, İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları işbirliği ile hayata geçirilen yaklaşık 13 bin konutluk ‘Yenişehir Evleri Arnavutköy’ projesinde kura çekim tarihi netleşti.
3.05.2024 Ekonomi
Osmaniye'yi sağanak vurdu! Araçlar yolda kaldı, evleri su bastı
Osmaniye'yi sağanak vurdu! Araçlar yolda kaldı, evleri su bastı Osmaniye'de akşam saatlerinde bastıran sağanak, kent merkezinde hayatı olumsuz etkiledi. Uzun süre etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle birçok cadde ve sokakta su birikintileri oluştu, rögarlar taştı, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.
2.05.2024 Gündem
Konya'da çamura saplanan ineğin yardımına iş makinesi koştu
Konya'da çamura saplanan ineğin yardımına iş makinesi koştu Konya Kulu'da bir inek çamura saplandı ve saplandığı yerden çıkamadı. Çamura batan inek iş makinesi yardımı ile böyle kurtarıldı.
2.05.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji’den 34 kent için alarm! 4 gün sürecek: Soğuk, sağanak ve sel geliyor
Son dakika… Meteoroloji’den 34 kent için alarm! 4 gün sürecek: Soğuk, sağanak ve sel geliyor Meteoroloji haritayı güncelledi, 34 kent için uyarı üstüne uyarı geldi. Sıcaklıklar düşüyor, tüm yurt için 4 gün alarm verildi. Soğuk kış havası Marmara, Karadeniz, İç Anadolu ve doğuda etkili olacak. İstanbul, Ankara, Bolu dahil bugün ve yarın için sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. İşte il il beklenen hava durumu detayları…
2.05.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Abu Dabi-Trabzon direkt uçuşları başlıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Abu Dabi-Trabzon direkt uçuşları başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti iktidarının istikrarlı yönetimleri sayesinde Türkiye’nin avantajlı coğrafi konumu ve potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 22 yıla 100 yıllık işler sığdırdıklarını belirterek, “Trabzon’un ulaşım ve iletişim altyapısına 147 milyar lira yatırım gerçekleştirdik. Trabzon’a gelen yabancı turist sayısındaki artışta ulaşım ağının gelişmesi ve havayolu ulaşımındaki gelişimin de payı büyük.” dedi.
2.05.2024 Ekonomi
Fırınlara gramaj denetimi
Fırınlara gramaj denetimi Muğla'nın Bodrum ilçesinde, zabıta ekipleri tarafından fırın ve unlu mamul satış yapan işletmelere yönelik yapılan denetimlerde 36 işletmeye fiyat tarifesi, 30 işletmeye gramaj, 9 işletmeye ise genel hijyen ve temizlik konularından ilgili kanun maddelerince işlem yapıldı. İlgili işletmeler, yaklaşık 200 bin liralık cezai yaptırımla encümene sevk edildi.
2.05.2024 Ekonomi
Son dakika... Ankara'da 1 saat 35 dakikalık Erdoğan-Özel zirvesi
Son dakika... Ankara'da 1 saat 35 dakikalık Erdoğan-Özel zirvesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti. Merakla beklenen zirve 1 saat 35 dakika sürdü.
2.05.2024 Gündem
İstanbul'da 565 hayvan ele geçirildi! Komodo ejderi, timsah yavruları ve yılanlar...
İstanbul'da 565 hayvan ele geçirildi! Komodo ejderi, timsah yavruları ve yılanlar... İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde, hayvan kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. 36 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 565 hayvan ele geçirildi.
2.05.2024 Haberler
Meteoroloji’den 34 kent için alarm! 4 gün sürecek: Soğuk, sağanak ve sel geliyor
Meteoroloji’den 34 kent için alarm! 4 gün sürecek: Soğuk, sağanak ve sel geliyor Meteoroloji haritayı güncelledi, 34 kent için uyarı üstüne uyarı geldi. Sıcaklıklar düşüyor, tüm yurt için 4 gün alarm verildi. Soğuk kış havası Marmara, Karadeniz, İç Anadolu ve doğuda etkili olacak. İstanbul, Ankara, Bolu dahil bugün ve yarın için sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi.
2.05.2024 Haberler
İstanbul'da 565 hayvan ele geçirildi! Komodo ejderi, timsah yavruları ve yılanlar...
İstanbul'da 565 hayvan ele geçirildi! Komodo ejderi, timsah yavruları ve yılanlar... İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde, hayvan kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. 36 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 565 hayvan ele geçirildi.
2.05.2024 Gündem
Emlak Konut ve THY iş birliği ile hayata geçirilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nde kuralar çekiliyor
Emlak Konut ve THY iş birliği ile hayata geçirilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nde kuralar çekiliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde, konut hamlesi kapsamında İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen ve büyük ilgi gören ‘Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi’nin ilk iki etabının kuraları çekiliyor.
2.05.2024 Ekonomi
Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü
Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü Ankara Valiliğinin yaptığı uyarının ardından Başkent'te etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.
1.05.2024 Haberler
Kış geri döndü! Pazartesi gününe kadar sürecek! Kuvvetli şekilde geliyor
Kış geri döndü! Pazartesi gününe kadar sürecek! Kuvvetli şekilde geliyor Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının; hafta ortasından itibaren azalarak mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor. Öte yandan yurt genelinde pazartesi gününe kadar kuvvetli sağanak yağış etkisini gösterecek.
1.05.2024 Gündem
Son dakika... Ankara'yı sel aldı! Meteoroloji’den yeni uyarı geldi: Bu saatlere dikkat
Son dakika... Ankara'yı sel aldı! Meteoroloji’den yeni uyarı geldi: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncelledi, Ankara dün resmen sele teslim oldu. 29 kent için yeniden sarı alarm verildi. Birçok il de etkili olan dolu yağışı da hayatı olumsuz etkiledi. Devam edecek olan dolu, sel ve sağanaklar için İstanbul, Ankara, İzmir dahil yeni uyarılar peş peşe geldi. Peki, yağışlı havalar ne zaman sona erecek? Havalar ne zaman ısınacak? İşte 5 günlük hava tahmini...
1.05.2024 Gündem
Buğday hasadı başladı
Buğday hasadı başladı Stratejik öneme sahip birçok ürünün hammaddesi olan buğdayın, Adana’da hasadı başladı.
1.05.2024 Ekonomi
Ankara sele teslim! Sağanak etkili oldu, yollar göle döndü
Ankara sele teslim! Sağanak etkili oldu, yollar göle döndü Ankara Valiliği'nin yaptığı uyarının ardından kentte etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.
30.04.2024 Gündem
Son dakika! Meteoroloji 28 il için uyardı! Ankara sele teslim! Neredeyse tüm yurtta sağanak var
Son dakika! Meteoroloji 28 il için uyardı! Ankara sele teslim! Neredeyse tüm yurtta sağanak var Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı üstüne uyarı geldi. Yeni yayımlanan hava durumu haritasında neredeyse tüm yurtta sağanak yağış etkili olacak. Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Ankara resmen sele teslim oldu. Vali Şahin son durumu açıkladı. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı riskin devam ettiğini bildirdi. İşte tüm detaylar...
1.05.2024 Gündem
Depremzede konutları hızla yükseliyor
Depremzede konutları hızla yükseliyor Adana’da depremzedeler için yapımı süren TOKİ konutları hızla yükselmeye devam ediyor. Haziran ayı itibarıyla kent genelinde 3 bin 204 konutun teslim edileceği öğrenildi.
30.04.2024 Ekonomi
Ağrı’da metrelerce yükseklikte hortum meydana geldi, o anlar kamerada
Ağrı’da metrelerce yükseklikte hortum meydana geldi, o anlar kamerada Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Gültepe köyünde meydana gelen hortum kameraya yansıdı.
29.04.2024 Haberler
Ankara Valiliği'nden 'kuvvetli yağış' uyarısı! Saat aralığına dikkat
Ankara Valiliği'nden 'kuvvetli yağış' uyarısı! Saat aralığına dikkat Ankara Valiliği, kent genelinde beklenen yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanağa karşı vatandaşları uyardı. Ankara Valiliği saat aralığına dikkat çekti.
29.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! 14 il için sarı kodlu uyarı! Bu saatlerde dışarı çıkmayın
Meteoroloji yeni harita yayımladı! 14 il için sarı kodlu uyarı! Bu saatlerde dışarı çıkmayın Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu haritası yayımlayarak vatandaşları uyardı. 14 kent için sarı kodlu alarm verildi. İstanbul dahil birçok ilde 1 hafta dolu, sağanak ve gök gürültülü yağmur yağacak. İşte o detaylar...
29.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kent ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.